Tours en tickets

Skip the Line Akropolis Museum Tour

Door Athens Walking Tours
vanaf
€ 35,00
per volwassene
vanaf
€ 35,00
per volwassene

LaagsteprijsgarantieReserveer nu, betaal laterGratis annuleren

Leeftijden 0-99, maximaal 24 per groep
Duur:1 u. 15 min.
Starttijd: Beschikbaarheid controleren
Soort ticket:Mobiel
Engels


  • Engelstalige gids met lokale licentie
  • Gegarandeerd om de lange rijen over te slaan
  • Gegarandeerd niet in de rij staan
Niet inbegrepen
  • Toegangsprijzen voor het Akropolismuseum (ongeveer € 10 per volwassene / € 5 concessies) contant te betalen
  • Ophalen en afzetten van het hotel
  • Fooi
  • Eten en drinken
  • Entree/toegang - Akropolismuseum


Vertrekgegevens
  • Acropolis Museum, Dionysiou Areopagitou 15, Athina 117 42, Greece In het Akropolismuseumgebouw (15, Dionysiou Areopagitou St), voor het OWL-beeld, dat zich in het gebouw van het Akropolismuseum bevindt voordat u het museum aan de linkerkant binnengaat, direct naast de "Uitgang" -deur.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Rolstoeltoegankelijk vervoer
  • Terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Als u vragen heeft over de bereikbaarheid van de locatie, dan zijn we u graag van dienst. U hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en uw productcode te noemen: 2906P42

  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • TOEGANGSPRIJZEN (TICKETS) ZIJN NIET INBEGREPEN - Zorg ervoor dat u contant geld (euro's) heeft en een geldig identiteitsbewijs of paspoort bijhoudt voor verificatie van leeftijd en nationaliteit om de tickets te kopen
  • Comfortabele wandelschoenen, zonnebrandcrème en een hoed worden aanbevolen
  • Kleed je naar het weer
  • De Covid19-maatregelen van de Griekse regering veranderen regelmatig. Het is daarom raadzaam om de lokale beperkingen te controleren die van toepassing zijn op binnen- en buitenactiviteiten.
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Er nemen maximaal 24 reizigers deel aan deze tour/activiteit

  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Een opmerking van Skip the Line Akropolis Museum Tour
  • De Covid19-maatregelen van de Griekse regering veranderen regelmatig. Het is daarom raadzaam om de lokale beperkingen te controleren die van toepassing zijn op binnen- en buitenactiviteiten.
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Mondkapjes verplicht voor gidsen in openbare ruimtes
  • Beleid voor betaald thuisblijven voor personeel met symptomen
  • Uitrusting tussendoor gereinigd
  • Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
  • Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden
  • Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.

Welke attracties kan ik bezoeken bij Skip the Line Akropolis Museum Tour?
Hoeveel kost Skip the Line Akropolis Museum Tour?
Prijzen bij Skip the Line Akropolis Museum Tour beginnen vanaf € 36,70. Ontdek en boek bij Skip the Line Akropolis Museum Tour op Tripadvisor
Welk bedrijf maakt Skip the Line Akropolis Museum Tour mogelijk?
Skip the Line Akropolis Museum Tour wordt gehost door Athens Walking Tours. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Athens Walking Tours op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Skip the Line Akropolis Museum Tour op Tripadvisor
Hoeveel tijd kan ik besteden bij Skip the Line Akropolis Museum Tour?
Deze ervaring duurt gemiddeld 1 u. 15 min.. Ontdek en boek bij Skip the Line Akropolis Museum Tour op Tripadvisor

Als u vragen heeft over deze tour of als u hulp nodig heeft om uw boeking te doen, dan zijn we u graag van dienst. U hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en uw productcode te noemen: 2906P42

Reisroute
  • U start bij
    Acropolis Museum
    Dionysiou Areopagitou 15, Athina 117 42, Greece
    In het Akropolismuseumgebouw (15, Dionysiou Areopagitou St), voor het OWL-beeld, dat zich in het gebouw van het Akropolismuseum bevindt voordat u het museum aan de linkerkant binnengaat, direct naast de "Uitgang" -deur.
    Bekijk adres en details
  • 1
    Acropolis Museum
    Stop: 75 minuten - Exclusief toegang
    Akropolis Museum Tour
    Meer lezen
  • U keert terug naar het startpunt
+
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

ScottDUTCH
ScottDUTCH
00
Leuke ochtend tour met een leuke gids
Leuke tour waarin je wordt meegenomen in het lokale Athene, je schuift aan bij een lokale bakker waarbij je ziet ho
MyriamTours
MyriamTours
00
Akropolis en akropolis museum met gids
Tour van 4 uur met 45 minuten pauze. Handig om dan vooraf drinken en iets te eten mee te nemen. Zelfs in november t
Brigitte S
Brigitte S
00
Matig
Uitleg in matig Engels. De gids deed zijn job maar niets meer. Hij raakte op de weg naar de acropolis de helft van
Angella H
Angella H
00
Aanrader!
Gisteren de late middagtour gedaan. We hadden een kleine groep en een hele leuke en deskundige gids Vicky. De tour
Daggers B
Daggers B
00
Heel fijn
Op 1 voormiddag de voornaamste historische sites bezocht met een toffe gids. Duidelijk, informatief, vriendelijk.
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
4.5
12 beoordelingen
Uitstekend
9
Heel goed
1
Voldoende
1
Slecht
0
Vreselijk
1

Ian D
2 bijdragen
Excellent guide with thorough knowledge of the history and culture. Good use of stories to fill out the facts. Handled questions well.
Geschreven op 9 oktober 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sophia D
Thank you so much for your feedback! We're very glad you had a good experience, and look forward to hosting you again soon!
Geschreven op 8 november 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Alison C
7 bijdragen
Great couple of hours in museum with guide putting the exhibits into context and helping us understand them fully. Definitely worthwhile having a guide around this fantastic moden museum.
Geschreven op 15 september 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sophia D
We are glad you enjoyed your experience, Alison, and thank you for your feedback! We hope that next time you visit us, we'll be able to earn that fifth star! Have an amazind day!
Geschreven op 31 oktober 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Beverly M
127 bijdragen
mrt. 2022
We actually combined two tours into one day of sightseeing. In the morning we had a city tour of Syntagma Square, the National Gardens and Temple of Zeus. We watched the changing of the guard at the parliament building and continued our walk through the city. It was a great introduction to Athens and its history. We had a nice break at a little coffee/pastry/ice cream cafe then picked up the second tour which was the Acropolis and Agora. Our guide was an Archaeologist and was very knowledgeable. Be aware that its quite a climb up to the top and there are some large and potentially slick marble steps to climb. This would be difficult for elderly or for someone with a physical impairment. There are no ADA type facilities. We enjoyed both tours even though the temperature was in the 30s and it was incredibly windy. Well worth it.
Geschreven op 5 april 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sophia_AWT
Every time a guest joins two of our tours on the same day, and we still get a 5-star review, our pleasure is also double, dear guest! We are extremely glad that our hard work pays off and that our visitors make the most of our experiences and activities. As for the walk up to the Acropolis, our guides always enter the hill from the southern slope which is the most convenient route with much less steep and uneven terrain. Moreover, there are frequent stops at specific spots where all guests can rest and enjoy the different views from different sides and levels of the hill. We are once more grateful for your detailed feedback and look forward to welcoming you soon back to Athens. Until then, stay safe and keep learning new, interesting things!
Geschreven op 11 april 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

steve d
St Helens, UK512 bijdragen
jan. 2022
If you are coming to Athens you must book this tour
They really do know everything you need to know about this stunning city
It was our pleasure to have Natasha as our guide her knowledge is outstanding she is by far the best guide we have ever used
Geschreven op 29 januari 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sophia_AWT
Dear Steve, we couldn't be happier with your review. Our guides, like Natasha, go above and beyond to ensure a pleasurable and interesting experience for you, and it's always gratifying when they succeed. We hope to welcome you again soon in our city. Keep traveling and stay safe!
Geschreven op 8 februari 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

BillieBrighton_UK
Brighton and Hove, UK317 bijdragen
We had a lovely guide , Vicky , and were very lucky to see the Acropolis during the Covid crisis when there were ver6few other visitors. Our group was small and Vicky was very informative bringing everything to life with stories of the Greek Gods and myths. We didn't stay for the museum tour but very much enjoyed the guided tour of the Acropolis and would certainly recommend Athens Walking tours.
Geschreven op 28 september 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Thank you so much for your feedback! Vicky is indeed a very educated guide –graduate of Archaeology. She loves to share her knowledge about ancient Greece and myths in a fun and interactive way! Next time you come to Greece make sure to visit with us the Acropolis museum also! We are sure that you are going to love it!
Geschreven op 13 november 2020
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Elena
14 bijdragen
sep. 2019 • Stellen
Our tour was informative and guide was lovely. Group wasn’t big which was nice too. Would highly recommend doing this tour and see the Acropolis Museum before going to the Acropolis as it will make much more sense and you will be able to understand how the Acropolis looked like when you are there.
Geschreven op 19 november 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Thank you for your comment, we appreciate it! We always have small groups so you can enjoy a more personalized experience, glad you had a great time!
Geschreven op 21 november 2019
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Kerry S
6 bijdragen
aug. 2019 • Vrienden
I liked our guide, but she seemed to think we were eight years old. She would ask the group mind numbingly obvious questions, and would not continue until they were answered. I recommend one of your group play the role of enthusiastic child and answer all the questions quickly so that you don't have to stand around and wait. The content was only a little better than reading the labels ourselves.
Geschreven op 29 augustus 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Thank you for your feedback. All of our licensed guides are thoroughly selected from our experienced team based on their knowledge and professionalism. We work with the best guides and this is why we have the honor to be so highly rated. We are sorry since you did not enjoy your experience to the maximum! At the Acropolis, the only signs that exist, indicate the name of the sites. Having a knowledgeable guide with you gives the opportunity to not only talk about the ancient daily life in Athens, but also connect it with today and understand the continuity we all share as humans no matter where we come from! This is why we strongly believe that visiting the site with an experienced guide is indeed a unique experience. We hope your overall stay in Athens was great!
Geschreven op 13 september 2019
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

ironian
Melbourne, Australië682 bijdragen
I understand things get missed occasionally but it was their attitude. They changed a tour time and forgot to tell us that it was leaving earlier so we missed out. With our getting into too much detail they didn't believe what I was saying even though I was reading from the confirmation and would only believe me when I showed one of their guides. It would have been better perhaps to look at their records instead of assuming I was lying. I did get the offer to change the date but that didn't work out for us so they gave us the refund.
Geschreven op 1 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dear Sir, We apologize about this mistake. You should have received a notification via email, which you did not due to an operational error. We are honestly sorry that you felt we were assuming you were lying by asking you for the confirmation. We simply ask to see the confirmation in order to spot where the error is and thus to make sure we fix it. In Athens Walking Tours we work to offer you the best experience. However, sometimes, no matter how hard we try and how many times we double check every little thing, mistakes are made. This is why we immediately apologized and tried to offer you alternatives and since nothing could work out with your schedule we offered to refund you. In any case, we hope you enjoyed your overall stay in Athens!
Geschreven op 3 juni 2019
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Kirk F
3 bijdragen
Our tour guide, Eleni, was very informative about the history and culture of Athens as she guided us through a well paced tour of the Acropolis.
Geschreven op 27 mei 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Thank you for your comment. Our professional guides are carefully chosen in order to offer you the best experience! Eleni is an amazing guide and we are glad working with her!
Geschreven op 3 juni 2019
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

rosenkenny
Issaquah, WA45 bijdragen
okt. 2018 • Stellen
The Acropolis Museum has been rated as one of the best museums in the world and i would agree with that assessment. The problem is that with the pieces disconnected from the Acropolis itself, it's hard to understand how things "fit." That's where have a guide comes in!

Our guide did an excellent job of relating many of the ancient pieces to life at that time, even down to providing examples of how they mixed the local minerals into different shades of paint.

Other than wishing the tour was a little longer, I very much enjoyed our guide and the details he provided about the museum.
Geschreven op 28 oktober 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

1-10 van de 12 resultaten worden getoond
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

Tripadvisor | Skip the Line Akropolis Museum Tour aangeboden door Athens Walking Tours | Athene, Griekenland