Tours in Den Haag
Het historische hart van Den Haag: een self-guided audiotour
4

Het historische hart van Den Haag: een self-guided audiotour

Door VoiceMap Audio Tours
Informatie
vanaf
€ 6,65
per volwassene
Laagsteprijsgarantie

Van 6-99 jaar
Duur: 30m
Starttijd: Beschikbaarheid controleren
Mobiel ticket
Audiogids: Engels
Meer


  • Levenslange toegang tot Ontdek het historische hart van Den Haag tour in het Engels
  • VoiceMap-toepassing
  • Offline toegang tot audio, kaarten en geodata
Niet inbegrepen
  • Smartphone en koptelefoon
  • vervoer
  • Eten drinken
  • Kaartjes of toegangsprijzen voor musea of andere attracties onderweg


Start:
  • Mauritshuis, Plein 29, 2511 CS Den Haag, Netherlands
    De gemakkelijkste manier om bij het startpunt te komen is om vanaf het centraal station te lopen. Installeer voor aankomst de VoiceMap-app en gebruik de code die op uw ticket staat. Dit is een zelfgeleide audiotour die je op elk gewenst moment kunt starten, pauzeren of herstarten en in je eigen tempo kunt voltooien.
Einde:
  • Anna Vastgoed & Cultuur, Lange Voorhout 102, 2514 EJ Den Haag, Netherlands

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Hulpdieren toegestaan
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Kleine kinderen moeten op schoot
Als je vragen hebt over de bereikbaarheid van de locatie, dan zijn we je graag van dienst. Je hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en je productcode te noemen: 110804P178

  • Je ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Dit is een privétour/activiteit. Alleen je groep neemt deel

  • Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Als je vragen hebt over deze tour of als je hulp nodig hebt om je boeking te doen, dan zijn we je graag van dienst. Je hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en je productcode te noemen: 110804P178

Je plek reserveren
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

Soortgelijke ervaringen


We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
4.0
4,0 van 5 bollen7 beoordelingen
Uitstekend
3
Heel goed
2
Voldoende
1
Slecht
0
Vreselijk
1

76laurencea
Newport, RI2 bijdragen
3,0 van 5 bollen
okt. 2023 • Gezinnen
Even though I am familiar with The Hague, I found it pretty confusing, since the audio tour did not know about the renovations being made, for the next couple of years, to the Ridderzaal (The Knights Hall). The entrances and surrounding throughways were closed to the public. So all in all the tour was very disappointing. We had to retrace our steps to find the place where the tour would continue.
Geschreven op 10 oktober 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Arba B
2 bijdragen
1,0 van 5 bollen
We turned on the audio tour and heard the first stop info..walked through the arches as directed where we heard stop #2 info and there was constuction preventing progression to #3...we attempted to work our way around the construction and never could find stop #3. We would like a refund...this is major long term construction. Was not a new thing.
Geschreven op 5 oktober 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hi Arba We're sorry to hear you had a bad experience. This is usually a highly-rated tour. Tours can be resumed from the nearest location so if you weren't able to make your way to stop 3, you could have skipped to stop 4 and continued from there. Could you please message us directly at support@voicemap.me with more information about what happened? Thanks, Alicia
Geschreven op 20 oktober 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Jillian H
1 bijdrage
5,0 van 5 bollen
aug. 2023 • Alleen
This was great--an app-based GPS guided walking tour. Head to the starting point, pop in an earbud, hit play, and put away your phone. The end of each sound file gives you clear directions on where to walk next ("walk to the left of the gate, and walk down the street until you get to the bridge"). And then the next file plays when you get to the next location. This means you can pause wherever for as you'd like.

This was perfect for looking for a nice, informed walk around without needing to plan in the least.

I'm so glad I found it--it meant I could hop into The Hague for a few hours in the evening after all the tourist stops had closed and still get an informed experience!
Geschreven op 30 augustus 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

7freccia
Londen, UK11 bijdragen
4,0 van 5 bollen
mrt. 2023 • Stellen
Great idea and all very clear.
One current problem … the Binnenhof (Parliament old complex) is shut for refurb. This drives a coach and horse block through the itinerary. Not all is lost however. You can listen but not see and pick the physical tour up at the Fish Stack by the water … really recommend.
Geschreven op 14 maart 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Alexis B
1 bijdrage
5,0 van 5 bollen
aug. 2022 • Gezinnen
Definitely worth the price! The app had a great UI/UX (compared to other ones we’ve tried) and the orator is local and had a great vibe. I wish we could find one of this quality for every city we visit/have visited. I don’t think it was very kid friendly. We jumped in at the torture chamber and statue where the man was decapitated. It’s history, but definitely traumatized our kids haha. Great for us adults though
Geschreven op 14 augustus 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Jessica
Genève, Zwitserland3 bijdragen
5,0 van 5 bollen
jun. 2022
You can go at your own time, at your own pace, remain in any area longer if you wish. If you go the wrong way, the audio guide lets you know and tells you in which direction to walk. The GPS on the phone provides the MAP and walking directions.
Geschreven op 10 augustus 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Andrea L
1 bijdrage
4,0 van 5 bollen
sep. 2021
This informative walking tour was a great orientation to the central streets and history of The Hague. Loved the convenience of walking at our own pace, when we wanted, and being able to linger and wander when we felt like. Hubby and I each downloaded the app and listened with our own ear buds, so the narration wasn't exactly in-sync, but it really didn't matter because the distances between the highlight were short and the commentary was fairly brief. It was clearly designed to be a quick overview, but left me wanting to know more! I wish there was a short version like this, but also the option for an expanded version with more details about the history, architecture, etc.

Felt like money and time well-spent and we will try another VoiceMap tour.
Geschreven op 13 september 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Het historische hart van Den Haag: een self-guided audiotour aangeboden door VoiceMap Audio Tours

Alle Den Haag hotelsHoteldeals voor Den HaagLastminutehotels in Den Haag
Alle dingen om te doen in Den Haag
RestaurantsVluchtenVakantiewoningenReisverhalenCruisesHuurauto's