Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Spice Lab

Vandaag geopend: 08:30 - 16:30
Opslaan
Delen
71
Alle foto’s (71)
Volledige weergave
Reizigersoverzicht
  • Uitstekend91%
  • Heel goed6%
  • Gemiddeld1%
  • Matig0%
  • Vreselijk2%
Over
Nu open
Openingstijden vandaag: 08:30 - 16:30
Alle tijden bekijken
Plaatselijk weer
Mogelijk gemaakt door Weather Underground
19°
10°
okt
13°
nov
dec
Contact
Olive Grove, Florence, Italië
San Lorenzo
+39 345 021 5968
Bellen
vertaald door Google
Populaire tours & activiteiten in en om Florence
vanaf US$ 65,07
Meer info
vanaf US$ 74,20
Meer info
vanaf US$ 93,00
Meer info
vanaf US$ 53,00
Meer info
Beoordelingen (83)
Beoordelingen filteren
20 resultaten
Waardering van reizigers
18
2
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
18
2
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 20 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
5 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze drie gangen kooklessen met Jeanne was heerlijk. Ze reed ons naar haar familie olijfgaard die de glooiende heuvels van Toscane uitkijkt. In het charmante buitenkeuken, wij vernomen hoe te bereiden een aubergine voorgerecht, romige risotto en een decadent geen meel chocolate cake - alle...die waren heerlijk. Melanie's instructies waren duidelijk en bemoedigend. We kijken ernaar uit om dit vijfsterrenhotel heeft alle gerechten thuis. Ze gaf ons ook een tour van de olijfgaard, wees op de diverse groenten en fruit op het terrein groeien. De hele ervaring was heel persoonlijk en privégelegenheden. We voelden ons als ondernemingen vrienden.Meer

16 februari 2015 beoordeeld

Deze recensie is veel te laat! In januari, leidde een Miami University ( Ohio) collega en ik een studie in het buitenland workshop Italië gericht op de chemie van kunst en chemie van eten. Jeanne en ik had voor enkele maanden, en ze had duidelijk...over onze fractie en concentratie dacht behoorden. Onze studenten had een prachtige gelegenheid om te koken met Jeanne en Paolo en genoten van een unieke culturele ervaring. Onze studenten ( 13 totaal) waren in twee groepen split - één fractie bereid een 3 -gangen lunch en de andere een 5 -gangen diner. De dag beginnen met een bezoek aan het gezin's coffee shop, gevolgd door een informatieve tour van de buurt. Onze menu's waren diverse toepassingen van de chemie van eten en koken gepland en vastgebonden in heerlijk met onze studie in het buitenland tour. Alle gerechten waren uitstekend! Een van onze lunch studenten gedeeld de volgende. "was Florence ongetwijfeld mijn favoriete onderdeel van de reis vanwege de vele ongelooflijke culturele aspecten die ik ooit heb meegemaakt. Onze dag met Jeanne en Paolo was gewoon opmerkelijker aangezien ik voelde dat ik echt ervaren een nieuwe en spannende cultuur. Eten en wijn in Italië is ten zeerste gewaardeerd, zoals het meer dan alleen een maaltijd geserveerd met een drankje. Achter elk gerecht is een uitdrukking van cultuur, traditie en familie geschiedenis. Tijdens onze lopen van het familiebedrijf koffie winkel aan De Spice Lab, geleid Jeanne ons door een "echte" buurt van Florence. Als Jeanne zette het, hebben de "minder flitsende" kant van Florence niet de Duomo, de Dior en de Prada. Integendeel, dit deel van de stad in plaats getoond echte cultuur en liet wat leven in Florence is alles over. . . .bleef Het verbazingwekkende dag beter en beter als we onze kookles met de twee begon, buiten-getalenteerde koks. Jeanne en Paolo waren gewoon fantastisch. Ik heb niet alleen moeten leren hoe bereiden een ongelooflijk verrukkelijke maaltijd, ik was onderdeel van een veel groter en onvergetelijke ervaring." Het diner ervaring was veel hetzelfde met twee extra gerechten bereid en genoten! Al onze studenten waren door Jeanne en Paolo worden betrokken bij de voorbereiding van de maaltijden worden aangemoedigd. Ze waren beiden zo en bemoedigend gastvrij! Wij waardeerden de gelegenheid ook willen ervaren een ander aspect van de Italiaanse cultuur van het typisch toeristische ervaring. Ik adviseer ten zeerste een bezoek aan Het Spice Lab! Jeanne en Paolo waren geweldig bij meegaand onze groep studenten. Ik kan hen niet genoeg voor een uitstekende ervaring en leren gelegenheid dank! Wij kijken ernaar uit om te koken met hen volgend jaar weer! Dr. Janet Marshall Miami University van OhioMeer

5 februari 2014 beoordeeld

Melanie leek bereid om ons haar gehele dag! We maakten een fijne gnuddi, samen met bruschetta en torte en zaterdag en sprak over lunch. Niet alleen hebben wij leren een beetje in de keuken, we hoorden een beetje over leven in Italië van een persoonlijke...mening. Onvergetelijk! Aanbevolen!Meer

20 november 2013 beoordeeld

Het kostte veel te lang voor mij deze beoordeling te schrijven. Melanie & Paolo zijn geweldige gastheren en echt voelt u zich apart van hun gezin. Alles was perfect, vanaf de oprichting in de olijfgaard, naar de verbazingwekkende 3 gangen menu ( zeer flexibel), met...de wijn en zeker de gastvrijheid. Mijn vriendin en ik beginners zijn, maar ze maakten ons als deskundigen voelt door het tijd dat we klaar waren. De ingrediënten kon niet meer vers hebben, direct vanaf het grove! Als je Engels spreken, maak je geen zorgen over de taalbarrière beide uitstekend Engels spreken. Als ik ooit Florence bezoek weer zal ik zeker aan te melden voor een ander klasse. Dank je wel Jeanne & Paolo, Ian en MackenzieMeer

1 oktober 2013 beoordeeld

Mijn verloofde en ik zou deze ervaring 6 sterren geven als mogelijk! Jeanne en Paolo weten hun spullen. Vanuit onze kopen reis in de centrale markt tot de rustieke maar prachtige olijvengaard, was de dag perfect. Ze allebei deskundig en professioneel niet te vergeten genadig....Mijn gasten bij mijn volgende diner partij zal onder de indruk van onze nieuwe vaardigheden.Meer

24 juli 2013 beoordeeld

We zijn net terug van onze reis van twee weken naar Italië. Mijn vrouws enige verzoek was te doen een kookles. Ik uitgegoten over het internet te vinden een klasse dat zou niet uw typische klasse. de Spice lab stelde niet teleur. Het was een...van de beste dagen van onze reis. We ontmoetten Paolo bij de markt en begon te winkel voor eten. Onnodig te zeggen dat dit was een ervaring als wij geleerd dat ze verkopen alle delen van de koe waaronder bepaalde anatomische delen zowel mannelijke en vrouwelijke er.Nogal grof. We hebben echt wilde artisjok ravioli maar sinds artisjokken buiten het seizoen waren besloten we te maken gevulde spinazie ravioli met de meest verbazingwekkende champignonsaus met een speciale ingrediënt dat op de grove groeide. Het was dikke pret waardoor de ravioli vanaf nul. paolo was erg geduldig en legde alles en het was zo leuk. Ik kregen zelfs hem me te laten maken een bonenschotel met conserven bonen waarin hij zei het eerst iemand ooit dat gevraagd en in het einde overeengekomen hij het was heerlijk was. We maakten ook tiramisu, gevulde zucchini bloemen die beter dat de amendementen van onze favoriete restaurant terug home waren,en biefstuk taglaitta. We gebruikten eieren dat de kippen in de grove gelegd. De olijfgaard ligt op een heuvel niet te ver opgericht en is zeer mooi. We vonden een dagje met Paolo. Kortom een geweldige ervaring en we kunnen niet om alle gerechten klaargemaakt wachten we thuis.Meer

30 oktober 2012 beoordeeld

Jeanne en Paolo zijn prachtige mensen die een unieke ervaring buiten de toeristische weg tot een markt bezoeken en Proceed verstrekt aan hun gezin olijfgaard te doen een kookles. 6.8 Het eten was klaar, we hebben genoten van het heerlijke maaltijd, terwijl de heuvels van...Toscane uitkijkt over. Melanie op voorwaarde dat een menu dat-kunnen terug home doen terwijl enkele unieke kenmerken van de lokale markt inwerpen was. Het was een van de hoogtepunten van onze reis.Meer

22 september 2012 beoordeeld

Ik en drie andere vrouwen beleefden een uitzonderlijke dag bij de centrale markt met Paolo ( hij was snel en we hadden geen problemen met het vinden hem). Onze shopping trip was een ware leerervaring zullen als hij de diverse items om vier zeer nieuwsgierige...mensen uitgelegd. Hij was erg geduldig terwijl we en oohed gefotografeerd en over de selecties aaaahed. Keuken in de olijfgaard was één van de trekt naar deze bijzondere plek en we wisten vooruit zou het rustiek en basic. Bewijs dat u geen gastronomische hoeft keuken bereiden en een voortreffelijke en authentieke Toscaanse maaltijd koken! Niet alleen was het eten heerlijk maar ik grondig de gesprekken aan de tafel invulling en veel geleerd over de inspanningen die de Italianen in hun eten bron pure en gezond te houden. Ik zou deze klasse voor een unieke cooking ervaring buiten de gebaande paden aanraden.Meer

30 juli 2012 beoordeeld

Een kookles in Italië heeft altijd op mijn verlanglijstje geweest en ik kon niet hadden een betere dag hebben! Paolo gaf ons een rondleiding van de markt en we kochten ons eten voor de dag. Vervolgens op naar de olijfgaard voor onze culinair avontuur! Jeanne...en Paolo ons geleerd te maken pasta, risotto, tiramisu en nog veel meer. Ik ben zo blij dat we besloten om onze klas in de olijfgaard. Terwijl het erg warm die dag de rustieke omgeving echt onze ervaring was en Paolo en Jeanne duidelijk zijn gepassioneerd over Toscane en hun eten. We zouden deze klasse aanraden!Meer

13 juli 2012 beoordeeld

Ik ben nalatig inzenden over deze beoordeling is, vooral omdat mijn familie zeer vaak noemt wat een geweldige tijd we met Paolo en Jeanne hadden. Ons bezoek aan de Olive Grove in augustus, was 2011 fantastisch. De uitzichten waren spectaculair, de instructie was uitstekend, en...het eten was heerlijk. Het begon met een idee van mijn dochter, "laten we een Italiaanse keuken terwijl natuurlijk in Florence" en een heerlijk familie ervaring bleek. We spraken met meerdere bedrijven over hun aanbod. Ik was erg onder de indruk van de hoe Jeanne een "custom" ervaring voor ons op basis van onze belangen en begroting. Wat maakten deze ervaring extra speciaal is dat Paolo en Jeanne behandelde ons als lange verloren familie, "neven van Amerika" bezoekt Italië. Ze zorgde meteen voor ons vanaf het moment dat we hun winkel in de stad om afscheid nemen aan het eind van de dag zijn aangegaan. Ze boden zelfs naar gastheer ons opnieuw als we terugkomen en olijven opgehaald wilden met hen in oktober. Helaas konden we niet benut. Het zou nog een onvergetelijke gebeurtenis. Ik beveel dit avontuur als een vakantie van het sightseeing.Meer

Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 414 hotels in de buurt
Hotel Nuova Italia
985 beoordelingen
op 0,06 km afstand
Hotel Atlantic Palace
1.315 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Hotel Corona D'Italia
974 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Hotel Machiavelli Palace
1.403 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 3.025 restaurants in de buurt
Livio
430 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Ristorante La Falterona
1.112 beoordelingen
op 0,03 km afstand
La Divina Enoteca
243 beoordelingen
op 0,04 km afstand
Ristorante Le Fonticine
1.393 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 1.637 attracties in de buurt
Mercato Centrale
12.151 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Via Faenza
75 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Nds Leather Factory
17 beoordelingen
op 0,11 km afstand
Cenacolo di Fuligno
42 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van The Spice Lab.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings