Tours en tickets
Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties
3.5

Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties

Door Go City | Boston
vanaf
€ 49,02
per volwassene
vanaf
€ 49,02
per volwassene

Laagsteprijsgarantie

Leeftijden 3-99, maximaal 15 per groep
Duur: 60 dagen
Starttijd: Beschikbaarheid controleren
Mobiel ticket
Engels, Chinees, Frans, Spaans


  • Digitale gids met informatie over attracties en instructies
  • Digital Boston Explorer Pass geldig voor het aantal gekozen attracties
  • Entree/toegang - Boston
  • Entree/toegang - Museum of Science
  • Entree/toegang - New England Aquarium
  • Entree/toegang - Fenway Park
  • Entree/toegang - Boston Children's Museum
  • Entree/toegang - CityView Trolley Tours
  • Entree/toegang - Salem Witch Museum
  • Entree/toegang - Somerville
  • Entree/toegang - Museum of Fine Arts
  • Entree/toegang - Isabella Stewart Gardner Museum
  • Entree/toegang - Edward M. Kennedy Institute for the United States Senate
  • Entree/toegang - Peabody Essex Museum
  • Entree/toegang - Franklin Park Zoo
  • Entree/toegang - Harvard Museum of Natural History
  • Entree/toegang - Peabody Museum of Archaeology and Ethnology
  • Entree/toegang - Boston
Niet inbegrepen
  • Vervoer van / naar bezienswaardigheden
  • Fooi


Vertrekgegevens
  • Boston, MA, USA Pas is na aankoop beschikbaar als uw 'ticket'.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Hulpdieren toegestaan
  • Dichtbij openbaar vervoer
Als u vragen heeft over de bereikbaarheid van de locatie, dan zijn we u graag van dienst. U hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en uw productcode te noemen: 3958BOSEXP

  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Pas is nu 60 dagen geldig vanaf het moment van eerste gebruik.
  • Uw Boston Explorer Pass is onmiddellijk beschikbaar als uw 'ticket' na aankoop. Druk het af of sla het op op uw mobiele apparaat en gebruik het voor directe toegang tot de attracties.
  • Go City-kinderpassen zijn alleen beschikbaar voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud. Controleer voor eventuele meereizende kinderen jonger dan 3 jaar bij elke individuele attractie of tour of baby's worden geaccepteerd en/of een toegangsprijs moeten betalen.
  • Voor de meest populaire activiteiten is geavanceerde reservering vereist, controleer de instructies op de meegeleverde digitale gids of de Go City-app en zorg ervoor dat u ruim van tevoren reserveert om teleurstelling te voorkomen.
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Er nemen maximaal 15 reizigers deel aan deze tour/activiteit

  • Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Een opmerking van Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties
  • Alle locaties hebben verschillende maatregelen genomen volgens de richtlijnen van lokale autoriteiten. Bezoek de website van de locatie voor meer informatie
  • Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.

Welke attracties kan ik bezoeken bij Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties?
Hoeveel kost Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties?
Prijzen bij Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties beginnen vanaf € 48,09. Ontdek en boek bij Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties op Tripadvisor
Welk bedrijf maakt Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties mogelijk?
Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties wordt gehost door Go City | Boston. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Go City | Boston op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties op Tripadvisor
Hoeveel tijd kan ik besteden bij Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties?

Als u vragen heeft over deze tour of als u hulp nodig heeft om uw boeking te doen, dan zijn we u graag van dienst. U hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en uw productcode te noemen: 3958BOSEXP

Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
3.5
9 beoordelingen
Uitstekend
6
Heel goed
0
Voldoende
0
Slecht
0
Vreselijk
3

robdebt01
Leamington, Canada109 bijdragen
jul. 2022
Well worth the money.
We stayed 5 days and chose 5 attractions.
We did the hop on hop off trolly day 1 and got our bearings from there.
Geschreven op 15 juli 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LPG_CS
Hello, Thank you for taking the time to write a review. We really appreciate the positive feedback. It is great to hear that you enjoyed using the pass while visiting Boston, and saved money as well! We can't wait to hear from you again in the future. Many thanks, DB
Geschreven op 16 juli 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Tamra B
1 bijdrage
okt. 2021 • Gezinnen
Very easy and streamlined! Tickets were easy to obtain with the 2 choices I had made. It made for a very fun and productive day with my 6 year old son and removed any stress or distraction for our special day together!!
Geschreven op 3 oktober 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LPG_CS
Hello Tamra, thank you very much for your review! We are really happy to know that you could visit the attractions planned and also you enjoyed the benefits of your Go Boston pass during your special day. We wish you the best and hope you have an amazing day!. WS
Geschreven op 4 oktober 2021
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Angi M
2 bijdragen
aug. 2021 • Stellen
We had a great experience! We took the hop-on-hop-off trolley with 3 different drivers. On our last leg we stayed on longer because even though we had seen some of the sites, our driver was so comical and informative we just wanted to listen to him longer. We enjoyed Jonny Boston's driving skills and excellent tour presentation. I'm glad we bought the package. It was nice to have the option to visit all the sites without having to pay for each one.
Geschreven op 31 augustus 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LPG_CS
Thank you, AngiM9. This is so great to hear! We always aim to deliver on Choice, Convenience and Savings. We are so pleased you visit something new and you enjoyed the benefits of the pass! We hope to have another opportunity to serve you in the future. Best Regards, LV.
Geschreven op 1 september 2021
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Michael
Massachusetts1 bijdrage
jul. 2021 • Alleen
I started on the City Trolley Tour and my driver was good! Captain was willing to answer questions and had good commentary.
I tried to do the City Harbor your but they were booked up for the day so I went to the aquarium. Got to see the Penguins being fed as well as the Center tank divers! It was very exciting!
Geschreven op 28 juli 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LPG_CS
Thank you. This is so great to hear! We always aim to deliver on Choice, Convenience and Savings. We are so pleased you visit something new and you enjoyed the benefits of the pass! We hope to have another opportunity to serve you in the future, best regards!
Geschreven op 31 juli 2021
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Anne H
12 bijdragen
jul. 2021
I am trying to pursue a refund. It looks like a great deal until you try to redeem. For the most popular activities you have to call directly to the venue to make a reservation and I have spent hours on the phone on hold with no response for the aquarium and the harbor cruises. Very disappointed. Now I have a charge on my credit card that I have to get reversed.
Geschreven op 9 juli 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LPG_CS
Thank you for sharing your situation with us, we are sorry for this inconvenience and the frustration it may have caused you. In order to help you get this issue resolved we kindly ask you to please send us your order information at reviews@leisurepassgroup.com or contact@gocity.com A member of our team would like to provide you with additional assistance.
Geschreven op 15 juli 2021
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

JM Vega
1 bijdrage
jul. 2020 • Gezinnen
We (family of 6) got scammed!!!! Nothing was working, no trolleys 🚎, no aquarium..... $300 down the drain.
Geschreven op 11 juli 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LPG_CS
Hello, thank you for your review! We are really sorry that you had a bad experience using the pass. We highly appreciate your feedback, and we will take it into consideration to avoid any inconvenience in the future and to help improve our product. Have a nice day!
Geschreven op 21 oktober 2020
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Eduardo T
Caxias Do Sul, RS2 bijdragen
I paid for the “Go pass” and tried to do the whale watch ... the cruise came back to land because of a problem and there was no refund for me, when i tried to get my premium attraction ticket Back, BHC told me to search Go pass costumer service and when i did, Go pass told me that i should talk to BHC ...
It is no worth the money
Geschreven op 14 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LPG_CS
Thank you for taking the time to contact Go City. We appreciate the feedback, and will be passing it along to Management. We are so sorry that your Whale Watch Cruise was canceled. This can happen from time to time due to poor weather conditions. We would like to obtain more information from you, such as your order number and pass numbers, if possible. If you would kindly email us from this link, https://gocity.com/boston/en-us/faqs, we would greatly appreciate it.
Geschreven op 30 oktober 2019
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

trf1226
Buffalo, NY2 bijdragen
aug. 2019 • Gezinnen
The Boston Explorer Pass was super easy to use and saved a ton of money. What we paid for a 4 activity pass would have only covered 2 activities if we paid on site. Lots of options and had no hassles using it.
Geschreven op 5 augustus 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LPG_CS
Hello trt1226, and thank you for sharing your opinion with us! We appreciate you have chosen our product and you have enjoyed your experience. We wish you the best and we hope to accompany you on your next trip, best regards!
Geschreven op 19 november 2020
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Kathleen G
1 bijdrage
jul. 2019 • Gezinnen
Worth the price. Something to keep in mind, not all attractions cost the exact same. Use the Explorer Pass for the mostly expensive places or sights you want to visit. The Sky Deck Observatory in the Prudential Center is a good place to start because it gives an overview of all Boston had to offer. From there you can choose what interests you the most.
Geschreven op 28 juli 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LPG_CS
Thank you Kathlee. This is so great to hear! We always aim to deliver on Choice, Convenience, and Savings. We hope you use a Go Boston Explorer Pass on your next city trip!
Geschreven op 19 november 2020
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

Tripadvisor | Go City: Boston Explorer Pass - Kies 2, 3, 4 of 5 attracties aangeboden door Go City | Boston | MA