Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Acetaia di Giorgio

122 beoordelingen

Acetaia di Giorgio

122 beoordelingen
Boek een tour voor de volledige ervaring
Aanbevolen
Onze populairste tours en activiteiten
Ervaringen in de buurt
Andere ervaringen in Modena
Volledige weergave
Locatie
Contact
Via Sandro Cabassi 67, 41123, Modena Italië
Leer het gebied kennen
Parmigiano Reggiano en balsamico azijn van Modena
Wijnproeven en wijnmakerijtochten

Parmigiano Reggiano en balsamico azijn van Modena

1 beoordeling
google
Echte reizigers, hun hele leven, worden voortdurend aangespoord door de wens om nieuwe plaatsen te ontdekken en nemen elke keer een verscheidenheid aan beelden, geuren, smaken en geluiden mee naar huis die deel uitmaken van de charme van een stad, een land of een landschap. Dit is wat er gebeurt met degenen die besluiten het gebied te bezoeken waar Parmigiano Reggiano, Balsamic Vinegar en Lambrusco-wijn wordt geproduceerd. Stap terug in de tijd om te leren hoe parmigiano-reggiano, bekend als de 'koning van de kazen', is gemaakt met dit bezoek aan een 'caseficio' of kaasfabriek. Ontdek waarom de provincies Parma, Modena en Reggio Emilia de enige zijn die authentieke parmigiano-reggiano kunnen produceren. Kijk naar kaasmakers aan het werk terwijl ze de melk koken om de wei te scheiden en de parmigiano-reggiano op te tillen, gevolgd door een bezoek aan de ouder wordende kamer (de 'stagionatura' in het Italiaans).
US$ 311,00 per volwassene
122beoordelingen5vragen en antwoorden
Waardering van reizigers
  • 118
  • 2
  • 1
  • 0
  • 1
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Pilar P. heeft een beoordeling geschreven sep. 2019
Seattle, Washington5 bijdragen1 nuttige stem
Marcello was een ongelooflijke gastheer - hij nam ons mee door het (zeer) lange proces van het maken van echte balsamico-azijn. Na een uur begrijp je echt waarom elke druppel zo kostbaar is. We mochten proeven via een vlucht kostbare azijn uit eigen voorraad van de familie.
Meer lezen
Datum van activiteit: september 2019
Google
Nuttig
Delen
danandcathym heeft een beoordeling geschreven sep. 2019
Nutley, New Jersey10 bijdragen
Marcello, de schoonzoon van de eigenaren, gaf ons een zeer informatieve rondleiding en lezing over de productie en geschiedenis van dit proces. We raden deze tournee ten zeerste aan.
Meer lezen
Datum van activiteit: september 2019
Google
Nuttig
Delen
matthewmA261AO heeft een beoordeling geschreven aug. 2019
Macedonia, Ohio40 bijdragen7 nuttige stemmen
Ik heb nooit geweten dat het maken van balsamico-azijn zo'n kunst was. Het duurt jaren en de kwaliteit moet perfect zijn. De 12 en 25 jaar oude balsamico zijn de beste die je ooit zult proeven. Het verschil is ongelooflijk aan wat we gewend zijn in onze lokale diners en
Meer lezen
Datum van activiteit: september 2018
Google
Nuttig
Delen
Matthew B heeft een beoordeling geschreven aug. 2019
Baltimore, Maryland61 bijdragen18 nuttige stemmen
Het is vrijwel unaniem, maar ik wilde eraan toevoegen om te benadrukken hoe geweldig een ervaring de tour en proeverij is. Marcello is geweldig, en hij beantwoordde doordacht talloze vragen, waardoor hij een echt begrip kreeg van dit unieke product en alles wat betrokken is bij
Meer lezen
Datum van activiteit: juli 2019
Google
Nuttig
Delen
RKBoutwell heeft een beoordeling geschreven jul. 2019
1 bijdrage
Ik wil je bedanken voor het proeven van het prachtige product dat je familie produceert. Mijn vrouw en ik besloten om tijdens een vakantie balsamico te gaan proeven en helaas wisten we niet dat een reservering nodig was. Toch werden we hoffelijk begroet en voorzien van een korte
Meer lezen
Datum van activiteit: juli 2019
Google
Nuttig
Delen
Vorige
Veelgestelde vragen over Acetaia di Giorgio