Tours en tickets

Kleine groep gletsjer wandelen en ijsklimmen op Sólheimajokull-gletsjer aangeboden door Arctic Adventures

WAARSCHIJNLIJK SNEL VOLGEBOEKT*

Kleine groep gletsjer wandelen en ijsklimmen op Sólheimajokull-gletsjer

Kleine groep gletsjer wandelen en ijsklimmen op Sólheimajokull-gletsjer
4.5
Boek van tevoren
vanaf
€ 149,00
per volwassene
Reserveer nu en betaal later: Reserveer nu gratis met flexibele boekingsopties.
Weet u het niet zeker? U kunt deze reservering tot 24 uur van tevoren annuleren voor een volledige restitutie.
Over
Verken het surrealistische landschap van de IJslandse Solheimajokull-gletsjer tijdens deze 4 uur durende ervaring. Sluit je aan bij je gids op de gletsjer voor gletsjerwandelingen en ijsklimmen bovenop deze oude ijsformatie, genietend van een spectaculair uitzicht op de voortdurend veranderende mix van kleuren en vormen. Maak een reis door een bevroren doolhof van torenhoge ijsformaties, grillige bergkammen en diepblauwe kloven terwijl je alles ontdekt wat deze schitterende gletsjertong te bieden heeft.
Bereid je goed voor
  • Duur: 4u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Engels
Wat je kunt verwachten
  • Nadat je je eigen weg hebt gemaakt naar het Solheimajokull Café, gelegen in de stad Vik, begroet je je gids om 11:15 uur. Na een korte rit naar de machtige gletsjerbasis van Sólheimajökull, wordt je uitgerust met stijgijzers en ijspikken terwijl je luistert naar een grondige veiligheidsbriefing. Ga vervolgens op een klim- en wandelavontuur over de bevroren kieren, grotten en sinkhole's van de gletsjer. Manoeuvreer jezelf op gekartelde bergkammen, bewonder unieke ijsformaties en leer over de geografische creatie van de gletsjer vanuit je gids. Tijdens je 4-uur durende avontuur krijg je persoonlijke aandacht van je gids in een kleine groep van 10. De ervaring eindigt op het originele vertrekpunt, Solheimajokull Café.
Bereid je goed voor
  • Duur: 4u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Beschikbare talen
Engels
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Wat je kunt verwachten
  • Nadat je je eigen weg hebt gemaakt naar het Solheimajokull Café, gelegen in de stad Vik, begroet je je gids om 11:15 uur. Na een korte rit naar de machtige gletsjerbasis van Sólheimajökull, wordt je uitgerust met stijgijzers en ijspikken terwijl je luistert naar een grondige veiligheidsbriefing. Ga vervolgens op een klim- en wandelavontuur over de bevroren kieren, grotten en sinkhole's van de gletsjer. Manoeuvreer jezelf op gekartelde bergkammen, bewonder unieke ijsformaties en leer over de geografische creatie van de gletsjer vanuit je gids. Tijdens je 4-uur durende avontuur krijg je persoonlijke aandacht van je gids in een kleine groep van 10. De ervaring eindigt op het originele vertrekpunt, Solheimajokull Café.
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 5590P55
Bel naar +31 858881845
Belangrijke informatie
Inbegrepen
  • Garantie voor kleine groepen
  • Begeleide gletsjerwandeling op Solheimajokull-gletsjer
  • Gecertificeerde gletsjergids
  • Alle benodigde gletsjeruitrusting
Uitsluitingen
  • Eten en drinken
  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Fooi
  • Wandelschoenen (te huur voor een kleine vergoeding)
Duur
4 u.
Vertrekgegevens
  • Sólheimajökulll, Iceland Solheimajokull Glacier parkeerplaats.
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Deze tour is een klein groepsavontuur, beperkt tot 8 deelnemers per gids, waardoor je een persoonlijkere ervaring hebt.
  • Minimumleeftijd is 14 jaar
  • De tour is ongeveer 4 uur met ongeveer. 3 uur op ijs.
  • Vergeet niet om mee te nemen: warme buitenkleding, waterdichte jas en broek, hoofddeksels, handschoenen en goede wandelschoenen.
  • Stevige wandelschoenen, waterdichte jas en broek kunnen tegen een kleine vergoeding worden gehuurd bij de plaatselijke exploitant. Neem voor vertrek contact op met de plaatselijke exploitant als u wat spullen wilt huren.
  • Deze tour is het hele jaar beschikbaar
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Reizigers moeten een redelijke conditie hebben
  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
  • Er nemen maximaal 8 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Inbegrepen
  • Garantie voor kleine groepen
  • Begeleide gletsjerwandeling op Solheimajokull-gletsjer
  • Gecertificeerde gletsjergids
  • Alle benodigde gletsjeruitrusting
Uitsluitingen
  • Eten en drinken
  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Fooi
  • Wandelschoenen (te huur voor een kleine vergoeding)
Vertrekgegevens
  • Sólheimajökulll, Iceland Solheimajokull Glacier parkeerplaats.
Duur
4 u.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Deze tour is een klein groepsavontuur, beperkt tot 8 deelnemers per gids, waardoor je een persoonlijkere ervaring hebt.
  • Minimumleeftijd is 14 jaar
  • De tour is ongeveer 4 uur met ongeveer. 3 uur op ijs.
  • Vergeet niet om mee te nemen: warme buitenkleding, waterdichte jas en broek, hoofddeksels, handschoenen en goede wandelschoenen.
  • Stevige wandelschoenen, waterdichte jas en broek kunnen tegen een kleine vergoeding worden gehuurd bij de plaatselijke exploitant. Neem voor vertrek contact op met de plaatselijke exploitant als u wat spullen wilt huren.
  • Deze tour is het hele jaar beschikbaar
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Reizigers moeten een redelijke conditie hebben
  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
  • Er nemen maximaal 8 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Veilig reizen tijdens COVID-19
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Transportvoertuigen regelmatig gereinigd
  • Fooien en giften contactloos betalen
  • Beleid voor betaald thuisblijven voor personeel met symptomen

4.5
56 beoordelingen
Uitstekend
49
Heel goed
3
Voldoende
0
Slecht
1
Vreselijk
3

Elisasarassacum
4 bijdragen
Best glacier walk you can find!
nov. 2021
Absolutely wonderful! If you are searching for a great, adventurous and super safe experience on a glacier this is the perfect tour for you! Our guide Valerio was really perfect! He gave us all the info about the glacier with a great balance between the walk and the time to deeply experience the place. The tour was about 3 hours with a perfect time planning, perfect equipment and fun! I will deeply reccommend this tour and Valerio as the best guide for the Sólheimajokull glacier walk!
Geschreven op 13 november 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Elisasarassacum, Thanks a lot for taking the time out and leaving us a wonderful feedback! It's amazing news to us to hear that you have enjoyed the glacier walk with our incredible guide Valerio! Thank you for sharing your experience with us and everyone else and a special thank you for all your kind words. We are looking forward to your visit soon again for more amazing experience with us! Greetings from Iceland.
Geschreven op 15 november 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Brian L
3 bijdragen
Experience of a Lifetime with the Best Guide
aug. 2021
My afternoon with Arctic Adventures provided a lifetime of memories in a 4-hour tour. My guide, Nikol, was fantastic! She was extremely knowledgeable as a guide, demonstrating expertise the technical part of the climb, safety practices, Solheimajokull's history, and glacial science. Every part of the tour was seamless and the highlight of my Iceland trip. This exact tour with Arctic Adventures had been recommended to me by a friend and I see why, it's unrivaled!

As part of my tour we hiked from the meeting point to the base of Solheimajokull before we put on our technical gear (crampons, helmet) and was given a tutorial on how to properly walk on the ice. Again I want to reiterate the professionalism of both Arctic Adventures and Nikol's service, who ensured proper safety the entire time.

From the base we hiked to the glacial wall I would be climbing, where I was given instruction on proper climbing techniques. I was lucky enough to get multiple climbs in and it was the experience of a lifetime! I also got to do some "viking pushups" and experience the raw natural beauty of the glacier. And don't worry, there's plenty of opportunities for photos!

I want to thank Nikol and the entire Arctic Adventures team again for an unforgettable afternoon that created memories to last a lifetime. This tour was the highlight of my Iceland trip and is a must-do when visiting!
Geschreven op 25 september 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear BLTraveler76, Thank you so much for taking the time out and leaving us a review. We are so happy to hear that the tour went smoothly for you. It's such great news to us to know that you had not only a great time but also an informative one. Your safety is our number one priority that's why you must follow all the instructions on how to properly put on the technical gear! We were blown away by your positive words, we really appreciate the time you took to write such a detailed review! Thank you. We appreciate that very much. We are looking forward to your next visit. Greetings from Iceland.
Geschreven op 27 september 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Jason W
1 bijdrage
Glacier Explorer-Arctic Adventure Review- READ THIS IF PREGNANT
sep. 2021
We booked the 5.5 hour Glacier Explorer tour with Arctic Adventures in September 2021. When booking the tour we researched on the website to see if the tour would be appropriate for my 6 month pregnant wife. On their website for the Glacier explorer tour, it states that:

FAQ's for the Glacier Explorer Hike, "I am pregnant, can I still join your hike? "This is, of course, a personal choice, we have often had pregnant women on our trips. We recommend you take a close look at our trip description and difficulty rating, they will hopefully give you a better idea."

After reading this, we saw that the Glacier explorer tour was rated Moderate, which is categorized on their website as "Suitable for those in good condition who are able to walk for about 4 hours at a low or moderate pace. Trails are generally of good quality and glacier travel at a relatively low angle."

After reading this rating we decided that it would be appropriate for my wife to do this tour as she is in good shape and could easly walk for 4 hours at a low or moderate pace.

When we arrived on-site at the meeting location for our tour we notified staff that my wife was pregnant and would be participating. The guide then pulled her aside and spoke of the terrain we would be crossing and told her that the tour is rated difficult, though this is not what was stated on the website, and asked her to make a decision as to if she still wanted to participate in the tour. We discussed it and decided that yes, she still wanted to participate. She was then fitted in the safety harness and with crampons.

She was then pulled aside by another lead guide that tried to dissuade her from going on the tour and stated "if I was leading this tour I would not allow you to go on it but since this other guide is leading the tour it is ultimately up to her decision and that it was very dangerous." It was apparent from both of the guides that pulled her aside that they were not comfortable with her going on the tour even though she stated that she knew the risks and still wanted to go.

After being pulled aside from both of the guides who basically told her that she should not go for safety reasons we made the decision to not have her go on the tour.

The next day we emailed Arctic Adventures requesting a refund for the trip and they refused to give a refund stating " Mrs. XXXXX made a decision on her own not to take a risk participating in this hike.
Since you didn't evaluate properly your ability to take part in this tour, I'm afraid no refund could be issued."

Their response and refusal to give a refund was a bit appalling because both tour guides told her that she should not go for safety reasons, and then told us that we did not evaluate properly her ability to take part in the tour when the tour was rated MODERATE on their website.

While this review may not apply to everyone interested in the tour I hope it saves another family in our situation from losing money due to their incorrect ratings on their website.
Geschreven op 19 september 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear E5083OWjasonw, Thank you for reaching out to us. We would like to begin by establishing that customers' safety and overall good experience are our top two priorities. Our tour descriptions include difficulty ratings, FAQs, customer reviews, and pictures to help you to choose the best fitting activity. Our guides are also there to make the last evaluation and recommendations prior to the tour. We confirm that your case has been investigated thoroughly and we have checked the guide's report. The tour you have booked is not rated as moderate or difficult. It is rated as easy. The hike itself is not strenuous in any way. The only reason why we are asking for pregnant participants to reconsider before booking it is that the hike takes place on slippery surfaces. The same goes for ice cave tours. This is exactly what the guide had in mind when giving recommendations not to go because of the safety. We understand your frustration and disappointment. If you are not happy with the settlement of your complaint, you can always e-mail us back and we will re-open your case.
Geschreven op 22 september 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Svavar J
Liverpool, UK1 bijdrage
Service sucks
Keep it simple, don’t do business with this company. Service is not an option for them.
If possible they will try to charge you extra. There are a lot of companies in Iceland doing same/similar tours - use them instead!!
Geschreven op 1 september 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear svavarj2017, Thank you for reaching out to us. We want you to know that negative feedback is appreciated as much as the positive one. We apologize that our service did not satisfy your expectations. Could you please send us every detail to info@adventures.is so we could investigate what you were charged extra for. It must have been for additional services that you have used. Thank you. We apologize for any inconvenience caused. All the best, Team Arctic Adventures.
Geschreven op 2 september 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Fabrizio Borgia
Darmstadt, Duitsland199 bijdragen
Unforgettable, amazing experience
jul. 2021
This is one of the most unforgettable experiences I ever had in my trips in Iceland.
Our guide, Marco, was very knowledgeable and inspiring (and that really made the difference, since the weather was not so good for the whole duration of the hike). We had the feeling he was really enjoying being on the glacier with us.
The views from the Sólheimajökull glacier are simply breathtaking. I will remember the noise of the crampons on the ice, the small streams of water running on the glacier and disappearing in small, blue crevasses, the white and black colours on the glacier plateau, and the big chunks of ice floating in the the glacier lagoon.
I uploaded a few pictures below, but they do little justice to the majesty of the Sólheimajökull glacier.
We were actually tempted to go again the next day!
Geschreven op 20 juli 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear IN3lutTabil3, Thanks a lot for sharing your experience with us and everyone else. We appreciate that. We are very happy to know that you enjoyed every minute you spent in Iceland. We know you have choices when it comes to your travel adventures, and it means the world to us that you’ve chosen to book an experience with our team. We can’t thank you enough for the kind words. Your review means a lot to us and lets us know we’re on the right track! We can't wait to have you back soon for more adventures! Best regards, Erika
Geschreven op 22 juli 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Chris S
1 bijdrage
Great tour guide Pawel
jul. 2021 • Gezinnen
We had a great tour and really appreciated our tour guide Pawel, who was experienced, patient, and told interesting stories about the glacier and Iceland.
Geschreven op 2 juli 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear G2933NNchriss, We can’t thank you enough for the kind words about our guide Pawel. Your review means a lot to us and lets us know we’re on the right track! We cannot wait for you to come back to Iceland for more adventures with us! Best wishes, Erika
Geschreven op 16 juli 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Kathleen S
Greenwich, CT13 bijdragen
Do it! Once in a lifetime, thrilling experience!
jun. 2021
What an amazing adventure! We spent the afternoon (5-6 hours) with Claudia and Han. Our group was quite small (just 5 in total, us 3 and another couple). Claudia shared her in-depth knowledge of the Solheimajokull Glacier with us so we could truly appreciate this natural wonder. We felt well prepared with our equipment and she taught us how to move around carefully on the glacier. (Unless you have steel-tipped hiking boots you will need to rent boots from them for the ice climbing - yes, they have them there to rent on location.)
We each got to test out our new climbing skills on a short wall (approx 20') and then later on Claudia found a great spot to try our skills again - we were lowered into a moulin and climbed out - absolutely amazing to be somewhere no one has ever been and see below the ice. We had to use our new skills to climb back up and out - it was simply thrilling! We took tons of photos - our best pics are on my brother and my son's cameras but I'll post a few that I took.

A couple of tips -
*There are restroom facilities at the base for a small fee (good to know bc once you're on the glacier there's no place to 'go'. )

*When we first arrived we didn't notice the big yellow bus in the tremendous parking lot - that's their 'office' that contains all the equipment and where you get set up before your excursion.

*Bring layers & bring good gloves that you can grip with - you need to be able to hold the handle of the pickaxe.

* Bring sunblock
Geschreven op 28 juni 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear kathy s, Thank you for your detailed review. We hope that it will help future travelers to get to know better our tour from the inside. We are glad that you enjoyed the time in Iceland and we are happy that you let us be a part of this experience. Thanks a lot for your tips, we bet they are going to be very useful for the people who are planning to go on a tour with us. Looking forward to meeting you once again in the future! Sending you warm wishes from Iceland, Erika
Geschreven op 16 juli 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

C M
4 bijdragen
AMAZING VIEWS
Thank you to our tour guide Alberto for a once in a lifetime experience. We appreciated how it was a small group tour and we got to explore so many parts of the glacier as well as climb. Definitely have to be in shape for this tour but highly highly recommend. Thank you to our guide for being so personal and knowledgeable about the glaciers. 10/10 experience.
Geschreven op 16 juni 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear C M, Thanks a lot for taking the time to share your experience with us and the community! We are so glad you enjoyed the guide company as much as the tour. You have to come back soon to explore more of Iceland! Once again thank you and hope to see you soon. Best regards, Erika
Geschreven op 20 juli 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Eyrun V
Reykjavik, IJsland1 bijdrage
Snilldarferð!
mei 2021
Fórum með litlum hópi núna í byrjun maí og þetta var frábær upplifun!
Guideinn (Bart) var ótrúlega þægilegur og fróður, auk þess sem það hlýtur að vera challenge að uppfræða hóp Íslendinga um fyrirbæri í íslenskri náttúru þegar þú ert ekki fæddur og uppalinn á Íslandi :)

Mjög skemmtileg jöklaganga og góð kennsla í fyrstu skrefunum í ísklifri. Við fengum samt líka að prófa alvöru sig og klifur á ca. 4-5 m ísvegg.

Mæli með fyrir öll sem vilja prófa eitthvað nýtt í sumarfríinu!
Geschreven op 12 mei 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear EyrunV, Your positive feedback means the world to us so thank you so much for your kind words! We hope to have you back soon for more adventures with us! Best wishes from Iceland.
Geschreven op 27 juli 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

sjoakar
Kopavogur, Iceland57 bijdragen
Great tour
mei 2021 • Vrienden
We had the best time at Sólheimajökull with our best tour guides, Francesco, Bilbao and Mark. Perfect Icelandic weather🙌
Geschreven op 8 mei 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear sjoakar, It's such great news to hear that you had a good time with our wonderful team! We hope to meet you again soon on one of our tours. Best wishes from Iceland.
Geschreven op 27 juli 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 56 resultaten worden getoond
*Meestal snel volgeboekt: Op basis van de boekingsgegevens van Viator en gegevens van de provider van de aflopen 30 dagen raakt deze ervaring waarschijnlijk volgeboekt via Viator, een bedrijf van Tripadvisor.
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Door: Arctic Adventures
huys25
huys25
00
Unieke ervaring, fun en nat
De Toer start bij het recreatie centrum van het hotel Húsafell waar we in een grote toeringcar naar de basecamp van
supermic
supermic
00
duiken in het koude water van silfra tussen de tectonische platen is heel bijzonder
Het was weer even wennen om met een dry suit te duiken, maar wat een geweldige ervaring. Houd er rekening mee dat h
Sk2689
Sk2689
00
Busongeluk
Na 30 minuten rijden moesten we terug naar Reykjavik omdat ze waren vergeten iemand op te halen. De buschauffeur ha
pieterpla
pieterpla
00
Top!
Top organisatie.. eenvoudig online te boeken, kleine groepen, vlotte gidsen en optimaal vervoer met WiFi connectie.
Tom J
Tom J
00
Meest unieke ervaring ooit
We deden deze wandeling met een kleine groep van 8 personen. Dit was ideaal zo dat je niet te lang moest wachten vo
ZZZ-B4U
ZZZ-B4U
00
Prachtige gletsjertocht met vrolijke gids
Wij hadden vandaag een geweldige gletsjertocht met de ervaren gids Vieran. Hij was vrolijk, kundig en wist op een l
GertyS S
GertyS S
00
Geweldige ervaring
We zouden eigenlijk de tocht van vijf en een half uur doen maar mijn vriendin en ik vonden drie uren genoeg omdat w
ClaudiaL549
ClaudiaL549
00
Waardeloos
Voor €1700 aan tours geboekt bij hun. We kwamen in een sneeuwstorm vast te zitten en konden daarom niet op tijd kom
marievanpraag
marievanpraag
00
Indrukwekkend landschap en flexibele gids
Onze gids Biggi was erg aangenaam en flexibel, vertelde veel verhalen, gaf informatie en paste de reisroute aan aan
Cobi D
Cobi D
00
een echt arctic adventure !
We hebben deze 3 daagse tocht in februari gedaan, geweldig : IJsland deed zijn naam eer aan en lag onder een mooi p
ClaudineGimbergh
ClaudineGimbergh
00
Gletsjer tour met Prokop is een aanrader!
Samen met een groepje Belgen de gletsjer op, gaat dat goed? Wel met onze gids Prokop. Hij bleef ons allerlei intere
Hans_10
Hans_10
00
Uitstekende tocht, goed georganiseerd, prima gids
We hebben de 12 uurs tocht met vierwiel drive naar Landmannalaugar gedaan. Een prima verzorgde tocht. Uitstekende g
jeewes
jeewes
00
Top duik ervaring! Met Andi
Bij toevallig langs lopen, gevraagd of het nog mogelijk was om een duik te doen. Hier moest even over gebeld worde
Monica92travel
Monica92travel
00
Gletsjer tour: had er veel meer van verwacht!
We zijn netjes opgehaald bij ons hotel. De chauffeuze was erg aardig. Vertelde alleen niks onderweg hoe of wat. (He
Gino V
Gino V
00
Leuke gletsjertocht met Pepe
Hele leuke halve-dag tocht op de Solheimajokull. Onze gids Pepe was heel sympathiek en had een goed gevoel voor hum
Veelgestelde vragen over Kleine groep gletsjer wandelen en ijsklimmen op Sólheimajokull-gletsjer

Prijzen bij Kleine groep gletsjer wandelen en ijsklimmen op Sólheimajokull-gletsjer beginnen vanaf € 151,82. Ontdek en boek bij Kleine groep gletsjer wandelen en ijsklimmen op Sólheimajokull-gletsjer op Tripadvisor

Kleine groep gletsjer wandelen en ijsklimmen op Sólheimajokull-gletsjer wordt gehost door Arctic Adventures. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Arctic Adventures op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Kleine groep gletsjer wandelen en ijsklimmen op Sólheimajokull-gletsjer op Tripadvisor