Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Port Douglas
Plaatsen
Inbox
Zoeken

Port on a Plate

Port Douglas, Australië
Meer
Vandaag gesloten
Openingstijden vandaag: Gesloten
Deze vermelding verbeteren
Tours en tickets van Port on a Plate
Overzicht
Een voedselervaring als geen ander. Onze chef neemt je mee op een rondleiding door de regio Port Douglas en verzamelt verse producten van lokale boerderijen voor een heerlijke lunch. Geniet van het tropische landschap. Ontmoet lokale boeren. Proef chocolade en tropische fruitwijnen. Geniet van een driegangen BBQ-lunch met in de hoofdrol Barramundi. Het delen van de ervaring met een kleine groep mensen garandeert een persoonlijke ervaring. We zijn gepassioneerd over de regio en produceren en delen het graag met bezoekers. Vegetariërs worden ook verzorgd. Verkoop van boerderij- en kelderdeuren beschikbaar.

Houd er rekening mee dat de tour over het algemeen alleen van dinsdag tot en met zaterdag duurt als gevolg van sluiting van de boerderij op andere dagen - zie volledige beschikbaarheid bij het boeken.
Beoordelingen (6)
Beoordelingen filteren
6 resultaten
Waardering van reizigers
6
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Waardering van reizigers
6
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
2 weken geleden beoordeeld

Zo'n geweldige tour als je geweldige lokale producten en gastvrijheid van het suikerrietsap, chocolade, barramundi en geweldige fruitwijnen wilt ervaren en allemaal een uniek element aan de tour toevoegen. . . Pete is zo'n geweldige bron van lokale kennis en kan koken! Eten was zo...verfrissend en heerlijk zonder twijfel geweldige dag zelfs na het gaan van rechtstreeks van vliegtuig naar tour. Nogmaals bedankt voor een geweldige dag Pete!Meer

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Datum van activiteit: november 2019
Pete-Port-on-a-Plate, Owner van Port on a Plate, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 31 oktober 2019

Ik kan niet stoppen met praten over mijn mooie tijd met Peter en zijn reis door voedsel, wijn en suikerriet sap (en chocolade) allemaal lokaal geproduceerd in het Port Douglas / Mossman gebied. We werden getrakteerd op smaken die ik nog niet eerder had en...een herschepping van sommige voedingsmiddelen die ik goed ken. De barramundi was ongelooflijk, zowel rauw als vers gegrild. Suikerriet Juice - WOW en nu verbouwen ze cacao voor hun eigen chocolade. De wijnen beschikbaar om te proeven met onze lunch waren ongewoon (Jaboticaba - zoek het op) en gebruikte fruitcombinaties waardoor je meer wilde. Wat een geweldige tijd die we hadden, versterkt door Peter en zijn kennis van het gebied. Hartelijk dank, chef! Grijp uw kans, u zult helemaal weggeblazen worden door de versheid van al het aangeboden voedsel, net geplukt en gevangen!Meer

Datum van activiteit: oktober 2019
Pete-Port-on-a-Plate, Owner van Port on a Plate, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 30 oktober 2019 via mobiele applicatie

Wauw wat een fantastische dag. Je eigen chef en gids. Peter was fantastisch. Vers geweldig eten van Sweet Farm-rondleidingen. Suikerrietsappen, cacao en nog veel meer. Dan naar Barramundi zoutwaterboerderij. Waar de mooiste vis ooit is. Peter laat je zien hoe je je vis recht voor...je moet fileren en koken. De boerderij is geweldig en de eigenaren en het personeel waren zo behulpzaam en vriendelijk. We hebben een voorgerecht daar heerlijk dan op Shannonvale Tropical Fruit Winery weer zulke geweldige wijnen en gemaakt van fruit waar je normaal niet aan zou denken. Allemaal heerlijk. Ondertussen kookt Peter in zijn geweldige opstelling de rest van de barramundi weg. Eerst een ander voorgerecht dat je het moet proberen! ! Het is heerlijk. Dan bbq Barra alle verse salade van lokale plaatsen, het is gewoon briljant. Maak het vervolgens af met ijs en chocoladelikeur en acaciazaden en chocolade jam. Een mooie wandeling rond de boerderij. Pete is een geweldige verteller en heeft kennis van alles om hem heen. Hij is zo gepassioneerd met wat hij doet. Een must voor iedereen die bezoekt. Bedankt Pete voor een schitterende dag en ik zal een aantal van jullie recepten proberen.Meer

Pete-Port-on-a-Plate, Owner van Port on a Plate, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 28 oktober 2019

Let op: deze reis is voor fans van verse vis en gerechten in het algemeen. Pete is niet alleen een fantastische chef-kok van wereldklasse en een goed geïnformeerde mens, hij is een vriendelijk en bescheiden persoon. Wees voorbereid op een dinerrondleiding van uw leven. De...selectie van zijn maaltijden is alleen vers, en slechts enkele meters verwijderd van de tafel waaraan u gaat dineren. Je zult in staat zijn om individuele ingrediënten naast de maaltijd te proeven, die in verschillende onweerstaanbare gangen is. Stop 1: Lokale suikerriet- en cacaoboerderij Stop 2: Viskwekerij Stop 3: Winery waar een driegangenmenu wordt gehouden Ik had specifiek verse Barramundi gevangen vlak voor de bereiding. Pete gebruikt uitsluitend seizoensgebonden en lokale ingrediënten en zijn vismethoden zijn milieuvriendelijk voor het ecosysteem van Queensland. Ik kan hem niet genoeg aanbevelen, je zult het zeker naar je zin hebben! A + Pete!Meer

Datum van activiteit: oktober 2019
Pete-Port-on-a-Plate, Owner van Port on a Plate, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 25 oktober 2019 via mobiele applicatie

Had een geweldige tour vandaag met Pete die de eigenaar is. Stop 1: een suikerriet- en cacaoboerderij. Stop 2: een barramundi-boerderij. Stop 3: een wijnmakerij. Stop 1: We dronken suikerbietensap en proefden cacao. We hebben geleerd over het produceren van zowel suikerriet als cacao door...de eigenaar van de boerderij. Stop 2: Pete bereidde een barramundi die vers was gevangen voorafgaand aan onze aankomst op de boerderij. Hij bereidde drie afzonderlijke gerechten voor de rest van de tour. We zijn begonnen met barramundi sashimi. Een vis eten die zo vers was - geweldig. Hij zweepte ook een barramundi ceviche die in de koeler genas terwijl we verder gingen naar de volgende stop. Stop 3: het wijnhuis. Wijnmakerij Shannonvale. Alle wijnen zijn gemaakt met tropisch fruit - waarvan ik nog nooit had gehoord. We hebben minstens 10 soorten wijn geproefd. Daarna hebben we genoten van de ceviche en een tweede gang van gegrilde barramundi met een salade met alle lokaal geproduceerde greens en fixin's. Beide visgerechten waren zo goed. Hij maakte veel van de ceviche - goed dat ik seconden kon hebben. We sloten ons af met een ijsje van een lokale producent - acaciazaadijs - gegarneerd met pomelo en een versterkte wijn. Het was geweldig! Terwijl hij schoonmaakte, liepen we over het terrein en kon ik een praatje maken met de zoon van de eigenaar, die bananen oogstte. Iedereen was zo vriendelijk. Pete was een geweldige gids en een geweldige chef-kok. Deelde veel over zijn passie voor lokaal en duurzaam gekweekt voedsel, evenals een overvloed aan andere lokale trivia- en krokodilverhalen. Ik zou deze tour aanbevelen. Het is een halve dag dus we hebben de middag andere leuke dingen kunnen doen. Ook - Pete was super aardig. Hij deed zijn uiterste best om ons te helpen - we vergaten iets in zijn busje (onze chocolade uit stop 1 die we in zijn koeler achterlieten). Hij kwam de volgende dag helemaal naar ons hotel om het af te leveren. Geweldige service.Meer

Pete-Port-on-a-Plate, Owner van Port on a Plate, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 20 april 2019

Als u van vers voedsel uit de regio houdt die u bezoekt, dan is dit de reis voor u. We werden om 09.00 uur opgehaald bij ons hotel met onze chef-kok voor de dag Peter, een vriendelijke en goed geïnformeerde Kiwi. Peter woont al een...aantal jaren in het gebied en heeft ervaring met het gebied van Port Douglas door een aantal reizen te maken. Hij is ook een gekwalificeerde chef-kok. Ons eerste bezoek was om wat garnalen op te halen van de steiger die vers werd verkocht van donderdag tot zaterdag. Ons tweede bezoek was aan een suikerrietplantage waar we Teresa ontmoetten, die ons een mooi glas rietsap gaf vermengd met Lime, een heerlijk en verfrissend drankje. Ze maken ook chocolade op deze plantage door de cacao te laten groeien tot lokale melk. Vandaar gingen we naar een Baramundi-boerderij om te zien hoe sommige vissen werden gevangen en wat ons hoofdgerecht van de dag zou worden. Tijdens de bezoeken gaven Pete en de gastheren van de verschillende faciliteiten die we bezochten ons een fascinerend inzicht in het lokale leven in het gebied. Bij elke stop pikte Peter ingrediënten op voor de maaltijd die hij later ging koken. Onze laatste stop was om een wijnmakerij te proeven, terwijl Peter onze maaltijd gekookt die vers was van lokale ingrediënten en van een zeer hoge standaard. Peter is een fantastisch gezelschap en heeft ons van zijn vele avonturen in de regio verteld. Een geweldige dag uit die nog vele jaren in onze herinneringen zal blijven en het eten en de wijn waren fantastisch. Als lekker eten, wijn en geweldig gezelschap jouw ding is, dan is dit de reis voor jou. Bedankt Pete voor een geweldige dag.Meer

Datum van activiteit: april 2019
Meer beoordelingen bekijken
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Port on a Plate.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings