Contucci Cantine

Contucci Cantine Beoordelingen, Montepulciano

Contucci Cantine
4.5

De beste manieren om Contucci Cantine en soortgelijke attracties te ervaren

De omgeving
Adres
De beste in de buurt
We classificeren deze restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.
Restaurants
91 binnen 5 km
Attracties
110 binnen 10 km

4.5
484 beoordelingen
Uitstekend
303
Heel goed
139
Voldoende
23
Slecht
11
Vreselijk
8

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

FvD50
De Meern, Nederland157 bijdragen
Wijnhuis Contucci Cantine in Montepulciano
jul. 2016 • Gezinnen
De wijnopslag in de kelders zijn vrij om te bezoeken. Is leuk en indrukwekkend om te zien. Uiteraard beland je dan in het proeflokaal waar de eigenaar zijn uiterste best doet om je alle wijnen te laten proeven. Wij zijn met 3 flessen Vino Nobile Reserva 2012 tevreden weer vertrokken.
Beslist een aanrader.
Geschreven op 16 juli 2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank You for Your review. We are pleased that You enjoyed our wines. We wait You soon
Geschreven op 17 juli 2016
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

jean8720
dentergem453 bijdragen
zeer mooie wijnkelder
jul. 2014 • Gezinnen
er zijn er wel meerdere in de stad en streek, maar net zoals Mercier in Epernay, heeft Contucci een hoger show-gehalte. Hun vrij te bezichtigen kelders aan de piazza bevatten vermoedelijk maar een deel van hun stock (ik kan mij moeilijk voorstellen dat ze daar continu met vrachtwagens aan en af rijden), maar hetgene je daar ziet is best wel indrukwekkend. Op het einde kun je eventueel degusteren, maar ze dringen niet aan. Ben je echter van plan (zoals wij) wijn te kopen, dan zit je daar snor! Als je minstens 12 flessen koopt, mag je met de wagen nadien aan de deur komen laden.
Geschreven op 6 augustus 2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Sofievdp
Tienen, België202 bijdragen
Hartelijk onthaal, de klim naar de top waard
We werden hartelijk onthaald bij Contucci door de 74 jarige Armando, die al snel in het engels werd bijgestaan door zijn collega. Wat een prachtige wijnkelder gaan verscholen in deze berg en achter deze poort. aarzel niet, bel zeker aan, en laat je meeslepen in de historiek van dit huis.
Geschreven op 17 februari 2013
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Been a few places
Epsom, UK1.082 bijdragen
Vaten en vaten
aug. 2020
Deze wijnkelders zijn klein, maar een fascinerende plek om wat tijd door te brengen. Je krijgt vat na vat wijn te zien. Aan het einde is er gelegenheid om wat wijn uit de kelder te proeven. Het is gratis, maar u wordt aangemoedigd om een fles of meer te kopen.
Google
Geschreven op 27 oktober 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Ranny
Gainesville, VA58 bijdragen
Fantastische wijn
mei 2019
Geweldige ervaring om de wijnkelder te zien. Nog beter was de wijnproeverij. We hebben uiteindelijk wat naar huis verzonden. We bestelden later meer.
Google
Geschreven op 5 december 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank You for Your review. We are pleased that You enjoyed our wines and our winery. Thank You for shipping the wine to home. We wait You soon
Geschreven op 6 december 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Dkhf
Singapore, Singapore2 bijdragen
Wou dat we meer wijn kochten
nov. 2019 • Stellen
We werden hartelijk begroet door een oudere man die sinds de jaren 1960 met de wijnmakerij werkt en een mooie jonge dame (die Engels sprak) die ons door een proeverij van enkele fantastische wijnen leidde. Ze waren nieuwsgierig om meer te weten te komen over Singapore (waar we vandaan komen) en ons over Italië. We genoten van het delen over ons land en meer leren over het hunne. Onze enige spijt - niet meer wijn kopen (we hebben alleen een fles gekocht omdat we al teveel wijn hebben!) Van dit historische wijnhuis.
Google
Geschreven op 16 november 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank You for Your review. We are pleased that You enjoyed our wines and our winery. Adamo is our winemaker from 1961. We wait You soon
Geschreven op 18 november 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Tracy M
Richmond, VA15 bijdragen
Onvergetelijke ervaring!
okt. 2019 • Stellen
23/10/19 Uit ons onderzoek naar Montepulciano wisten we dat Contucci Cantine een definitieve stop zou zijn vanwege de uitnodiging om de kelders te bezoeken. We zijn zeer geïnteresseerd in geschiedenis en cultuur, en nog meer in wijn! De heuvel op hebben we getrokken en we hebben het eindelijk gevonden!

Het was duidelijk dat we alleen het keldergebied alleen konden betreden, dus dat is precies wat we deden toen we het kleine, intieme proeflokaal zagen dat bezig was met andere proevers.
De kelders zijn 13e eeuws en zijn gewoon fascinerend. Ik kon niet anders dan denken aan de generaties familieleden en wijnmakers die door deze gangen liepen - en hier liepen we door dezelfde gangen. We bleven rammelende geluiden horen en kwamen uiteindelijk een heer tegen die flessen wijn etikette en dozen vulde. Ik kreeg een geweldige video van de eenmansbottelbewerking!

Tegen de tijd dat we terugkwamen in het proeflokaal, werden we hartelijk begroet (ik schaam me om te zeggen dat we ons niet goed hebben voorgesteld, en we hebben de naam van onze gracieuze gastheer niet geleerd.?) En geïnformeerd over hoe het gratis proeven zou beginnen. Twee wijnen, en als we van plan waren om te kopen, twee extra.
Elke wijn was uniek en van zeer hoge kwaliteit. We hielden allemaal. Halverwege de proeverij kregen we op de een of andere manier een onderwerp over scholing in Italië. Als leraar was ik erg benieuwd hoe het zich verhoudt tot de VS. Ik waardeerde haar bereidheid om Italiaanse kennis en cultuur met ons te delen. Het was een leuke ervaring! Grazie mille
We hebben uiteindelijk besloten om een geval van wijn naar huis te verzenden. Deze wijnen verouderen goed en als je in de kelder zit, raad ik aan om een 1/2 of volledige koffer te kopen. Verzending is heel redelijk.
Als onze zaak arriveert, weten we al welke wijn we zullen drinken en waarmee we deze zullen combineren: Filet Mignon. ?
Google
Geschreven op 23 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank You for Your review. We are pleased that You enjoyed our wines, our winery and that our staff was bee helpful during the wine tasting. Thank You for shipping the wine to home We wait You soon
Geschreven op 24 oktober 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Sgupta2030
52 bijdragen
Gewoon de beste!
okt. 2019 • Vrienden
We kwamen deze cantina toevallig tegen! We ontmoetten de meest behulpzame dame die ons begon met een heerlijke wijnproeverij van de fantastische wijn die ze maken. De eerste drie wijnproeverijen zijn gratis, en daarna nog steeds gratis als je een fles koopt. De dame bij de wijnproeverij was zo goed geïnformeerd, vertelde ons alles over de geschiedenis van Montepulciano, de wijn en de wijngaarden. Als bonus, na in Bologna te hebben gestudeerd en toen we haar vertelden dat onze volgende stop Bologna was, hielp ze ons met de beste aanbevelingen van dingen om te doen in Bologna en eten om te eten! We hebben ruim 30 minuten met haar gepraat over Italië en de regio Toscane! ! Absoluut een aanrader wanneer in Montepulciano, het personeel is gewoon zo behulpzaam en de wijn, nou, mijn vriend en ik kochten elk twee flessen dus dat spreekt voor zich! Bezoek! !
Google
Geschreven op 5 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank You for Your review. We are pleased that You enjoyed our wines and our winery. We are pleased that the staff was been helpful We wait You soon
Geschreven op 24 oktober 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Noah
1 bijdrage
Vermijd deze
sep. 2019
We gingen een proeverij doen en de persoon die de proeverij deed, hielp een ander stel, dus vertelde ons (enigszins kortaf) dat we niet mochten proeven totdat we eerst naar hun kelders hadden gekeken. We, enigszins in de war, maakten een snelle wandeling door de (best cool, erg oude) kelders. We kwamen toen terug en kregen van de werknemer te horen (in perfect Engels) dat de proeverij "alleen voor degenen was die van plan waren iets te kopen". Ik zei dat ik het niet kon zeggen zonder eerst de wijn te proberen. In veel gevallen biedt een wijnmakerij een betaalde proeverij, maar ziet af als u een fles koopt (wat prima en gebruikelijk is), maar dat leek hier niet het geval te zijn. Ik had begrepen dat hun proeverijen onvoorwaardelijk vrij waren. Ik proefde een wijn (in een plastic beker), dacht dat het OK was, en toen ik vroeg of ik hun andere wijnen kon proberen (die open en op het aanrecht zaten), kreeg ik te horen dat ik de rest alleen kon proeven als ik gepland om iets te kopen. Ik verliet.

Wat ik een beetje vreemd vond, was dat mijn vrouw een soortgelijke beoordeling schreef (zij was bij mij), en de wijnmakerij reageerde op haar beoordeling en zei dat we het incident verzonnen ("zoiets is nooit gebeurd"). Ik zou geen vergelijkbare, dubbele recensie hebben geschreven, maar vanwege hun verrassende reactie. Of inderdaad, we liegen en er is een grote samenzwering tegen Contucci Cantine, of misschien heeft een van hun werknemers ons als onzin behandeld en ze kunnen het niet bezitten. Het wijnhuis is welkom om privé contact met me op te nemen als ze dat willen; we waren op 18 september 2019 om ongeveer 13.30 uur in het wijnhuis.
Google
Geschreven op 19 september 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Before reading Your review, we imagined it could be someone who was together with Mrs. Kathleen. We confirm what was written to Your wife and we make additions to give further explanations: - on September 18th we used plastic glasses because there was the maintenance work on the aqueduct therefore the water was interrupted so we could not use the glasses, in the tasting room there was a sheet where this was written, maybe You didn't see it - we DON'T CHARGE the wine tasting, it is always free, both with and without purchase - we DON'T OBLIGE ANYONE TO BUY, but before to star the wine tasting we explain how we do the wine tasting, if one has intention to buy will taste more wines if instead one just wants to taste will taste less wines, but this is a normal and logic thing not paying anything for the tasting, maybe You didn't understand - about what is written "such a thing has never happened" refers to the fact that the our employees are KINDLY , HELPFUL and SERIOUS with everyone: young people, not so young, Italians and foreigners, they don't turn away anyone, cuddle the people giving all the explanations about the company and the wines - we know how our employees work because they work with us for several years. Fortunately the customer are always very satisfied and happy and they give lots of compliments for winery (we are the oldest winery in Montepulciano, we are produce wine over 1.000 years), wines and staff, but we know that we can't satisfy everyone, even if we are sorry. We are always open to dialogue but we don't accept when someone says things that are not true about our company and our employees who work with passion. We will not contact You privately because You have expressed Your thoughts publicly and therefore we respond publicly because we are sure of how our employees work and about we are, if You wanted to speak privately You could have sent an email.
Geschreven op 24 september 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Kathleen
Palo Alto, Californië12 bijdragen
werd weggestuurd voor een wijnproeverij
sep. 2019
We hadden vandaag zo'n slechte ervaring (18 sept. 20) dat ik een Trip Advisor-account heb gemaakt om te delen wat er is gebeurd. We gingen naar een wijnproeverij (late namiddag ... ongeveer 14: 00) waar de vrouw een monster gaf voor mijn man. Hij hield er niet van, dus goot hij de rest in de emmer zoals gebruikelijk is. Toen hij vroeg om een van de andere wijnen te proberen, vroeg de werknemer hem of hij van plan was om te kopen. Toen hij zei dat hij niet zeker was, omdat hij eerst moest proeven, onderbrak ze de wijnproeverij. Ik ben naar talloze wijnproeverijen over de hele wereld gegaan. Nooit ben ik gevraagd om me te binden aan het kopen van een fles voordat ik het probeerde. Het punt van proeven is letterlijk om u te helpen uitzoeken wat u moet kopen. Ik betwijfel of dit is hoe een standaardproeverij op deze plek gaat op basis van de beoordelingen hieronder. Ik vermoed dat deze werknemer een jong stel zag en ervan uitging dat we het niet serieus namen. Het was erg onprofessioneel. We liepen gewoon recht naar Talosa waar we een fantastische ervaring hadden met het proeven van een breed scala aan wijnen. Ik raad aan dat reizigers aan de jongere kant deze plek vermijden en ergens naartoe gaan waar je niet grof wordt behandeld.
Google
Geschreven op 18 september 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
What we read it makes us very angry, we don't accept absolutely that things that are not true are written, our staff is KINDLY , HELPFUL and SERIOUS with everyone: young people, not so young, Italians and foreigners, the reviews written in all these years attest to this. About 60.000 visitors pass every year, this is the first time that someone has said such a thing because such a thing has never happened, fortunately we see from the reviews and all the people can see our professionalism, the customers are always very satisfied and happy and they give us lots of compliments for everything (winery, wine and staff) !!! We don't turn away anyone, but we cuddle the people giving all the explanations about the company and the wines. Unfortunately if You don't like our wine and our reality we are sorry, we can't satisfy everyone! !! We point out that the VISIT AND WINE TASTING ARE FREE, we DON'T OBLIGE ANYONE TO BUY, let's say a few things before the wine tasting, maybe You didn't understand them.
Geschreven op 19 september 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 100 resultaten worden getoond
Ontbreekt er iets of is iets onjuist?
Suggereert bewerkingen om onze weergave te verbeteren.
Deze vermelding verbeteren