Tours en tickets

Chocolate Making Class "From the Cocoa Bean to the Bar" at Chocomuseo aangeboden door LimaTours

Chocolate Making Class "From the Cocoa Bean to the Bar" at Chocomuseo

Chocolate Making Class "From the Cocoa Bean to the Bar" at Chocomuseo
vanaf € 29,74 per volwassene
Boek van tevoren
vanaf € 29,74 per volwassene
Gratis annuleren
Veilig reizen tijdens COVID-19
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
Uitrusting tussendoor gereinigd
Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
Uitrusting tussendoor gereinigd
Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
Temperatuurcontroles bij aankomst voor deelnemers van de tour
Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden
Transportvoertuigen regelmatig gereinigd
Mondkapjes verplicht voor gidsen in openbare ruimtes
Over
Participate in a chocolate preparation workshop in Chocomuseo. This two-hour workshop takes you through all the steps of chocolate manufacturing process from the cacao harvest, including the history of its manufacture in Peru. For the preparation, use black or milk chocolates. Also, you have the option of preparing cacao tea or hot chocolate.
Bereid je goed voor
  • Duur: 2u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Engels, Spaans
Bereid je goed voor
  • Duur: 2u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
Beschikbare talen
Engels, Spaans
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Wat je kunt verwachten
- Learn about delicious Peruvian chocolate in this workshop. - For two hours, the experts will explain the steps in the chocolate manufacturing process, starting with the harvesting. - Learn about the history of our cocoa and why it is so famous in the world. - You can also prepare your chocolates using dark or milk chocolate. - Finish with a tasting of a hot drink such as cocoa tea or hot chocolate, perfect for the cold Andean weather.
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 5363P148
Bel naar +31 858881845
Belangrijke informatie
Inbegrepen
Interactive workshop in Chocomuseo. • Elaboration of a chocolate tea • Preparation of chocolates and tasting
Uitsluitingen
Pickup and drop-off. • Gratuities • Personal expenses
Duur
2 u.
Vertrekgegevens
ChocoMuseo, Plaza Regocijo, Cusco 08002, Peru You must arrive 15 minutes prior the start of the activity.
Inbegrepen
Interactive workshop in Chocomuseo. • Elaboration of a chocolate tea • Preparation of chocolates and tasting
Uitsluitingen
Pickup and drop-off. • Gratuities • Personal expenses
Vertrekgegevens
ChocoMuseo, Plaza Regocijo, Cusco 08002, Peru You must arrive 15 minutes prior the start of the activity.
Duur
2 u.
Gegevens terugreis
Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
Niet rolstoeltoegankelijk
Dichtbij openbaar vervoer
It is important to inform us the name of the hotel where you are staying in order to coordinate your activity.
Rates do not apply for Peruvians or foreign passengers whose stay exceeded 60 days in Peru because sales taxes are not included in the above total and, if applicable, will be collected by the local operator.
Children must be accompanied by an adult.
Er nemen maximaal 15 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Nog geen beoordelingen. Deel als eerste jouw ervaringen!
Veelgestelde vragen over Chocolate Making Class "From the Cocoa Bean to the Bar" at Chocomuseo