Tours en tickets

2 uur durende surfles voor beginners in Surfers Paradise aangeboden door Get Wet Surf School

2 uur durende surfles voor beginners in Surfers Paradise

2 uur durende surfles voor beginners in Surfers Paradise
4.5
Boek van tevoren
vanaf
€ 44,74
per volwassene
Weet u het niet zeker? U kunt deze reservering tot 24 uur van tevoren annuleren voor een volledige restitutie.
Over
Vang een golf op een van de beroemdste surfspots ter wereld met deze surfles van beginners bij Surfers Paradise in Australië. Je hoeft je vaardigheden niet van tevoren aan te scherpen of een groot bord in het vliegtuig te slepen; deze surfles wordt geleverd met alles inbegrepen. Geniet van de zeelucht, het zand en de warme golven met een kleine groep, die uw veiligheid, comfort en veel aandacht van uw instructeur verzekert.
Bereid je goed voor
  • Duur: 2u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Chinees, Engels, Chinees
Hoogtepunten
  • Alle apparatuur inbegrepen voor een geslaagde les
  • Zoetwaterborrels ter plaatse om na de les af te spoelen
  • Gratis de hele dag parkeren of vervoer heen en terug vanaf bepaalde hotels in Surfers Paradise
  • Kleine groepen zorgen voor veiligheid, comfort en veel aandacht van de instructeur
Wat je kunt verwachten
  • Kies uit de ochtend- of middaglessen bij het boeken; meerdere lestijden zorgen ervoor dat u dit in uw vakantieplanning kunt passen. Kies voor inbegrepen vervoer vanaf uw Surfers Paradise hotel of rijd met uw eigen auto naar het strand, waar u de hele dag gratis kunt parkeren. Ontmoet je kleine groep en instructeur aan de Spit, een stuk strand zonder hoogbouwhotels en bekend om zijn kleine, gemakkelijk te berijden golven. Maak je klaar met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde les. Krijg wat instructie over land en surf theorie voordat je het water raakt. De instructeur zal de les aanpassen aan de vaardigheden van uw groep; zelfs degenen die geen sterke zwemmers zijn, kunnen een les volgen. Loop weg met herdenkingsfoto's of een USB-station met foto's van de les (op eigen kosten).
Bereid je goed voor
  • Duur: 2u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
Beschikbare talen
Chinees, Engels, Chinees
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Hoogtepunten
  • Alle apparatuur inbegrepen voor een geslaagde les
  • Zoetwaterborrels ter plaatse om na de les af te spoelen
  • Gratis de hele dag parkeren of vervoer heen en terug vanaf bepaalde hotels in Surfers Paradise
  • Kleine groepen zorgen voor veiligheid, comfort en veel aandacht van de instructeur
Wat je kunt verwachten
  • Kies uit de ochtend- of middaglessen bij het boeken; meerdere lestijden zorgen ervoor dat u dit in uw vakantieplanning kunt passen. Kies voor inbegrepen vervoer vanaf uw Surfers Paradise hotel of rijd met uw eigen auto naar het strand, waar u de hele dag gratis kunt parkeren. Ontmoet je kleine groep en instructeur aan de Spit, een stuk strand zonder hoogbouwhotels en bekend om zijn kleine, gemakkelijk te berijden golven. Maak je klaar met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde les. Krijg wat instructie over land en surf theorie voordat je het water raakt. De instructeur zal de les aanpassen aan de vaardigheden van uw groep; zelfs degenen die geen sterke zwemmers zijn, kunnen een les volgen. Loop weg met herdenkingsfoto's of een USB-station met foto's van de les (op eigen kosten).
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 9637P1
Bel naar +31 858881845
Belangrijke informatie
Inbegrepen
  • Ophalen van hotel (alleen geselecteerde hotels) ALLEEN DEELNEMERS
  • Ophalen en afzetten van aangewezen ontmoetingspunten ALLEEN VOOR DEELNEMERS
  • Alle apparatuur voor gebruik tijdens de les
  • Buitendouches met zoet water beschikbaar en eenvoudige kleedkamers
  • Gratis de hele dag parkeren
Uitsluitingen
  • Herdenkingsfoto's op USB-stick
  • We kunnen geen pendeldienst aanbieden voor kinderen die een kinderzitje nodig hebben
  • Shuttle voor toeschouwers aangezien zitplaatsen beperkt zijn tot deelnemers
Duur
2 u.
Vertrekgegevens
  • Ophalen van reizigers is mogelijk.
  • Als u geen eigen vervoer heeft, bieden wij een pendeldienst vanaf verschillende handige locaties: Surfers Paradise: 10 Beach Road Surfers Paradise, voor het Brooklyn Depot Restaurant (30 min voor de lestijd) Hoofdstrand: Helen Park, gelegen op de hoek van Tedder Ave en de Gold Coast Highway, tegenover het tramstation Main Beach (15 min voor de lestijd) Seaworld bushalte: op Seaworld Drive, perfect voor mensen die met de Surf Side-bus komen van Helensvale-trein via Southport met bus 704 of van Broadbeach of Surfers Paradise met bus 705. Neem tijdens het boeken contact met ons op via 1800438938 om ons te laten weten of u de shuttle nodig heeft. De pendeldienst is gratis en alleen beschikbaar voor deelnemers. Vanwege Covid zijn we beperkt in het aantal passagiers dat we mogen pendelen, dus we kunnen de service niet garanderen. Als je je eigen vervoer hebt, is parkeren de hele dag gratis bij The Spit beach
  • Seaworld Drive, Seaworld Dr, Main Beach QLD 4217, Australia Ons hoofdkantoor, The Surf Shack, bevindt zich achter het Seaway Café in Doug Jennings Park, Seaworld Drive, Main Beach. Om ons te vinden, loop je gewoon langs de rechterkant tussen het café en het voorzieningenblok en kom je door de achterpoort.
Aanvullende informatie
  • ALS JE HOTEL NIET OP DE LIJST EN JE VERVOER NODIG HEBT, NEEM DAN ONMIDDELLIJK CONTACT OP MET ONS OP 1800 438 938. DOOR TE SELECTEREN DAT "MIJN HOTEL NIET WORDT OPGESLAGEN" ZULLEN WIJ VERONDERSTELLEN DAT JE ONS AAN HET STRAND ONTMOET.
  • Geef je eigen badkleding mee
  • Breng geen waardevolle spullen mee naar het strand
  • Minimum leeftijd voor groepsles is 12 jaar oud (alleen lessen voor kinderen beschikbaar contact leverancier)
  • Zorg ervoor dat het telefoonnummer dat u ons geeft, degene is waarmee we contact met u kunnen opnemen op de dag van de surfles
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Hulpdieren toegestaan
  • Kleine kinderen moeten op schoot
  • Niet aanbevolen voor reizigers met rugklachten
  • Niet aanbevolen voor zwangere reizigers
  • Geen hartproblemen of andere ernstige medische problemen
  • Reizigers moeten een redelijke conditie hebben
  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
  • Er nemen maximaal 40 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Inbegrepen
  • Ophalen van hotel (alleen geselecteerde hotels) ALLEEN DEELNEMERS
  • Ophalen en afzetten van aangewezen ontmoetingspunten ALLEEN VOOR DEELNEMERS
  • Alle apparatuur voor gebruik tijdens de les
  • Buitendouches met zoet water beschikbaar en eenvoudige kleedkamers
  • Gratis de hele dag parkeren
Uitsluitingen
  • Herdenkingsfoto's op USB-stick
  • We kunnen geen pendeldienst aanbieden voor kinderen die een kinderzitje nodig hebben
  • Shuttle voor toeschouwers aangezien zitplaatsen beperkt zijn tot deelnemers
Vertrekgegevens
  • Ophalen van reizigers is mogelijk.
  • Als u geen eigen vervoer heeft, bieden wij een pendeldienst vanaf verschillende handige locaties: Surfers Paradise: 10 Beach Road Surfers Paradise, voor het Brooklyn Depot Restaurant (30 min voor de lestijd) Hoofdstrand: Helen Park, gelegen op de hoek van Tedder Ave en de Gold Coast Highway, tegenover het tramstation Main Beach (15 min voor de lestijd) Seaworld bushalte: op Seaworld Drive, perfect voor mensen die met de Surf Side-bus komen van Helensvale-trein via Southport met bus 704 of van Broadbeach of Surfers Paradise met bus 705. Neem tijdens het boeken contact met ons op via 1800438938 om ons te laten weten of u de shuttle nodig heeft. De pendeldienst is gratis en alleen beschikbaar voor deelnemers. Vanwege Covid zijn we beperkt in het aantal passagiers dat we mogen pendelen, dus we kunnen de service niet garanderen. Als je je eigen vervoer hebt, is parkeren de hele dag gratis bij The Spit beach
  • Seaworld Drive, Seaworld Dr, Main Beach QLD 4217, Australia Ons hoofdkantoor, The Surf Shack, bevindt zich achter het Seaway Café in Doug Jennings Park, Seaworld Drive, Main Beach. Om ons te vinden, loop je gewoon langs de rechterkant tussen het café en het voorzieningenblok en kom je door de achterpoort.
Duur
2 u.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
  • ALS JE HOTEL NIET OP DE LIJST EN JE VERVOER NODIG HEBT, NEEM DAN ONMIDDELLIJK CONTACT OP MET ONS OP 1800 438 938. DOOR TE SELECTEREN DAT "MIJN HOTEL NIET WORDT OPGESLAGEN" ZULLEN WIJ VERONDERSTELLEN DAT JE ONS AAN HET STRAND ONTMOET.
  • Geef je eigen badkleding mee
  • Breng geen waardevolle spullen mee naar het strand
  • Minimum leeftijd voor groepsles is 12 jaar oud (alleen lessen voor kinderen beschikbaar contact leverancier)
  • Zorg ervoor dat het telefoonnummer dat u ons geeft, degene is waarmee we contact met u kunnen opnemen op de dag van de surfles
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Hulpdieren toegestaan
  • Kleine kinderen moeten op schoot
  • Niet aanbevolen voor reizigers met rugklachten
  • Niet aanbevolen voor zwangere reizigers
  • Geen hartproblemen of andere ernstige medische problemen
  • Reizigers moeten een redelijke conditie hebben
  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
  • Er nemen maximaal 40 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Veilig reizen tijdens COVID-19
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Transportvoertuigen regelmatig gereinigd
  • Fooien en giften contactloos betalen
  • Beleid voor betaald thuisblijven voor personeel met symptomen
  • Uitrusting tussendoor gereinigd
  • Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden

4.5
36 beoordelingen
Uitstekend
30
Heel goed
4
Voldoende
0
Slecht
1
Vreselijk
1

Raymond
1 bijdrage
Super fun
okt. 2021
Super fun experience. Instructors are very friendly. It is physically demanding. The downloaded PDF document mentioned incorrect meeting place. Hope that can be fixed.
Geschreven op 24 oktober 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Kerri J
Hi Raymond! Thanks for the awesome feedback - we will definitely get that one fixed :)
Geschreven op 29 oktober 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Aya K
1 bijdrage
Never had so much fun sucking so badly at something!
okt. 2021 • Alleen
I did 3 beginner lessons and had a ball! Was sure that an unathletic, uncoordinated, old bag inching through middle age would not be able to get anywhere on a board. And it sure looked that way on day 1. But the coaches instructed in such a way that I managed to go from face planting every time to catching waves and standing long enough to feel like a hero. Definitely better than being at work for sure
Geschreven op 6 oktober 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Kerri J
Thanks so much for your review! We are so lucky to have a team of awesome instructors and are all so glad to hear you had a good time! Hopefully we can see you again soon in the future :)
Geschreven op 8 november 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

SAUL OVIDIO M
1 bijdrage
Super surfing lessons
jun. 2021
ALL, definitely ALL was amazing. Sam, our instructor, was kind, supportive and very professional. Thanks to him we learn very fast and we had such an amazing experience. Fully motivated to go back for more lessons. VERY recommended.
Geschreven op 13 juni 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Kerri J
Thanks for the awesome review - Sam will be stoked to hear this! Would love to see you back for more surfing :)
Geschreven op 21 oktober 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Linh Pham
2 bijdragen
BEST TIME EVER !!
mei 2021 • Alleen
AMAZING PEOPLE, massive thanks to the team for making me feel so welcome and being awesome teachers. So excited to come again soon !!
Geschreven op 28 mei 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Kerri J
Thanks for the great review! Love to hear that you felt so welcome and we would love to see you guys again
Geschreven op 21 oktober 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Samantha G
Brisbane, Australië3 bijdragen
Amazing !
feb. 2021 • Gezinnen
Instructors were very helpful and informative. Had an excellent experience with my two 13 year olds and my husband
Geschreven op 28 februari 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Kerri J
Thank you so much for the awesome review :) Hope to see you guys again soon!
Geschreven op 10 maart 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Traveller101
1 bijdrage
Best lesson ever
feb. 2021 • Vrienden
Best surf school we’ve been to yet. The instructors took the time to provide great feedback and help us get more confident. They also took videos of us while we were surfing that we could watch back in the water to see what we could improve on. It was a great 2-hours that flew by. Would definitely recommend.
Geschreven op 23 februari 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Kerri J
Thank you so much for your awesome review! We are so glad you had such a great time :)
Geschreven op 24 februari 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Ashtrip
1 bijdrage
Loved it and would recommend it!
I had decided to do this with my daughter as a fun activity.

Jason was AMAZING, I have very little balancing skill and he was helpful and somehow with his incredible training powers managed to get me to stand on a board. I would add a photo but I was far from glamorous in my form.

My daughter was much better then I was, he had her laughing and getting on the board with confidence and she walked away loving this.

They suggest that you take water, I too would recommend it, it is more physical then I expected but can be done at your own pace.

The team overall were truely wonderful.
Geschreven op 24 januari 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Kerri J
Hi there! Wow, thank you so much for the awesome review. Jason is such a lovely instructor and it's so good to hear you had such a good time with him learning to surf! We hope to see you again in the future :) - Emma from GW
Geschreven op 9 februari 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Simon Savige
4 bijdragen
Excellent
Great instructors
I took my daughter who was 10, she was a little worried however the staff where fantastic and made her feel very safe.
Great holiday activity to get the heart rate up instead of devices.
We will be back
Geschreven op 3 januari 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you so much for the lovely review Simon, we really appreciate anyone who takes the time from their holidays to review us :-) We are thrilled that your daughter enjoyed her lesson and that she felt safe with us, we look forward to seeing you guys again :-)
Geschreven op 10 januari 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

XU WEI
3 bijdragen
Extremely bad
jan. 2021 • Vrienden
The reason why I rate it 1 star is because I cannot rate 0 star on TripAdvisor, (I rated same on google). I enrolled a 2 hours beginner session this afternoon however I had the worst surfing experience. Firstly, half of the students got stung by jelly fish, but no warning at all from any instructors. The continued the surfing session after the incident happened. Although they provided ice bags afterwards but it really ruined the whole session for the people who got stung. I didn’t expect compensation as this is not controlled by them but their attitude is really bad. Jason, the instructor especially showed him poor attitude to the people who got stung by the jelly fish. As we all went back to their office for a rest. When he went back, the only thing that he focused on is that he requested us to take the boards back to their office, and he even think the stung by Jelly fish is nothing. I can understand that you guys may think it would happen a lot and nothing, but please be reminded that we are all new to the surfing and to the sea. It’s the first time for most of us to be stung by Jelly fish and it does really hurt. Besides the incident today, their teaching quality is also not good for fresh new beginners. It’s highly possible that you won’t learn much from their session. I had a surfing session in New Zealand last year and it was so much better then them. I won’t recommend this school to anyone. Just don’t waste money on them.
Geschreven op 2 januari 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Kerri J
Dear Dear Wei, I am so sorry to hear that you did not have a pleasant experience due to the blue bottles. As I mentioned in the other 1 star reviews that you have peppered us with, unfortunately we have absolutely no control over when the blue bottles come in. There was no sign of them in the 2 previous morning lessons and they washed in during your lesson without warning, then there was no sign of them at all the following day either. Had we known they were there we would have insisted that all participants wear the stinger suits that we provide ( free of charge). All I can say is that it was really bad luck that they washed in during your lesson and that you were stung and such a shame you were not there in the morning lesson or any other day when there was no sign of any. Our beach is usually protected from the blue bottles unlike the open beaches, we maybe see blue bottles 2 or 3 times a year and only for a couple of hours. I apologize to you also that you thought that the instructor was not sympathetic to your stings however he along with 4 others in the lesson were also stung and continued to surf and enjoy their lesson and carry their boards back to the office. We appreciate that the sting can seem quite bad, but like a green ant bite they are not harmful. Growing up in Australia most people, like our instructor Jason, are exposed to a blue bottle stings as a child so they just take it in their stride as they know they are not harmful and the pain subsides, but we also appreciate that if you have not experienced it before it can seem as though it is harmful however, it is not our policy to call an ambulance for a blue bottle sting, our emergency services are busy enough treating seriously injured people, so I think our staff and other participants may have though you might be overreacting just a little ( Thank you for providing the photos I can also see from these that the sting was mild). Our instructors are stung several times each summer so they know that are not dangerous and they are trained as first responders in how to treat them - simply applying ice for a short time is all that's required. I am glad that you had a great experience surfing in New Zealand last year and also very pleased that there were no blue bottles on the beach during that lesson. As far as our teaching quality I'm sure you can see by our other reviews that the majority of our participants are more than happy with their experience. Kind regards
Geschreven op 3 januari 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

David K
1 bijdrage
Full score
dec. 2020 • Vrienden
The instructor was so helpful, n he does make sure u have fun while trying to stand up, very friendly, highly recommended
Geschreven op 6 december 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Kerri J
Hi David! Thanks so much for your awesome review. So glad to hear you had a good time with one of our coaches :) We have an awesome group of coaches and staff here at Get Wet. We hope to see you again soon! - Emma from GW
Geschreven op 7 december 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 36 resultaten worden getoond
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Door: Get Wet Surf School
Joyce P
Joyce P
00
Super geregeld!!
Ik ben begonnen met leren surfen bij get wet, heb ook lessen bij andere scholen gehad maar ben toch bij get wet ver
aole88
aole88
00
Harstikke leuk
We werden bij de hostel opgehaald en weer teruggebracht. Harstikke fijn. Helaas had ik zelf niet veel surftalent, m
Veelgestelde vragen over Beginners surfles van 2 uur op Surfers Paradise

Prijzen bij Beginners surfles van 2 uur op Surfers Paradise beginnen vanaf € 44,13. Ontdek en boek bij Beginners surfles van 2 uur op Surfers Paradise op Tripadvisor

Beginners surfles van 2 uur op Surfers Paradise wordt gehost door Get Wet Surf School. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Get Wet Surf School op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Beginners surfles van 2 uur op Surfers Paradise op Tripadvisor