Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Singapore
Plaatsen
Inbox
Zoeken

Singapore: 3-uur namiddag Sweet & Savory Cooking Class Experience

Opslaan
Selecteer data en reizigers
Van
US$ 102,00
Datum
2 reizigers
Gratis annuleren tot 4 dagen van tevoren
LageprijsgarantieGeen boekingstoeslagen
Hoogtepunten
    Wat je kunt verwachten
    Hongerig? We hopen het! Het is tijd om de keuken in te stappen en Singapore te leren kennen via enkele van de iconische lokale gerechten. Ga met ons mee voor een hands-on kookervaring waarbij je leert hoe je populaire Singaporese lekkernijen zoals chili -krabsaus en pandan-chiffoncake kunt maken , evenals snacks zoals ananastaartjes en ondeh-ondeh , (een soort van zachte en taaie Aziatische nagerecht).

    We beginnen met Pandan chiffon cake, de meest geliefde cake van Singapore, is aangeprezen als een van 's werelds beste cakes. Het hoogtepunt van deze cake is Pandan, die het niet alleen een mooie geur geeft, maar ook de kenmerkende groene tint. Deze lichte en donzige chiffon van Aziatische afkomst ziet er misschien bescheiden uit, maar elke hap laat je zeker meer wensen. De chef laat zien hoe je de cake samenvoegt, dus er is niets dat je afleidt van het leren van zijn methode.

    De volgende is demonstratie over het maken van chili-crabsaus - met een twist. Bier wordt veel gebruikt als ingrediënt om lekkere gerechten te bereiden en we laten je zien hoe je het kunt gebruiken om onze beroemde chili-krabsaus, geserveerd met krabvlees op een saladebed, te verbeteren. Zelfs thuiskoks kunnen dit gerecht beheersen met ons winnende en gemakkelijke recept!

    We krijgen de handen ineen met ons volgende recept, ananastaartjes, die veel worden geproefd tijdens feestelijke seizoenen zoals Chinees Nieuwjaar als ananas, wanneer uitgesproken in mandarijn, betekent geluk brengen.

    Ten slotte kun je ondeh-ondeh helemaal opnieuw maken. Het populaire Aziatische dessert is zacht en taai dankzij de zoete aardappel en het kleefrijstmeel waarmee het is gemaakt. Het wordt dan gevuld met gula melaka (palmsuiker) en bedekt met gedroogde kokosnoot. Dit authentieke recept is probleemloos en kan in korte tijd worden gedaan.

    Na al dat koken en eten, genieten we van een theetijd pauze met een verfrissend drankje.
    Meer weergeven
    Belangrijke informatie
    Vertrekpunt
    12 Eu Tong Sen St, Singapore 059819
    Vertrektijd
    3:00 PM
    Duur
    3 u.
    Gegevens terugkeer
    Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
    Inbegrepen
    • Lokale Engels sprekende chef / gids
    • Alle ingrediënten voor het koken
    • Eén drankje en receptkaart
    • Diner
    Uitsluitingen
    • Extra eten en drinken
    • Tips / fooien voor uw chef / gids
    Meer weergeven
    Aanvullende informatie
    • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
    • Niet rolstoeltoegankelijk
    • Reizigers jonger dan 10 jaar mogen niet deelnemen aan deze tour.
    • We kunnen vegetariërs en andere dieetbeperkingen accommoderen. Gelieve ons van tevoren op de hoogte te stellen als u dieetverzoeken heeft.
    • Voor je Urban Adventure zit je in een kleine groep van maximaal 12 personen.
    • Er nemen maximaal 12 reizigers deel aan deze tour/activiteit
    Annuleringsbeleid
    Als u ten minste 4 dagen voor de geplande vertrekdatum annuleert, wordt er geen annuleringstoeslag in rekening gebracht. Als u binnen 3 dagen voor de geplande vertrekdatum annuleert, wordt er een annuleringstoeslag van 100 procent in rekening gebracht.
    11beoordelingen0vragen en antwoorden
    Waardering van reizigers
    • 11
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    Taal
    • Filteren
    • Nederlands
    Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
    De les was erg leerzaam en goed gemaakt. De recepten waren uitstekend en het eten smaakte goed!
    Meer lezen
    Lina was een warme en goed geïnformeerde gastheer voor ons gezelschap van zes. Ze begeleidde ons door de handen - bij de bereiding van vier gerechten - waaronder Pandan Chiffon Cake en Chilli Crab Sauce (die we aten), en Pineapple Balls en Ondeh - Ondeh (die we later meenamen
    Meer lezen
    Een geweldige manier om de middag door te brengen met het leren koken van lokale lekkernijen! Enkele eenvoudige maar heerlijke recepten die eenvoudig thuis kunnen worden gemaakt. Lena was zo vriendelijk en geduldig en gaf ons onderweg veel praktische kook- en baktips. Ze was
    Meer lezen
    Mijn vrouw en ik hadden een geweldige tijd om a te leren om wat lokale gerechten te maken. Lina was een geweldige leraar en zeer enthousiast en vol met nuttige tips technieken en lokale kennis van voedsel. We zouden zeker meer in de toekomst boeken.
    Meer lezen
    +3
    Wat een geweldige ervaring! In deze tour breng je een paar uur door met het leren van een verscheidenheid aan traditionele Singaporese gerechten in een leuke en praktische ervaring. Het is een rustige, plezierige middag waarin je gemakkelijk kunt kijken, leren en een beurt hebt
    Meer lezen
    Vorige
    12
    Belangrijke details
    Waarom op TripAdvisor boeken?
    • Gratis annuleren tot 4 dagen van tevoren
    • Lageprijsgarantie
    • Geen boekingstoeslagen
    • Veilige betalingen
    • 24/7 ondersteuningBel:+31 858881845