Tours en tickets

Aurora Ice Floating in Rovaniemi aangeboden door Safartica

Aurora Ice Floating in Rovaniemi
4.5
Boek van tevoren
vanaf
€ 98,47
per volwassene
Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren
Reserveer nu en betaal later: Reserveer nu gratis met flexibele boekingsopties.
Over
Bewonder de schoonheid van het noorderlicht en geniet van een onvergetelijke ervaring in de Finse wildernis tijdens deze 3 uur durende ijsdrijvende ervaring van Rovaniemi. Verlaat de stad en ga met een gids naar een geheim bevroren meer op het Finse platteland. Klim in je dikke droogpak en zweef dan tussen ijsblokken in het ijskoude water. Zonder felle lichten om het uitzicht te blokkeren, staar je over de sterrenhemel en kijk je uit voor de kleurrijke, glinsterende tinten van Aurora Borealis - oftewel Noorderlicht.
Bereid je goed voor
  • Duur: 3u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Engels
Wat je kunt verwachten
  • Begin uw ijsdrijvende ervaring met ophalen in uw Rovanieni hotel; u kunt ook afspreken bij het centraal gelegen reisbureau in de stad. Stap aan boord van het transport en vertrek de stad uit, op weg naar een bevroren meer diep in de Finse wildernis. Zodra je aankomt, zul je uitgerust zijn met een speciaal droog pak dat je warm houdt, ondanks dat je in bijna bevroren ijswater drijft. Laat je ontspannen met behulp van je drijfpak en zweef tussen de brokken ijs terwijl je de Aurora Borealis ziet flikkeren. Dit ver uitsteken in het open landschap, ver verwijderd van enige lichtvervuiling, geeft de beste kans dit natuurverschijnsel te zien. Klim uit en warm op met een warm drankje, stap dan aan boord van je transport en keer terug naar Rovaniemi.
Bereid je goed voor
  • Duur: 3u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Beschikbare talen
Engels
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Wat je kunt verwachten
  • Begin uw ijsdrijvende ervaring met ophalen in uw Rovanieni hotel; u kunt ook afspreken bij het centraal gelegen reisbureau in de stad. Stap aan boord van het transport en vertrek de stad uit, op weg naar een bevroren meer diep in de Finse wildernis. Zodra je aankomt, zul je uitgerust zijn met een speciaal droog pak dat je warm houdt, ondanks dat je in bijna bevroren ijswater drijft. Laat je ontspannen met behulp van je drijfpak en zweef tussen de brokken ijs terwijl je de Aurora Borealis ziet flikkeren. Dit ver uitsteken in het open landschap, ver verwijderd van enige lichtvervuiling, geeft de beste kans dit natuurverschijnsel te zien. Klim uit en warm op met een warm drankje, stap dan aan boord van je transport en keer terug naar Rovaniemi.
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 32988P17
Bel naar +31 858881845
Belangrijke informatie
Inbegrepen
  • Ophalen en afzetten bij geselecteerde hotels in Rovaniemi
  • Gids
  • transfers
  • Winter kleding
  • Hete drankjes
  • Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
Uitsluitingen
  • Fooi
Duur
3 u.
Vertrekgegevens
  • Ophalen van reizigers is mogelijk.
  • Ons belangrijkste ontmoetingspunt is het kantoor van Safartica Koskikatu 9, 96200 Rovaniemi
  • Safartica, Koskikatu 9, 96200 Rovaniemi, Finland
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet aanbevolen voor zwangere reizigers
  • Kindertarief is alleen van toepassing bij het delen met twee betalende volwassenen
  • Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene
  • Minimale hoogte voor zweven is 120 cm
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Er nemen maximaal 50 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Inbegrepen
  • Ophalen en afzetten bij geselecteerde hotels in Rovaniemi
  • Gids
  • transfers
  • Winter kleding
  • Hete drankjes
  • Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
Uitsluitingen
  • Fooi
Vertrekgegevens
  • Ophalen van reizigers is mogelijk.
  • Ons belangrijkste ontmoetingspunt is het kantoor van Safartica Koskikatu 9, 96200 Rovaniemi
  • Safartica, Koskikatu 9, 96200 Rovaniemi, Finland
Duur
3 u.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet aanbevolen voor zwangere reizigers
  • Kindertarief is alleen van toepassing bij het delen met twee betalende volwassenen
  • Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene
  • Minimale hoogte voor zweven is 120 cm
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Er nemen maximaal 50 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Reisroute
  • U start bij
    Safartica
    Daarnaast kunt u opgehaald worden
    Bekijk belangrijke informatie voor details
  • 1
    Safartica
    Stop: 2 uur
    Dompel jezelf onder in een bevroren meer onder de Auroras en laat je geest rusten, klinkt bizar, nietwaar!
    Meer lezen
  • U keert terug naar het startpunt
+

4.5
22 beoordelingen
Uitstekend
18
Heel goed
2
Voldoende
1
Slecht
0
Vreselijk
1

GnirsA
Lauffen am Neckar, Duitsland3 bijdragen
Just Amazing - no more words needed!
My wife and I booked the "Aurora ice floating" on 12 October 2021.
We didn't start this evening with great expectations, as the sky was unfortunately very cloudy.
At the time of the pick-up, however, the first stars were already appearing and Lady A was already showing herself (with your own eyes).
When our guides from Safarctica arrived to pick us up, we knew: This was going to be a great evening. The two guides, "The Dutchman-Tommy" and "The Finish Tommy", were very likeable from the very first minute!
In addition, my wife and I were the only two participants - so a really „private“ tour.

After an informative and entertaining 30-minute drive to the lake, we were almost ready to float.
However, Lady A then wanted to tell us: Look, here I am!
After a few photos at the lake, we put on our floating suits and went into the lake.
What an experience! To "lie" on the lake and watch these wonderful dancing lights - I just can't describe it in words.
The excellent explanation and support regarding the floating was of course provided by both Tommy guides.
Both Tommy's did an excellent job!

It was amazing what happened that evening/night - in the meantime a KP of 6.8 - wow.
We had seen the Northern Lights in Iceland before, but this experience was unique again and one of our most impressive moments ever, also because we had our 3rd wedding anniversary that night - so much luck in one night!

Afterwards we sat around the campfire with the Tommy's, enjoying hot juice and biscuits.
The Dutchman-Tommy then taught us a few things, such as how to light a fire properly with a knife and a firestone and how to make the right "campfire coffee".

In the end, we sat around the fire for a few more hours and could certainly have continued for many more hours with very good conversations.

In the end, our conclusion is more than positive and we really recommend floating to everyone.
Even if the Northern Lights are not to be seen, the floating experience and getting to know the two guides always makes this activity a perfect evening/night!

Good luck to all other participants with the Northern Lights!
Geschreven op 23 oktober 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Vincent C
Nancy, Frankrijk29 bijdragen
Une très belle expérience sous les étoiles
mrt. 2020 • Stellen
Une expérience fortement recommandée si vous passez par Rovaniemi. Pour peu que la météo soit clémente, vous pourrez apprécier une aurore boréale et un ciel étoilé tout en flottant dans une eau paisible. Perdu dans la nature, nous avons pu profiter du calme environnant dans nos combinaisons en neoprene parfaitement adaptée pour une immersion d'une heure quinze dans l'eau glacée. Le guide était également aux petits soins durant ce voyage. A faire sans hésiter !
Geschreven op 15 maart 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Teresa H
2 bijdragen
Relaxing & Serene
feb. 2020
Wonderful experiance to float under the stars. We werent lucky enough to see Northern Lights but we did have clear skys and shooting stars.
I would recomend wearing gloves under the suite, our hands got cold but other than that we were very comfortable and floated for about an hour.
Geschreven op 9 maart 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear F1988ZMteresah, Thank you so much for taking time reviewing us and Aurora ice floating. I'm really happy to hear you have enjoyed the beauty of clear sky full of stars although the magnificent northern lights didn't appear.. Looking forward having you back in Rovaniemi and Finland later as well!
Geschreven op 18 maart 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

harshitajhavar
Oahu, Hawaï2 bijdragen
Below Average
feb. 2020 • Alleen
There is no effort to wait longer for northern lights. They made us float, however kept the light on most of the time which made us not to clearly see the constellation clearly. The worst part was a very elderly couple in which 2 women were allowed to come even if they did not participate were shouting continuously. The lights were visible 30 min late in late part of the day but no effort was made to stay. In first attempt my photos were not taken at all and in second attempt when I put the suit again, the guy took all blurred pics. I am never coming back to this company again. Hopeless tour.
Geschreven op 25 februari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear harshitajhavar, Thank you for taking time reviewing us. I'm very sorry to hear you have not been satisfied with our ice floating activity. Based on your review unfortunately I can not identify the actual day and tour you have participated in order for me to check why the lights were kept on such a long time. But as you mentioned there had been some other clients that have clearly been nervous/excited and maybe our guide needed to keep the lights on longer than normally. Like on all our activities, also on floating experience safety is always number one and we simply can not make any compromises from that. When joining a weekly departure there will be other clients on a tour as well. We offer private tours also whether one wants to be sure they can join a total quietness and peace while floating. Of course our guides do their best in order for everyone to enjoy the activity but obviously these matters are sometimes out from our hands. What it comes to staying longer in the venue to see the aurora borealis is also a matter of many things from which I'm not aware as I don't know the date you participated the tour. The floating venue is our private, small, authentic venue and we are using the same place for all floating groups. It can be that on that particular evening there was another group coming just after you and our guide simply needed to leave. Maybe the northern lights were visible only for 30 min and no longer and therefore our guide decided to leave? On weekly departure the return time to city center must be estimated since there are clients that have plans after the activity and there cases we must try to be back by that time. I'm sorry I can not give you more detailed explanation on this tour but I hope this will somehow explain to you on what matters we need to take into consideration while organizing activities. I hope you still enjoyed your stay here in Rovaniemi and Lapland.
Geschreven op 4 maart 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

GingerCat101
Dundalk, Ierland132 bijdragen
I'd give this 10 out of 5 if I could!
jan. 2020
The staff are friendly and helpful, the facilities at the site are great (we played in the snow, walked on a frozen lake, chopped wood and lit a fire, drank hot berry juice and toasted marshmallows while we waited for our turn) and the ice floating itself is an utterly unique and amazing experience. I would highly recommend this to anyone.

We brought 2 kids. The 9 year old had a staff member near her at all times while she was in the water to make sure she was safe, and she thought it was the best thing she'd ever done. The 7 year old got suited up but then changed his mind, but it wasn't an issue, he was just brought back to the hut to get changed and stay warm while the rest of the family floated.

I have to say that I'm morbidly obese and terribly unfit, and it wasn't a problem at all. They had a suit that fitted and I was as able to get in and out of the lake as anyone else. The bus goes right to the site, there's barely any walking at all. If you're worried about that sort of thing, don't be! It's all very easy.
Geschreven op 1 februari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you so much GingerCat101!
Geschreven op 4 februari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

John C
Perth, Australië107 bijdragen
Amazing
jan. 2020
My wife and I did this activity recently and found the company and the the night ice floating amazing. We were taken out on a 30min trip by a comfortable bus, suited up in a very strange wet suit were you left most of your clothes on and then into the water floating on your back. It was such a surreal feeling just floating looking up at the stars and even the northern lights made an appearance. After about half an hour we got out of the water and our suits and led into a huge Finnish igloo with a raging fire going to roast marshmallows, drink there hot berry tea and eat some cookies while warming yourself around the fire. The lights made another appearance and then we were back in bus and taken back to town. The whole experience was amazing and you were never rushed and the guides very caring. We would definitely recommend this activity.
Geschreven op 27 januari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Oh woow, thank you so much! Hope to have you back in Rovaniemi and Lapland again!
Geschreven op 4 februari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Homer M
3 bijdragen
A must do!
This activity will give a new level of experience! Definitely a must do in winter if you are going there. Its super relaxing! Plus we had a wonderful guide who really helped and funny! Everything included, from transport to clothing and after the activity a hot berry juice is given with biscuits and marshmallows which u can warm in the bonfire! 😂
Geschreven op 24 januari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
I must agree with you! Floating during winter or summer is a must-do when coming to Rovaniemi and Lapland. Happy to hear you have enjoyed your experience with our fantastic guide :)
Geschreven op 4 februari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Patries C
6 bijdragen
Once in a lifetime experience
jan. 2020 • Vrienden
It's a special experience to be floating under the stars! You don't have to do something, just lie and enjoy the sky. Not too cold because of the survivalsuit and with a cosy fire and a hot drink afterwards. Thanks Pierre and Inez for your enthousiasm and guidance!
Geschreven op 15 januari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you so much taking time reviewing us. I'm really happy you have had a great experience just lying in a frozen lake with Pierre and Ines :) It truly is an experience you don't do every day!
Geschreven op 4 februari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Henrique EM
Madrid, Spanje7 bijdragen
Spiritual, fun and surprisingly soothing
This was one of the best tours i made with
my friends. The guide, Lani, was an absolute sweetheart andhad an excelent sense of humour. She answered all of our questions, helped us on every detail and made us feel safe and confident. She also helped us take fotos since we were with the suits. After the lake we had some berry juice and hot coco as well as a little surprise, Smooooors. Loved every second.

The swimming itself is wonderous. You barely feel the cold at first. But after 15 minutes you might feel unconfortable. Hands get very cold. But if you remove you hand from the glove and make a fist it helps. Watching the sky while floating is what i imagine flying would be like. Once in a lifetime experience.

We also got many tips for local foods and campfire making.

A must
Geschreven op 6 januari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Max, Thank you for your review. I do not think I could have describe it better. Floating is very unique experience. It all the safari you can do, this one is a more relax almost mediating experience. I am glad that you felt the same and that you shared your perspective. Although it can get cold in the lake (it is a frozen lake after all), you have access to a cabin to warm yourself or you can be a warrior and simply warm your hand as you described ;) We are happy that you have enjoyed your stay with us. Best regards
Geschreven op 12 januari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Daniel S
20 bijdragen
Ice floating was a great experience
Valterri and Villi were our guides. We had a great time as did everyone on our excursion. Since the northern lights were not going to be visible we weren’t sure if we would be happy about the adventure but we were more than satisfied. Those who wanted did a little sledding afterwards as well. Thank you for a great experience!
Geschreven op 30 december 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Daniel, Thank you for your review. We are very happy that you loved your safari despite the fact that you could not see the northern lights. Glad to hear that our guides were able to entertain you the whole night and that you appreciated their professionalism :) Best regards, Safartica
Geschreven op 12 januari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 22 resultaten worden getoond
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Door: Safartica
E4615OTstephanied
E4615OTstephanied
00
Fantastische vakantie lapland
Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Safartica. Er is kleding aanwezig en je wordt keurig naar je verblijfsl
corenmieke
corenmieke
00
Huskyfarm met snowscootertocht.
Geweldige tocht onderleiding van de gidsen Jonna en Jenni. Op een slee achter 5 husky's is natuurlijk geweldig. Pra
WilmaB414
WilmaB414
00
Ecxursies
Goed geregeld hier. Houd wel rekening met stevige prijzen als je iets doen wil. Je bent zeker 150 euro pp kwijt per
annemariek2018
annemariek2018
00
Geweldig bureau voor diverse excursies
Top bedrijf voor diverse excursies. Wij hebben als stel hier 3 excursies gedaan en zowel de sneeuwscootersafari, hu
975mic
975mic
00
Leuk om de rendieren te zien
Alles was prima geregeld. De rendieren zaten wel aan korte touwtjes en zagen er niet heel gelukkig uit. De prijs wa
yvonnesC2442FK
yvonnesC2442FK
00
Echt een aanrader!!!
Het wat geweldig, vriendelijk personeel! Meerdere tours gedaan bij hun, sneeuwmobiel, husky tour en de noorderlicht
H.A. V
H.A. V
00
Zeer goed.
Sneeuwscooter excursie, huskysafari, sneeuwschoenwandelen, rendiersafari. Zeer vriendelijk, behulpzaam, goede excu
neeltjehopman
neeltjehopman
00
Geweldige excursie
Mijn zusje en ik hebben een fantastische dag gehad met onze gidsen Arnau en Marko. De trip was zeer goed georganise
Marijke  V
Marijke V
00
Uitstekend
Prima georganiseerd, zorgen voor goed en shone kleding. Leuk personeel, ieder heeft zijn eigen specialiteit. Leuk o
Ank v
Ank v
00
Goed geregeld
Dik tevreden over alle activiteiten die we met hun gedaan hebben. Goed georganiseerd en mooi op tijd!!
HasseltJakke
HasseltJakke
00
Een zeer goede organisatie om te genieten van Lapland
Ik heb bij Safartica twee activiteiten geboekt , twee keer was het de moeite waard . Zowel de huskysafari als de sn
Veelgestelde vragen over Aurora Ice Floating in Rovaniemi

Prijzen bij Aurora Ice Floating in Rovaniemi beginnen vanaf € 100,79. Ontdek en boek bij Aurora Ice Floating in Rovaniemi op Tripadvisor

Aurora Ice Floating in Rovaniemi wordt gehost door Safartica. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Safartica op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Aurora Ice Floating in Rovaniemi op Tripadvisor