Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 11:00 - 04:00
Opslaan
Delen
Van tevoren boeken
Tours van Slow Cooking School zijn vaak snel uitverkocht. Reizigers raden aan van tevoren te boeken!
97
Alle foto’s (97)
Volledige weergave
Certificaat van uitmuntendheid
Reizigersoverzicht
  • Uitstekend97%
  • Heel goed3%
  • Gemiddeld0%
  • Matig0%
  • Vreselijk0%
Over
Nu open
Openingstijden vandaag: 11:00 - 04:00
Alle tijden bekijken
Voorgestelde duur: Meer dan 3 uur
Plaatselijk weer
Mogelijk gemaakt door Weather Underground
15°
11°
okt
10°
nov
dec
Contact
Vocabolo Montanaro 64, 06060 Paciano, Italië
Website
+39 338 740 8884
Bellen
vertaald door Google
Manieren om Slow Cooking School te ontdekken
vanaf US$ 23,60
Meer info
vanaf US$ 140,10
Meer info
Beoordelingen (88)
Beoordelingen filteren
15 resultaten
Waardering van reizigers
15
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
15
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 15 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
1 week geleden beoordeeld

Ik was 2 weken in Toscane en deze dag van koken en wandelen in de olijfbomen was het hoogtepunt van mijn reis.

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
1 week geleden beoordeeld

Alles over het terrein, de kooklessen, het plezier van samen eten en de rondleidingen door de wijnkelder en de productie van olijfolie is gewoonweg magisch! Bedankt iedereen voor een heel speciale dag. Het was het hoogtepunt van onze reis.

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
11 juni 2018 beoordeeld

Ik hield absoluut van mijn olijfolieproeverij en kookles met Alina! Ze is gepassioneerd, toegewijd, goed geïnformeerd en een geweldige leraar. Ik leerde meer over olijfolie en hoe meer pastas te maken (hou van de ravioli!). Niet alleen was alles heerlijk, maar alle ingrediënten zijn volledig...biologisch en lokaal geproduceerd, een andere van Alina's passies. Voeg een mooie huiselijke sfeer toe in de mooie heuvels van Umbrië. . . wat wil je nog meer?Meer

22 mei 2017 beoordeeld

De trage koken eten is een geweldige manier leren koken echte Italiaanse eten. Alle cursussen worden onderwezen mijn een Italiaans koken en zijn eenvoudige recepten die u kunt maken thuis. Ze leren je ook over hun bekroonde olijfolie en nemen je mee op een tour...van hun olijfolie molen. Het eten is om voor te sterven, we maakten een tiramisu die was om voor te sterven, en een ragu pasta die één van de beste die ik ooit heb gehad. De hele cursus is een goede balans van leren koken, tijd doorbrengen met uw vrienden en familie en eten lekker eten!Meer

3 december 2016 beoordeeld

Een echt fenomenaal ervaring. Het eten was de beste die we hadden op onze hele reis! De wijn en olijfolie was geweldig! De gastheren waren warm en mooi! Dit was het hoogtepunt van onze 2 weken durende huwelijksreis in Italië. We kijken uit naar nog...veel toekomstige bezoeken!Meer

24 oktober 2016 beoordeeld

De introductie van de locatie begon bij pick - up van het station. Een rit naar de boerderij - geweldig! Eenmaal daar kregen we een korte les in olijfolie en haar vele voordelen. Dan wijn en een heerlijk middagje koken door een lokale chef-kok, die...was zo bescheiden, geduldig en briljant in zijn aflevering van een geweldige maaltijd. Beste dag ooit!Meer

24 oktober 2016 beoordeeld

Praten over een fenomenale ervaring. Het kon niet beter! Het eten was perfect! De wijn was perfect! De gastheren waren perfect! Ik kan doorgaan over de perfectie, maar ik niet. Ik zal zeggen, dat als je ooit in deze regio en u niet de Slow...Food Cooking School, je hoeft jezelf een enorme slechte dienst. Nee, je hoeft jezelf een ernstige onrechtvaardigheid! Bij aankomst op de prachtige tuin oase waar alles is weelderig en picture perfect, je liep een mooi huis, en in een mooie eetzaal met wijnglazen klaar en flessen verrukkelijke olijfolie klaar voor de eerste deel van de klasse. We waren niet alleen verteld over olijfolie en hoe ze zijn geproduceerd, Mamma Lucia zorgden ervoor dat we hadden de kennis om nooit weer door de marketeers van olijfolie en zorgde ervoor dat we zouden zoeken naar de beste! Dan hebben we geproefd hun bekroonde olijfolie en eerlijk gezegd, ik dacht, laten we gewoon naar de wijn, maar wanneer ik proefde was ik blij verrast. Het had eigenlijk een frisser smaak aan mij. Het was niet wat ik gewend was, en het was niet zo zwaar en stinken. Het was licht met een leuk na smaak en was hemels met de vers gebakken brood brachten ze (zodra ik gezouten - ik hou van zout) . De wijn produceren ze is onderdeel van het verschijnsel. Ik ben gek was ik alleen in staat te koop twee flessen! Dat is een wijn de moeite waard verzenden home. Serieus. Ik normaal niet gaan voor dat soort dingen, maar als ik kon heb verzonden een geval of twee home, zou ik. Zelfs nu typen, één van mijn flessen is gegaan (in mijn buik) en ik ben . . . triest. Ik ben niet zeker wanneer ik ga drinken de andere. Niet totdat ik weet dat ik ga terug! Nu, voor het koken. Ik ben een onverzadigbare zoon van een pistool. Ik bedoel ik hou eten. Ik reis alleen eten! Ik gewoon niet schelen over de historische plaatsen. Dus het gebouw is oud! Who cares? ? ? Hoe is het eten? Is het scrumdiliumptious? ? ? ! ! Dat is alles wat ik over verzorging. Goed eten, goede whisky's en wijnen en goed gezelschap! Ik zeg dat alles te zeggen… Dit was de beste maaltijd die ik had terwijl in Italië! Allereerst, de ingrediënten waren zo vers kan ik niet beschrijven. Chef-kok Walter is een geweldige toch bescheiden kok die uit zijn passie voor eten naar je. . . Als je niet hebt zoals ik deed : - ) . Hij is zeer duidelijk en bondig en leert u over hun regio's stijl van koken en hoe dit betrekking heeft op verschillende delen van Italië. We maakten tiramisu, ravioli, gnudi en tagliatelle . . . alle vanaf nul. We hebben drie sauzen ter begeleiding van de verschillende pasta's en samen creëerden een maaltijd van divinity. Elk gerecht was prachtig verguld en we aten in een kas tuin oase omgeven door natuur. Serieus, het was absoluut geweldig en ik kan niet wachten om terug te keren met vrienden, en dan met mijn kinderen wanneer ze zijn ouder en kan waarderen de ervaring.Meer

19 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vrouw en ik woonden de prachtige kookworkshop in Il Fontanaro als onderdeel van een 10 daagse bezoek aan Italië. Mijn beeld van de wereld van olijfolie was helemaal veranderd door Alina's fascinerende en bevlogen. Ik heb geleerd, door actieve deelname, hoe zien de beste...olijfolie. Ik was ook verlichte naar de belangrijke geneesmiddelen en voedingswaarde van de olie. Geluid saai? Geen manier om het was een zeer levendige gedachtewisseling. De kookworkshop, onder leiding van chef Walter, was de perfecte hoofdgerecht. Onder zijn deskundige begeleiding we maakten de gerechten voor een luxueus vijf gangen lunch, gegeten in de heerlijke tuin in de schaduw van de boom. Lunch gaf ons de gelegenheid voor uitbreiding van ons gastronomisch leren door het proeven van de heerlijke speciale wijnen gemaakt in dit landgoed. Ik beveel dit evenement.Meer

28 november 2015 beoordeeld

Mijn dochter en ik kwamen hier in half oktober voor een kookles. Het was uitstekend. We hadden een geweldige tijd en het eten was heerlijk. Mijn dochter houdt ervan om te koken, maar ik had een plezierige tijd ook. Alina was een geweldige instructeur en...maakte dat we ons zeer welkom voelden. Nadat we aten hadden we wat vrije tijd bij de schitterende villa te ontspannen. We waren in staat om smaak hun wijnen en olijfolie evenals cook. Ze lieten ons ook rondom de boerderij en waar ze de olijfolie. Zou het ten zeerste aanbevelen!Meer

9 augustus 2013 beoordeeld

Alina heeft een schat aan kennis en een passie voor wijn. We genoten van het delen een fles of twee van haar wijn!

Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtAlle hotels in de buurt bekijken
Agriturismo Podere Bello
160 beoordelingen
op 4,78 km afstand
Country House Villa Rey
60 beoordelingen
op 5,57 km afstand
Hotel Da Elio
27 beoordelingen
op 5,78 km afstand
Relais dei Magi
64 beoordelingen
op 6,7 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 7 restaurants in de buurt
Locanda Manfredi
510 beoordelingen
op 0,85 km afstand
Osteria La Loggetta
418 beoordelingen
op 0,84 km afstand
L'Oca Bruciata
237 beoordelingen
op 0,76 km afstand
Il Casale
233 beoordelingen
op 0,53 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 4 attracties in de buurt
Collegiata di San Michele Arcangelo
28 beoordelingen
op 3,25 km afstand
Parco Acquatico Tavernelle
86 beoordelingen
op 5,91 km afstand
Centro Storico di Paciano
47 beoordelingen
op 0,81 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Slow Cooking School.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings