Parma Golosa Gourmet Tours
Parma Golosa Gourmet Tours
5
Over
Parma, Emilia-Romagna, Italië

Suggereert bewerkingen om onze weergave te verbeteren.
Deze vermelding verbeteren

We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
5.0
170 beoordelingen
Uitstekend
154
Heel goed
10
Voldoende
3
Slecht
2
Vreselijk
1

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

natasja s
Dronten, Nederland2 bijdragen
okt. 2014 • Zaken
We hebben de parmigiano reggiano, prosciutto di parma en basamico tour met gids Davide gedaan met een groep food business (Bachelor) studenten. Ik was buitengewoon onder de indruk van de kennis van onze gids. De excursies gaven een goed inzicht in de italian food business en het was interessant of zowel de business kant als de productie kant te leren kennen. Hij kon heel goed uitleggen wat de vereisten waren vanuit europese regelgeving en welke eisen er worden gesteld om een regionaal product onder een bepaalde naam op de markt te brengen. Ook de (culturele) betekenis van voedsel voor italianen wist hij goed te duiden.
Geschreven op 31 oktober 2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Roger R
Bertem, België31 bijdragen
jul. 2013 • Gezinnen
Bezoek van de Parmigiano Reggiano & Prosciutto di Parma Tour bevielen ons uitermate goed. Uitstekende gids (David), kleine producenten, zeer leerrijk en informatief. Niet goedkoop, maar zeker aanbevelingswaardig !
Geschreven op 17 juli 2013
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

AnnaMolly23
Zagreb, Kroatië36 bijdragen
dec. 2019
Onze groep van drie ontmoette Davide eind december. Hoewel onze tour plaatsvond op een zondag in de dood van het seizoen, begeleidde Davide een prachtige reis over hoe prosciutto en culatello worden gemaakt. Zijn kennis en passie voor eten was ongelooflijk. We hebben niet alleen zoveel geleerd, maar vooral hebben we alle goede dingen geproefd die we zijn tegengekomen. En meer. Davide had enkele goede tips over bezienswaardigheden en eten achteraf, die we graag omarmden.
Als je Emilia bezoekt, mis dan niet een van de tours die Parma Golosa aanbiedt!
Google
Geschreven op 4 januari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

roz e
New York, NY47 bijdragen
okt. 2019
We boekten een privétour met David. Afgezien van de kaasboerderij was hij het beste deel van de tour! David was goed geïnformeerd en deelde veel ervaringen die hij in de regio had opgedaan. Hij sprak goed en was erg geduldig die ons naar 4 verschillende plaatsen bracht. Je kunt zijn passie voelen met hoe hij elke regio heeft uitgelegd en de stops die we onderweg hebben gemaakt. Als u overweegt om bij dit bedrijf te boeken, moet u hem zoeken.

Nu waren de rondleidingen, de kaasboerderij het beste deel. We hebben kunnen zien hoe ze Parmigiano Reggiano hebben gemaakt. De boerderij wacht niet op je, dus zorg dat je op tijd aankomt. We hebben hier de beste ricotta geproefd. Nog steeds motregende met wat balsamico azijn.

Ging naar balsamico azijn tour en dat was ook leuk. Ik realiseerde me niet het verschil in smaak tussen de verschillende leeftijden van azijn. Uiteindelijk heb ik de gouden 45-jarige fles gekocht.

Culatello was een leuke stop omdat we alleen prosciutto in de VS hebben gehad. Hier gestopt voor de lunch. U kunt de Prosciutto-tour overslaan. Het is veel en niet te veel om te zien, behalve het ophangen van vlees in een heel oud verlaten gebouw. Ik verwachtte iets meer van deze tour. Het was teleurstellend.

Al met al was het een geweldige ervaring en hebben we veel van David geleerd. Sterk aanbevolen.
Google
Geschreven op 18 november 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

JohnM0779
Woodstown, NJ23 bijdragen
apr. 2019 • Stellen
Davide is absoluut geweldig. We hebben gevraagd om een zeer aangepaste en zeer drukke tour, en we werden niet teleurgesteld! ! We hebben gezien hoe Reggiano Parmigiano-kaas wordt gemaakt, Parmaham EN Culatello in de maak en proeverij, productie van balsamicoazijn en een kookles met uitzicht op een wijngaard! Samen met 2 heerlijke maaltijden! Davide is een schat aan kennis over het gebied en regelde alles voor ons vanaf het moment dat hij ons ophaalde bij het treinstation tot het moment dat we werden afgezet bij een prachtige BnB. Ik kan niet genoeg prachtige dingen zeggen over deze ervaring! ! Absoluut perfect! !
Google
Geschreven op 25 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Tamera A
1 bijdrage
jul. 2019 • Vrienden
Deze zomer met mijn vriend een reis naar Italië gemaakt en onze meest geweldige tijd was deze tour. We hebben de Parmezaanse kaasproductielocatie, de prosciutto en de culatello bezocht! Davide is vol kennis en was een geweldige gids. Onze dag eindigde met lunch, het eten was geweldig! De beste pasta die ik ooit heb gehad. Tijdens onze reis hebben we ook Rome, Florence en Venetië bezocht. De tour was een geweldige manier om altijd van alle mensen / toeristische attracties te krijgen. Begrijp me niet verkeerd, die delen van Italië waren ook GEWELDIG, maar Parma had gewoon een andere sfeer, een ander tempo dat ik denk dat iedereen kan waarderen.
Google
Geschreven op 20 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Sheila F
USA38 bijdragen
sep. 2019
We boekten een privérondrit van vier producten inclusief lunch. Het was fascinerend. Onze gids was deskundig, beleefd en vloeiend Engels. We toerde een Parmigiano Reggiano-producent, een balsamico-azijnproducent (moest er wat van kopen om mee naar huis te nemen), een prosciutto-maker en een culatello-kelder. We hadden een late lunch daar, proeverij alle producten die we (opnieuw) hadden gezien, plus nog een aantal gangen. Het restaurant was charmant en het eten is heerlijk. Hoewel de lunch in de prijs van de tour was inbegrepen, bleven mijn man en ik er alleen en in ons eigen tempo van genieten. Met behulp van Google maps hadden we geen problemen om ons ontmoetingspunt te vinden of onze weg naar huis te vinden aan het einde van de tour.
Google
Geschreven op 19 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

tiannajade
Edmonton, Canada32 bijdragen
sep. 2019 • Stellen
Davide omvatte perfect de hoogtepunten van de voedselproductie en keuken van Emilia - Romagna!

DE RONDE
We toerde een Parmigiano Reggiano caseificio en ontmoetten Giorgio, de eigenaar, die weinig Engels sprak, maar zijn glimlach en enthousiasme voor zijn ambacht maakte dat we ons welkom voelden! Het proeven van de kaas was geweldig. Als je bij de bron bent, heeft kaas nog nooit zo goed geproefd!
We bezochten een traditionele balsamico-azijn van Modena acetaia en leerden veel interessante feiten over hun vloeibare goud! De eigenaar van de acetaia (ik ben haar naam vergeten, maar ze was mooi!) Gaf ons een proeverij van hun ongelooflijke oude azijn die niet te vergelijken is met de meeste gangbare dingen die we hier in Canada kopen en consumeren.
We hebben zowel een Parmaham als een Culatello-salumeria bezocht en geleerd over de complexe processen die zo'n heerlijk, uniek product maken.
We sloten onze tour af met een lunch die toevallig in de geboortestad van de grote operacomponist Guiseppe Verdi was gevestigd. Onze lunch toonde de lokale vleeswaren, kazen en azijn vanaf de ochtend, evenals Emilia - Romagna pastagerechten iconisch voor het gebied, en een fles van hun fantastische Lambrusco-wijn!

DE GIDS
Davide was een uitstekende gids! Hij sprak vloeiend Engels en was goed geïnformeerd in het gebied omdat hij zelf een local is! Hij ontmoette ons snel op de opgegeven tijd en locatie. Vanwege onvoorziene omstandigheden moesten zijn kinderen meegaan voor de rit (in zijn auto natuurlijk niet de onze). Ze namen niet deel aan de tour en hielden heel geduldig voor zichzelf terwijl ze op ons wachtten. We waardeerden Davide nog steeds en gaven ons nog steeds de best mogelijke tour terwijl hij voor zijn kinderen zorgde, en we waardeerden ook het geduld van zijn goed opgevoede kinderen! :)

We raden deze tour ten zeerste aan als een geweldige manier om het beste van de regio Emilia - Romagna te ervaren! Er is een reden waarom ze bekend staan om hun eten, het is echt een deel van de hoogwaardige voedselproductie overal ter wereld!
Google
Geschreven op 13 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

CCC
5 bijdragen
mei 2019 • Stellen
We wisten dat we de voedseltradities van de regio Emilia - Romagna wilden ervaren, en onze tour met Davide stelde niet teleur! Davide was een fantastische gastheer voor onze dag, die ons zoveel geschiedenis en kennis bezorgde bij elke stop op onze tour (Parmezaanse kaasmaker, prosciutto en balsamico). We werden overweldigd door de tradities en de informatie die Davide met ons deelde, en we vonden het geweldig dat de tour was afgestemd op onze kleine groep vrienden. De stop bij de wijnmakerij voor de lunch was een leuke touch, en Davide was een patiënt communicator in de maanden voorafgaand aan onze tour. Ik zou deze tour ten zeerste aanbevelen voor iedereen die deze voedseltradities hands-on wil ervaren! Dank je wel Davide voor de geweldige ervaring! !
Google
Geschreven op 1 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

mrt. 2019 • Stellen
Davide was onze gids voor onze tour van een parmigiano reggiano kaaskwekerij en pakhuis tour die we met Parmagolosa boekten. Ik had in 2004 een soortgelijke tour gedaan en had hun visitekaartje voor deze laatste reis bewaard en stelde niet teleur! Als je Italiaanse vakantieplannen geen goede rondleiding bevatten in Emilia - Romagna, verander ze dan. Davide was een fantastische gids, hij is opgegroeid in en rond de industrie en zijn kennis laat zien. Tijdens de tour hadden we een bezoek van Giorgio, hij is de 78-jarige veteraan kaasmaker wiens perspectief en zijn aanwezigheid magisch was. Davide spreekt goed Engels en was vriendelijk en gemakkelijk om mee te werken. Kan niet genoeg aanbevelen. 7 sterren.
Google
Geschreven op 23 maart 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

1-10 van de 73 resultaten worden getoond

Parma Golosa Gourmet Tours - 2023 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat - Tripadvisor