Tours en tickets
Transparante Kayak Night Glow-ervaring vanuit Pula
5

Transparante Kayak Night Glow-ervaring vanuit Pula

Door Transparent Kayak Adventures Croatia
Aanbevolen door 96% van de reizigers
Dit aantal is gebaseerd op het percentage van alle Tripadvisor-beoordelingen voor dit product die een bollenscore van 4 of hoger hebben

LaagsteprijsgarantieReserveer nu, betaal laterGratis annuleren
vanaf
€ 69,00
per volwassene

Leeftijden 9-81, maximaal 8 per groep
Duur: 2 u.
Starttijd: Beschikbaarheid controleren
Mobiel ticket
Engels, Italiaans


  • Transparante kajak uitgerust met LED-verlichting en een peddel
  • Lokale ervaren gids
  • Reddingsvest
  • Droge tas voor persoonlijke bezittingen
  • Veilige opslag voor je spullen die je niet mee op tour neemt
  • Tour foto's en video
  • Flessenwater
  • Een glas Istrische wijn of Kroatisch ambachtelijk bier


Vertrekgegevens
  • Transparent Kayak Adventures Croatia, Verudela, 52100, Pula, Croatia U vindt ons in het resort Verudela, het strand van Histria, direct naast de beachvolleybalspeeltuin. als je met het openbaar vervoer komt, neem dan buslijn 2 en stap uit bij de laatste halte. Vanaf daar heb je 7 minuten om naar ons kajakstation te lopen. Dit zijn de coördinaten: 44.8351829, 13.8356052
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Kleine kinderen moeten op schoot
Als u vragen heeft over de bereikbaarheid van de locatie, dan zijn we u graag van dienst. U hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en uw productcode te noemen: 299354P1

  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet aanbevolen voor reizigers met rugklachten
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
  • Er is bij deze ervaring een minimumaantal reizigers vereist. Indien deze wordt geannuleerd als het aantal niet wordt gehaald, kunt u kiezen voor een andere datum/ervaring of een volledige restitutie
  • Er nemen maximaal 8 reizigers deel aan deze tour/activiteit

  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
  • Uitrusting tussendoor gereinigd
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Temperatuurcontroles bij aankomst voor deelnemers van de tour
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden
  • Mondkapjes beschikbaar voor reizigers
  • Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.

Hoeveel kost Transparante Kayak Night Glow-ervaring vanuit Pula?
Prijzen bij Transparante Kayak Night Glow-ervaring vanuit Pula beginnen vanaf € 70,07. Ontdek en boek bij Transparante Kayak Night Glow-ervaring vanuit Pula op Tripadvisor
Welk bedrijf maakt Transparante Kayak Night Glow-ervaring vanuit Pula mogelijk?
Transparante Kayak Night Glow-ervaring vanuit Pula wordt gehost door Transparent Kayak Adventures Croatia. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Transparent Kayak Adventures Croatia op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Transparante Kayak Night Glow-ervaring vanuit Pula op Tripadvisor
Hoeveel tijd kan ik besteden bij Transparante Kayak Night Glow-ervaring vanuit Pula?

Als u vragen heeft over deze tour of als u hulp nodig heeft om uw boeking te doen, dan zijn we u graag van dienst. U hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en uw productcode te noemen: 299354P1

Uw plek reserveren
vanaf € 69,00
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
5.0
120 beoordelingen
Uitstekend
110
Heel goed
6
Voldoende
1
Slecht
2
Vreselijk
1

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

Mischa
2 bijdragen
Dit moet je echt gaan doen als je in Pula bent! We hadden een leuke groep en de route was heel mooi. Unieke ervaring voor iedereen.
Geschreven op 7 september 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mettafloattribe
Thank you very much for your kind words, we appreciate your feedback and we hope to meet you again! :-)
Geschreven op 1 april 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Manon
1 bijdrage
aug. 2022 • Stellen
Super gave ervaring! Zeker aan te raden. Het werd allemaal goed en rustig uitgelegd. Zeker de excursie waard :-)
Geschreven op 16 augustus 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mettafloattribe
Thank you very much for your kind words, we appreciate your feedback and we hope to meet you again! :-)
Geschreven op 1 april 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Delayla
2 bijdragen
Een super leuke ervaring! Erg mooi en super goede begeleiding. We werden in een leuke Nederlandse groep gezet. Alles werd goed uitgelegd.
Geschreven op 12 augustus 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mettafloattribe
Thank you very much for your kind words, we appreciate your feedback and we hope to meet you again! :-)
Geschreven op 1 april 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Lisa
Stadskanaal, Nederland5 bijdragen
Echt een unieke ervaring. In het donker met als enige verlichting de neon lampen in de kayak genieten van de vissen en de zee. Wij vonden het prachtig!
Geschreven op 18 juli 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mettafloattribe
Thank you very much for your kind words, we appreciate your feedback and we hope to meet you again! :-)
Geschreven op 1 april 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

huys25
Amsterdam, Nederland11.732 bijdragen
mei 2022
Hele leuke ervaring om 's nachts in een doorzichtige kano langs de kust te peddelen met lichtjes onder de boot. Vooraf instructies en een zwemvest en waterdichte broek. Onze gids maakte wat fotootjes die we later ontvingen. Een kleine groep van 5 kajaks. De gids ging voorop met een supper en serveerde halverwege een glaasje wijn. Vlak langs de kust ga je rakelings over de bodem, maar veel is er niet te zien. het is een hele gezellige twee uur ervaring, en nogal duur. Paarkeren vlakbij.
Geschreven op 12 juni 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Voyage11341702439
Thank you for your feedback. Unfortunately, we cannot control whether you will see the fishes on the tour or not, they have their own plans in which we are not included. :) We are glad that you liked the other aspects of the tour. 😊
Geschreven op 17 juni 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Tessa P
1 bijdrage
Zeer toffe ervaring. Was de eerste keer kajakken voor ons, maar je kreeg prima begeleiding. Een rondje rond een eilandje kajakken met een lichtgevende kajak, zalig!
Een super gids met humor, een super vriendelijke staff.
Hier en daar een grote kwal in het water die onder je kajak door zwemt en mooi licht geeft door het licht van je kajak!
Als afsluiter een bezoekje aan een grot die door het licht van je kajak nog mooier is.
Geschreven op 7 juni 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Voyage11341702439
Thank you! 😊
Geschreven op 17 juni 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

peter v
Hilversum, Nederland140 bijdragen
Heerlijk zen , jammer kayakken in het donker met n lampje die je toch om de onderwaterwereld te zien . Dat gaat erg goed . Samengevat in twee uur zagen we drie iets grotere visjes,,zeekomkommers, zeeegels en veel kleine kwalletjes. En verder vooral n lege zee. De grot en kleine inham zijn ook niet echt n avontuur. Dus vooral gezellig kletsen met de gids en andere deelnemers . Kijken naar de sterrenhemel. En n beetje melig worden , wel wat duur voor 50 euro pp
Geschreven op 11 september 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Voyage11341702439
Thank you for your feedback. Unfortunately regarding the sea life there isn’t a lot that we can do to ensure that you will see a lot fishes, they appear as they wish. We are sorry that you were not as satisfied with our nature as we and many others are, but that is understandable, as all humans are different. We hope you left our tour with at least few lasting memories. 😊
Geschreven op 17 juni 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Jacqueline I
1 bijdrage
jun. 2023 • Stellen
Absoluut verbluffende ervaring! We hebben zelfs dolfijnen gezien. Echt vriendelijke gidsen met veel informatie over de omgeving. Bedankt voor de geweldige rondleiding!
Google
Geschreven op 4 juni 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mettafloattribe
Dear customer, Thank you so much for sharing your absolutely stunning experience with us! We're thrilled to hear that you had a memorable time, and how incredible that you even got to see dolphins. Nature has a way of surprising us, and we're glad you had the opportunity to witness such a magical moment. Our guides are passionate about the surroundings and love sharing their knowledge. We're delighted that you found them kind and informative, providing you with valuable insights during the tour. Thank you for choosing us and for taking the time to share your feedback. It means a lot to us. We hope to have the pleasure of welcoming you back in the future for more amazing adventures. Best regards, Maja - Metta Float Team
Geschreven op 4 juni 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Jessica F
1 bijdrage
Deze ervaring was adembenemend en ik zal deze mooie herinnering nooit vergeten! het team was zeer professioneel en grappig! Ze wisten wat ze aan het doen waren en we voelden ons overal veilig! Ik raad iedereen die pula bezoekt aan om dit minstens één keer in hun leven te proberen! Bedankt voor deze geweldige dag ??
Google
Geschreven op 2 juni 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mettafloattribe
Dear Jessica, Thank you so much for your kind words and for sharing your breathtaking experience with us! We're absolutely thrilled to hear that it created such a beautiful and unforgettable memory for you. Our team takes great pride in their professionalism and their ability to provide a safe and enjoyable experience. We're delighted that you found our team not only professional but also funny! Creating a fun and lighthearted atmosphere is something we strive for, and we're glad it added to your overall enjoyment. Your recommendation means a lot to us, and we agree wholeheartedly that everyone visiting Pula should consider trying out this experience at least once in their lifetime. We're honored to have been a part of your awesome day, and we hope to welcome you back in the future for more incredible moments. Thank you once again for choosing us and for sharing your feedback. We truly appreciate it. Best regards, Maja - Metta Float Team
Geschreven op 4 juni 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Yakir R
West Orange, NJ1 bijdrage
mei 2023 • Alleen
Dit is absoluut een andere en unieke tourervaring. Niet te missen. Het wordt ten zeerste aanbevolen.
Google
Geschreven op 16 mei 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mettafloattribe
Dear Yreuven, Thank you so much for taking the time to share your thoughts and leaving such a positive review! We're thrilled to hear that you had a different and unique experience with us. At Metta Float, we strive to create memorable and one-of-a-kind experiences for our guests, and we're delighted that we succeeded in doing so for you. Your recommendation means a lot to us, and we truly appreciate your kind words. We continuously work hard to provide exceptional service and to ensure that our guests have an unforgettable time. It's great to know that we exceeded your expectations and left a lasting impression. Once again, thank you for choosing Metta Float and for recommending us. We look forward to welcoming you back in the future for another extraordinary experience. Warmest regards, Maja
Geschreven op 17 mei 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

1-10 van de 48 resultaten worden getoond
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

Soortgelijke ervaringen

Transparante Kayak Night Glow-ervaring vanuit Pula aangeboden door Transparent Kayak Adventures Croatia