Tours en tickets

Skip the Line Akropolis Museum Tour aangeboden door Athens Walking Tours

Skip the Line Akropolis Museum Tour

Skip the Line Akropolis Museum Tour
4.5
Boek van tevoren
vanaf
€ 32,00
per volwassene
Reserveer nu en betaal later: Reserveer nu gratis met flexibele boekingsopties.
Weet u het niet zeker? U kunt deze reservering tot 24 uur van tevoren annuleren voor een volledige restitutie.
Over
Een grondig bezoek aan het Akropolismuseum, dat zijn collecties op drie niveaus herbergt, evenals in de archeologische opgraving die op de met glas afgewerkte fundamenten ligt.
Bereid je goed voor
  • Duur: 1u15m
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Engels
Bereid je goed voor
  • Duur: 1u15m
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Beschikbare talen
Engels
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 2906P42
Bel naar +31 858881845
Belangrijke informatie
Inbegrepen
  • Engelstalige professionele gids
  • Gegarandeerd om de lange rijen over te slaan
  • Gegarandeerd niet in de rij staan
Uitsluitingen
  • Toegangsprijzen voor het Akropolismuseum (ongeveer € 10 per volwassene / € 5 concessies) contant te betalen
  • Ophalen en afzetten van het hotel
  • Fooi
  • Eten en drinken
  • Entree/toegang - Akropolismuseum
Duur
1 u. 15 min.
Vertrekgegevens
  • Acropolis Museum, Dionysiou Areopagitou 15, Athina 117 42, Greece Binnen het Akropolismuseum, voor de informatiebalie. Dit is een voortzetting van de Akropolis Tour en dus zal de gids met de rest van de groep je ontmoeten bij de informatiebalie in het Museum
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Rolstoeltoegankelijk
  • TOEGANGSPRIJZEN (TICKETS) ZIJN NIET INBEGREPEN - Zorg ervoor dat u contant geld (euro's) heeft en een geldig identiteitsbewijs of paspoort bijhoudt voor verificatie van leeftijd en nationaliteit om de tickets te kopen
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Rolstoeltoegankelijk vervoer
  • Terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Comfortable walking shoes, sun-screen and a hat are recommended
  • Dress according to weather
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • The Covid19 Measures set by the Greek Government frequently change. Thus, it is advisable to check local restrictions applicable to indoor and outdoor activities.
  • Er nemen maximaal 18 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Inbegrepen
  • Engelstalige professionele gids
  • Gegarandeerd om de lange rijen over te slaan
  • Gegarandeerd niet in de rij staan
Uitsluitingen
  • Toegangsprijzen voor het Akropolismuseum (ongeveer € 10 per volwassene / € 5 concessies) contant te betalen
  • Ophalen en afzetten van het hotel
  • Fooi
  • Eten en drinken
  • Entree/toegang - Akropolismuseum
Vertrekgegevens
  • Acropolis Museum, Dionysiou Areopagitou 15, Athina 117 42, Greece Binnen het Akropolismuseum, voor de informatiebalie. Dit is een voortzetting van de Akropolis Tour en dus zal de gids met de rest van de groep je ontmoeten bij de informatiebalie in het Museum
Duur
1 u. 15 min.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Rolstoeltoegankelijk
  • TOEGANGSPRIJZEN (TICKETS) ZIJN NIET INBEGREPEN - Zorg ervoor dat u contant geld (euro's) heeft en een geldig identiteitsbewijs of paspoort bijhoudt voor verificatie van leeftijd en nationaliteit om de tickets te kopen
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Rolstoeltoegankelijk vervoer
  • Terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Comfortable walking shoes, sun-screen and a hat are recommended
  • Dress according to weather
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • The Covid19 Measures set by the Greek Government frequently change. Thus, it is advisable to check local restrictions applicable to indoor and outdoor activities.
  • Er nemen maximaal 18 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Veilig reizen tijdens COVID-19
Laatst bijgewerkt: 25 nov. 2021
Een opmerking van Skip the Line Akropolis Museum Tour
Need to present 1 of the following documents & photo ID: •Vaccination certificate •Medical certificate of a COVID19 infection valid up to 6 months •Child 5-11: A negative self-test declaration form taken no longer than 24 hours
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Mondkapjes verplicht voor gidsen in openbare ruimtes
  • Beleid voor betaald thuisblijven voor personeel met symptomen
  • Uitrusting tussendoor gereinigd
  • Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
  • Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden
Reisroute
  • U start bij
    Acropolis Museum
    Dionysiou Areopagitou 15, Athina 117 42, Greece
    Binnen het Akropolismuseum, voor de informatiebalie. Dit is een voortzetting van de Akropolis Tour en dus zal de gids met de rest van de groep je ontmoeten bij de informatiebalie in het Museum
    Bekijk adres en details
  • 1
    Acropolis Museum
    Stop: 75 minuten - Exclusief toegang
    Akropolis Museum Tour
    Meer lezen
  • U keert terug naar het startpunt
+

4.5
8 beoordelingen
Uitstekend
6
Heel goed
0
Voldoende
1
Slecht
0
Vreselijk
1

BillieBrighton_UK
Brighton and Hove, UK278 bijdragen
Excellent tour
We had a lovely guide , Vicky , and were very lucky to see the Acropolis during the Covid crisis when there were ver6few other visitors. Our group was small and Vicky was very informative bringing everything to life with stories of the Greek Gods and myths. We didn't stay for the museum tour but very much enjoyed the guided tour of the Acropolis and would certainly recommend Athens Walking tours.
Geschreven op 28 september 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you so much for your feedback! Vicky is indeed a very educated guide –graduate of Archaeology. She loves to share her knowledge about ancient Greece and myths in a fun and interactive way! Next time you come to Greece make sure to visit with us the Acropolis museum also! We are sure that you are going to love it!
Geschreven op 13 november 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Elena
13 bijdragen
Great Tour!
sep. 2019 • Stellen
Our tour was informative and guide was lovely. Group wasn’t big which was nice too. Would highly recommend doing this tour and see the Acropolis Museum before going to the Acropolis as it will make much more sense and you will be able to understand how the Acropolis looked like when you are there.
Geschreven op 19 november 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you for your comment, we appreciate it! We always have small groups so you can enjoy a more personalized experience, glad you had a great time!
Geschreven op 21 november 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Kerry S
6 bijdragen
Might be great if you are 8 yo
aug. 2019 • Vrienden
I liked our guide, but she seemed to think we were eight years old. She would ask the group mind numbingly obvious questions, and would not continue until they were answered. I recommend one of your group play the role of enthusiastic child and answer all the questions quickly so that you don't have to stand around and wait. The content was only a little better than reading the labels ourselves.
Geschreven op 29 augustus 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you for your feedback. All of our licensed guides are thoroughly selected from our experienced team based on their knowledge and professionalism. We work with the best guides and this is why we have the honor to be so highly rated. We are sorry since you did not enjoy your experience to the maximum! At the Acropolis, the only signs that exist, indicate the name of the sites. Having a knowledgeable guide with you gives the opportunity to not only talk about the ancient daily life in Athens, but also connect it with today and understand the continuity we all share as humans no matter where we come from! This is why we strongly believe that visiting the site with an experienced guide is indeed a unique experience. We hope your overall stay in Athens was great!
Geschreven op 13 september 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

ironian
Melbourne, Australië682 bijdragen
The changed the tour time
I understand things get missed occasionally but it was their attitude. They changed a tour time and forgot to tell us that it was leaving earlier so we missed out. With our getting into too much detail they didn't believe what I was saying even though I was reading from the confirmation and would only believe me when I showed one of their guides. It would have been better perhaps to look at their records instead of assuming I was lying. I did get the offer to change the date but that didn't work out for us so they gave us the refund.
Geschreven op 1 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Sir, We apologize about this mistake. You should have received a notification via email, which you did not due to an operational error. We are honestly sorry that you felt we were assuming you were lying by asking you for the confirmation. We simply ask to see the confirmation in order to spot where the error is and thus to make sure we fix it. In Athens Walking Tours we work to offer you the best experience. However, sometimes, no matter how hard we try and how many times we double check every little thing, mistakes are made. This is why we immediately apologized and tried to offer you alternatives and since nothing could work out with your schedule we offered to refund you. In any case, we hope you enjoyed your overall stay in Athens!
Geschreven op 3 juni 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Kirk F
3 bijdragen
Informative guided walking tour
Our tour guide, Eleni, was very informative about the history and culture of Athens as she guided us through a well paced tour of the Acropolis.
Geschreven op 27 mei 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you for your comment. Our professional guides are carefully chosen in order to offer you the best experience! Eleni is an amazing guide and we are glad working with her!
Geschreven op 3 juni 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

rosenkenny
Issaquah, WA45 bijdragen
Beautiful museum, having a guide - essential!
okt. 2018 • Stellen
The Acropolis Museum has been rated as one of the best museums in the world and i would agree with that assessment. The problem is that with the pieces disconnected from the Acropolis itself, it's hard to understand how things "fit." That's where have a guide comes in!

Our guide did an excellent job of relating many of the ancient pieces to life at that time, even down to providing examples of how they mixed the local minerals into different shades of paint.

Other than wishing the tour was a little longer, I very much enjoyed our guide and the details he provided about the museum.
Geschreven op 28 oktober 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

PeterM1212
London, Canada27 bijdragen
Wonderful learning tour and amazing relics
okt. 2018 • Stellen
Took the tour with our guide, Angeliki Sournou, who was extremely knowledgeable and so very friendly. We actually arrived unluckily, on the day of a one day strike by the Parthenon staff. Our tour guide made the most of it and gave us a terrific tour around the grounds and through the museum. Her understanding of not just the items, but the stories that go with them made for a fabulous day. Highly recommend the tour and ask for Angeliki if you can.
Geschreven op 12 oktober 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

EBRBoston88
Boston, MA5 bijdragen
Despina was great!
jul. 2018 • Stellen
We enjoyed this tour very much. It was the perfect amount of time, our tour guide was great, and we learned a lot! Thank you so much.

We did the sunset tour, when the Acropolis was less crowded. It was still very hot as it is July, but much less humid than the tour earlier in the day. Highly recommended!
Geschreven op 29 juli 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Door: Athens Walking Tours
ScottDUTCH
ScottDUTCH
00
Leuke ochtend tour met een leuke gids
Leuke tour waarin je wordt meegenomen in het lokale Athene, je schuift aan bij een lokale bakker waarbij je ziet ho
MyriamTours
MyriamTours
00
Akropolis en akropolis museum met gids
Tour van 4 uur met 45 minuten pauze. Handig om dan vooraf drinken en iets te eten mee te nemen. Zelfs in november t
Brigitte S
Brigitte S
00
Matig
Uitleg in matig Engels. De gids deed zijn job maar niets meer. Hij raakte op de weg naar de acropolis de helft van
Angella H
Angella H
00
Aanrader!
Gisteren de late middagtour gedaan. We hadden een kleine groep en een hele leuke en deskundige gids Vicky. De tour
Daggers B
Daggers B
00
Heel fijn
Op 1 voormiddag de voornaamste historische sites bezocht met een toffe gids. Duidelijk, informatief, vriendelijk.
Veelgestelde vragen over Skip the Line Akropolis Museum Tour


Prijzen bij Skip the Line Akropolis Museum Tour beginnen vanaf € 32,58. Ontdek en boek bij Skip the Line Akropolis Museum Tour op Tripadvisor

Skip the Line Akropolis Museum Tour wordt gehost door Athens Walking Tours. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Athens Walking Tours op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Skip the Line Akropolis Museum Tour op Tripadvisor

Deze ervaring duurt gemiddeld 1 u. 15 min.. Ontdek en boek bij Skip the Line Akropolis Museum Tour op Tripadvisor