Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
92
Alle foto’s (92)
Volledige weergave
Reizigersoverzicht
  • Uitstekend90%
  • Heel goed4%
  • Gemiddeld4%
  • Matig0%
  • Vreselijk2%
Over
Plaatselijk weer
Mogelijk gemaakt door Weather Underground
15°
dec
13°
jan
13°
feb
Contact
Salita Santippo, 5, 98039, Taormina, Sicilië, Italië
Website
+39 0942 626023
Bellen
Deze vermelding verbeteren
vertaald door Google
Populaire tours & activiteiten in en om Taormina
vanaf US$ 94,70
Meer info
vanaf US$ 102,80
Meer info
vanaf US$ 161,60
Meer info
Beoordelingen (46)
Beoordelingen filteren
23 resultaten
Waardering van reizigers
20
1
1
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
20
1
1
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 23 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 5 juli 2018

We hielden onze kookles met Chef Mimmo! ! We keken voor producten en vis, bereid een heerlijke maaltijd bestaande uit Caponata, zelfgemaakte pasta, zelfgemaakte saus, en gebakken zeebaars. Veel wijn rond te gaan! Dit was een fantastische ervaring en ik zou aanraden aan iedereen die...op zoek is naar dit soort leuke en leerzame ervaring. Het eten was heerlijk en de outdoor schaduwrijke cooking venue was geweldig! !Meer

Datum van activiteit: juli 2018
Beoordeeld op 16 juni 2018

Mijn vrouw en ik waren zeer verheugd te zijn met Mimmo Siciliano in zijn kookles bij Ristorante Nettuno het Siciliano in Taormina, Sicilië! We zijn begonnen in de marktplaats leren over de selectie van vlees en vis en groenten. Bij de klasse, we bereid elke...cursus en zelfs geleerd hoe om ervoor sauzen en rassen van pasta. Wat leuk! Natuurlijk, we kregen ook te eten de maaltijden die we voorbereid. Dit was het hoogtepunt van onze week! We hielden ooit minuut - - en beveel dit klasse! !Meer

Datum van activiteit: oktober 2017
Beoordeeld op 11 oktober 2017

De kookschool in Ristorante Nettuna de Sicialano was een van onze favoriete ervaringen in het afgelopen jaar (dat het jaar 'bucket list' was). We hadden er tien dagen geleden gegeten (tijdens onze eerste reis naar Taormina). Een kleine groep rondde een kookles af terwijl we...lunchten. Ze zagen eruit alsof ze een bal hadden. Onze lunch was geweldig. Iedereen die daar werkte leek familie (en onze geweldige ober - een deel van de familie door huwelijk - bevestigd dat ze waren). We regelden om terug te komen naar Taormina om de klas te nemen. We zijn drie nachten geleden teruggereden naar Taormina. Helder en [Italiaans -] vroeg de volgende ochtend, we ontmoetten de leraar / eigenaar, Mimmo (afkorting voor Dominic) Siciliano voor de twee minuten lopen naar de lokale markt. Mimmo kent zijn bedrijf en weet hoe hij les moet geven. Hij legde uit waarom hij de specifieke groenten plukte die hij koos en liet zien waarnaar hij moest zoeken bij het kiezen van een verse vis. Op de een of andere manier waren we erin geslaagd om lang te leven, we dachten vol, leven, zonder ooit die dingen te leren. Die kennis alleen zou de prijs van de klas waard zijn geweest. Mimmo was erg geduldig met ons en gedroeg zich alsof dit de belangrijkste klas was die hij ooit zou geven. Hoewel hij de klas volledig in het Engels heeft onderwezen, is zijn moedertaal Italiaans. We waren getuige van het feit dat hij later voor sommige mensen dingen in het Spaans vertaalde. We hebben niet gevraagd hoeveel talen hij spreekt, maar we vermoeden dat hij de jouwe spreekt - wat dat ook mag zijn. De buitenomgeving van het restaurant is charmant. De klas was elk € 80. De lunch, als iemand anders het had voorbereid, zou het grootste deel daarvan hebben gekost, maar ik kan me niet voorstellen dat het net zo goed zou hebben geproefd als ons, wetende dat we het hadden gehaald. Al met al was het een van de geweldige ochtend / middag van ons leven. Als u geïnteresseerd bent, blijf de recensie lezen voor meer informatie over de ervaring, inclusief de voedselbereiding. Toen we terugkwamen van de markt naar het restaurant, begonnen we met het voorbereiden van de elementen van een fantastische lunch. We stoppen onze tomaten een paar minuten in kokend water. Vandaar gingen ze ijswater in. We snijden onze groenten in stukken. Vervolgens assembleerden we onze ingrediënten voor onze Caponata in kleine stapels op een bord. Door de eiplant een beetje te zouten, zetten we die ingrediënten opzij. Daarna hebben we de tomaten gepeld (de vellen kwamen er met een knijpbeurt uit na het warme / koude bad). We gebruikten een handvoedingsprocessor om de tomaten vloeibaar te maken en dat sap (en half zoveel water) in een pot te gieten met de knoflook die we hadden fijngehakt en verwarmd in olijfolie (extra vierge, natuurlijk), basilicum en een beetje toegevoegd zout, bracht het aan de kook, verminderde het vuur en richtte de aandacht op de pasta. We maakten kleine vulkaankegels van grof griesmeel van griesmeel, goten half zoveel water (per volume) de krater in en begonnen aan het moeizame proces van het kneden van het deeg tot het zo glad was als marmer. Vervolgens hebben we het tot de dikte van een sigaar uitgerold, in stukjes van 1 cm gesneden en begonnen de stukken in gnocchetti te draaien (het deeg tussen een duim en een vork knijpen), ofecchiette (het deeg tussen duim en palm knijpen) , maccheroni (rollen rond een stalen staaf), en busiate (rollen het rond de staaf in een hoek, en een of twee anderen die ik ben vergeten. [Mimmo's zag er een stuk beter dan de onze en nam 1 / 10e zo lang om maken - maar toen we ze aten, gingen ze allemaal samen heerlijk samen]. Vervolgens hebben we elk van onze caponata-mengsels in afzonderlijke braadpannen samengesteld (in een bepaalde volgorde moet je de klas meenemen om te leren), met olijfolie, de overblijvende ingrediënten toegevoegd en ze allemaal heel kort verwarmd. We hebben het mengsel in ringen geplateerd, basilicum toegevoegd en [wat de Italiaan ook is] voila! Tegen de tijd dat we daarmee klaar waren, was het tomatenmengsel voor onze saus teruggebracht tot een medium - dikke saus. We waren klaar om te eten. De vis (samen met wat van de groenten die we hadden bereid en wat kleine chilipepers kwamen uit de oven, alles was perfect en ongelooflijk smakelijk. Dit is wat we hebben geleerd dat ons verrast heeft: (1) verse pasta wordt niet uitgedroogd, dus het is niet al dente. (2) tomatensaus zonder vellen is echt gemakkelijk te maken (en smaakt ongelooflijk). We wisten al (3) echt verse vis goed gebakken in een oven met de juiste groenten voor smaak kan niet worden verslaan voor smaak (of uw gezondheid); en (4) goede witte Siciliaanse wijn en vis trouwen heel goed samen. Het bleek dat we genoeg pastagerechten voor een klein leger hadden gemaakt, maar we hadden genoeg saus voor hetzelfde leger gemaakt, dus er zou veel worden verspild. Het doet altijd pijn om eten achter te laten, maar het deed een beetje extra om zoveel van die fantastische pasta en saus te achter te laten. Maar we konden nergens heen. Ach ja. Het heeft de dag niet verpest. We hebben genoten van onze twee weken op Sicilië, maar het hoogtepunt was absoluut onze kookles bij Mimmo. Als je de kans krijgt, trakteer jezelf dan op de ervaring.Meer

Datum van activiteit: oktober 2017
Beoordeeld op 2 september 2017

Ik liet deze klasse met een waardering en nieuwe passie om mijn eigen pasta. Het was makkelijker in Italië! Maar dat is vanwege de expert NAVO. De tijd in de markt was goed. Maar we hebben goede Farmer's markten thuis dus het echte voordeel er...was de richting op te oordelen aubergines en sardines. Slechts één van die ik kom waarschijnlijk om te gebruiken in de midwest! De klasse zelf was de belangrijkste daad van de toon met Domonic's moeder waarbij centrale fase. Plaats geen extra water in bij uw pasta, zij weet. ;) Kortom nogal een plezierige ervaring en ik beveel het.Meer

Datum van activiteit: juli 2017
Beoordeeld op 4 augustus 2017

We ontmoetten Dominic om 10:00 samen met de andere deelnemers - er waren 5 van ons in totaal - een leuk klein aantal en iedereen sprak Engels en dat was een bonus voor mijn zoon en mijzelf we tijd doorgebracht op de markt selecteren producten...voor de klas en dit was zeer informatief. We waren voor te bereiden en te koken 3 gerechten - een aubergine voorgerecht, een pastagerecht (we maakten de pasta) en vis gerecht. Een van de groep niet gegeten vis dus Dominic suggereerde een substituut vleesgerecht. Vervolgens terug naar de Dominic restaurant op korte loopafstand. Dominic's moeder Francesca hebben wat van de presentatie over het voorbereiden van de startmotor maar geen Engels spreekt en ik voelde me een beetje snel, maar Dominic was klaar om te helpen. De maaltijden die we bereid waren erg lekker en het was een zeer aangenaam klasse. We kregen de recepten die we er nog steeds samen met een certificaat. Mijn enige kritiek zou het was korter dan geadverteerd ( 4 uur in plaats van 5 ) en was duur voor wat het was. Desalniettemin zeer aangenaam, vooral voor mijn zoon die een leerling-kok.Meer

Datum van activiteit: augustus 2017
Beoordeeld op 31 juli 2017 via mobiele applicatie

We hebben gehad kooklessen vóór en in vergelijking met anderen, dit was geweldig. Dominic was vriendelijk en informatief. Hij wist de lokale markt goed, legde alle ingrediënten en hoe vast te stellen als ze fris. De klas was mooi en klein en " momma "...kwamen hoe zorg caponata, zelfgemaakte pasta en vis gerecht. We hadden een geweldige tijd en kunnen niet wachten om te koken voor onze familie thuis.Meer

Datum van activiteit: juli 2017
Beoordeeld op 15 juli 2017 via mobiele applicatie

Wat begon met eindigde in verwarring. Domonic liet ons in de markten en vervolgens hielp met de maaltijden. Zijn moeder deden de meeste presentatie maar kon engels waardoor de klasse een beetje moeilijk. We waren beloofd een ondertekende keukenschort, een certificaat en het belangrijkst voor...ons een gemaild exemplaar van de receipes. Geen van deze zijn ontvangen. We hebben gebeld en een mailde het restaurant 4 keer met geen uitsluitsel over waar de recepten zijn. Aan het eind van de klasse niemand kwam om te zeggen het was over of bedankt voor uw komst. Vreemde uitkomst. De 80 euro was weg over de top wanneer u onderzoek andere klassen en we waren niet onder de indruk van de resultaten. Doe jezelf een plezier en kijk elders voor u kookles.Meer

Datum van activiteit: juli 2017
Beoordeeld op 12 juni 2017

Een informatieve, gezellige dag, de hele ervaring was goed van winkels voor verse producten, koken, gezelligheid en eten. Ik wat geleerd, het was rustig en ontspannen, de plaats is echt prachtig. Het enige dat ik fout, zou de e-mail die we ontvangen daarna, hij zei...dat we zouden email alle recepten, maar het was meer gewoon ingrediënten.Meer

Datum van activiteit: juni 2017
Beoordeeld op 16 april 2017 via mobiele applicatie

We hadden allebei een fantastische ervaring, Mimmo en zijn familie waren zeer gastvrij, de recepten waren echt sappig! ! ! De tour van de markt was interessant. Geweldige dag! Lekker eten, goede recepten en goddelijke wijn! Sterk aanbevolen. Dank u 👌 prachtig!

Datum van activiteit: april 2017
Beoordeeld op 2 april 2017

De klas was uitstekend, één van de hoogtepunten van mijn reis, en een onvergetelijke ervaring elke cent waard

Datum van activiteit: april 2017
Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 1.225 hotels in de buurt
Il Piccolo Giardino
544 beoordelingen
op 0,01 km afstand
Hotel Villa Chiara
111 beoordelingen
op 0,02 km afstand
Hotel Isabella
403 beoordelingen
op 0,04 km afstand
Victoria Hotel
420 beoordelingen
op 0,04 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 16.499 restaurants in de buurt
Ristorante Nettuno da Siciliano
562 beoordelingen
op 0 km afstand
Bistrot Siciliano Sikè
619 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Ristorante Le Naumachie
1.104 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Arco Rosso
517 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 6.996 attracties in de buurt
Chiesa di Santa Caterina
205 beoordelingen
op 0,09 km afstand
Palazzo Corvaja
180 beoordelingen
op 0,1 km afstand
EtnaToursfromTaormina
79 beoordelingen
op 0,07 km afstand
The Odeon
172 beoordelingen
op 0,09 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Cooking Class al Ristorante Nettuno da Siciliano.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings