Tours en tickets

Van Gogh Museum Amsterdam en rondvaart van 1 uur aangeboden door Tours & Tickets

Van Gogh Museum Amsterdam en rondvaart van 1 uur

Van Gogh Museum Amsterdam en rondvaart van 1 uur
4
Boek van tevoren
vanaf
€ 36,83
per volwassene
Snapshot van tour
Boek vooraf een combinatieticket voor korting op twee bekende Amsterdamse toeristische belevenissen
Duur:
3 u.
Er worden voorzorgsmaatregelen genomen voor covid-19
Groepsgrootte:
60
Toegankelijk voor kinderwagens
Soort ticket:
Mobiel
Over
Het Van Gogh Museum is gewijd aan de beroemdste kunstenaar van Nederland en trekt het hele jaar door talrijke bezoekers. Vooraf boeken is dus essentieel. Verzeker u van een toegangsbewijs met dit combinatieticket met korting, inclusief een traditionele rondvaart door de Amsterdamse grachten met een audiogids. Bezoek het Van Gogh Museum in het tijdvak dat u hebt geselecteerd. Gebruik uw kaartje voor de rondvaart wanneer het u uitkomt.
Bereid je goed voor
  • Duur: 3u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.
Beschikbare talen
Noors, Duits, Zweeds, Russisch, Koreaans, Portugees, Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Arabisch, Chinees, Japans, Chinees, Deens, Nederlands
Hoogtepunten
  • Sla de wachtrijen bij het Van Gogh Museum over met een toegangsticket met toegangstijd
  • Bewonder wereldberoemde schilderijen, waaronder de "Zonnebloemen" en de "Aardappeleters"
  • Zie het Anne Frank Huis, de Wallen en nog veel meer bezienswaardigheden vanaf een rondvaartboot op de grachten
Wat je kunt verwachten
Bereid je goed voor
  • Duur: 3u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Beschikbare talen
Noors, Duits, Zweeds, Russisch, Koreaans, Portugees, Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Arabisch, Chinees, Japans, Chinees, Deens, Nederlands
Annuleringsbeleid
  • Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.
Hoogtepunten
  • Sla de wachtrijen bij het Van Gogh Museum over met een toegangsticket met toegangstijd
  • Bewonder wereldberoemde schilderijen, waaronder de "Zonnebloemen" en de "Aardappeleters"
  • Zie het Anne Frank Huis, de Wallen en nog veel meer bezienswaardigheden vanaf een rondvaartboot op de grachten
Wat je kunt verwachten
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 2550P113
Belangrijke informatie
Inbegrepen
  • Toegangskaartje voor het Van Gogh Museum
  • Rondvaart Amsterdam van 1 uur
  • GPS-audiogids in 19 verschillende talen (Canal Cruise)
Uitsluitingen
  • Fooi
  • Multimediagids bij het Van Gogh Museum
Duur
3 u.
Vertrekgegevens
  • Van Gogh Museum, Museumplein 6, 1071 DJ Amsterdam, Netherlands
  • Rederij Lovers B.V., Prins Hendrikkade 25, 1012 TM Amsterdam, Netherlands
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Uw geboekte tijd is uw toegangstijd voor het Van Gogh Museum
  • Loop langs het loket rechtstreeks naar de ingang van het Van Gogh Museum
  • Zorg dat u op tijd bent voor het afgesproken tijdstip
  • Toon uw (smartphone-)ticket als u aan boord gaat op de rondvaartboot
  • Wijzigingen zijn niet mogelijk na aankoop. Alle verkopen zijn definitief en bij annulering wordt er 100% van de kosten doorberekend
  • U dient het tijdvak van de rondvaart bij uw aankomst in Amsterdam te reserveren (volg de instructies op uw voucher)
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Kleine kinderen moeten op schoot
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Er nemen maximaal 60 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Inbegrepen
  • Toegangskaartje voor het Van Gogh Museum
  • Rondvaart Amsterdam van 1 uur
  • GPS-audiogids in 19 verschillende talen (Canal Cruise)
Uitsluitingen
  • Fooi
  • Multimediagids bij het Van Gogh Museum
Vertrekgegevens
  • Van Gogh Museum, Museumplein 6, 1071 DJ Amsterdam, Netherlands
  • Rederij Lovers B.V., Prins Hendrikkade 25, 1012 TM Amsterdam, Netherlands
Duur
3 u.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Uw geboekte tijd is uw toegangstijd voor het Van Gogh Museum
  • Loop langs het loket rechtstreeks naar de ingang van het Van Gogh Museum
  • Zorg dat u op tijd bent voor het afgesproken tijdstip
  • Toon uw (smartphone-)ticket als u aan boord gaat op de rondvaartboot
  • Wijzigingen zijn niet mogelijk na aankoop. Alle verkopen zijn definitief en bij annulering wordt er 100% van de kosten doorberekend
  • U dient het tijdvak van de rondvaart bij uw aankomst in Amsterdam te reserveren (volg de instructies op uw voucher)
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Kleine kinderen moeten op schoot
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Er nemen maximaal 60 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Veilig reizen tijdens COVID-19
Laatst bijgewerkt: 5 nov. 2021
Een opmerking van Van Gogh Museum Amsterdam en rondvaart van 1 uur
Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten het volgende overleggen: bewijs van volledig vaccinatie, bewijs van herstel een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden, of een negatieve test die niet meer dan 24 uur voor aanvang van de activiteit is uitgevoerd. Alle deelnemers moeten ook een geldig identiteitsbewijs met foto meenemen.
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
Reisroute
  • U heeft startopties
    Bekijk belangrijke informatie voor details
  • Komt langs
    Van Gogh Museum
    Tours & Tickets
    Lovers Canal Cruises Amsterdam
    Rijksmuseum
    Anne Frank House
    Magere Brug
    Red Light District
    Westerkerk
    De 9 Straatjes
    Amsterdam Canal Ring
    The Amstel
  • U keert terug naar het startpunt
+

4.0
78 beoordelingen
Uitstekend
44
Heel goed
20
Voldoende
7
Slecht
3
Vreselijk
4

Luis
Oakland, United States4 bijdragen
Estuvo extraordinario obtener boletos para el museo por adelantado. Y es una parada que se tiene que hacer forzosamente en un viaje a Amsterdam.

Pero fue muy difícil localizar donde tomar el paseo en barco. No hay quien informe ni instrucciones precisas de cómo llegar. Aunque cualquier Tour en los canales vale la pena
Geschreven op 4 juli 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Kimberly S
3 bijdragen
The Van Gogh museum part was really easy to navigate with tickets and getting into the museum. The museum was amazing and I would highly recommend, gives a lot of info about Van Gogh’s life. Would recommend buying the audio tour through the museum too if it’s your first time. We ended up skipping the canal part entirely though. It was really confusing about when we needed to be there and how to actually redeem the vouchers (since they’re combined with the Van Gogh one). It was also about a 25 minute walk from the museum about where to redeem. We had another walking tour scheduled and didn’t want to chance not being able to make it. We reached out the day before to clarify the canal boat but didn’t respond, so we ended up not going to that part. Would recommend doing two separate tours and not this combo one.
Geschreven op 2 juli 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Deb P
2 bijdragen
Cruise was horrible. Museum so great I had to score it a 5. Just do the museum alone. Avoid the boat. Very unpleasant staff and ride.
Geschreven op 11 juni 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Deb, Thank you for your feedback! We are happy to read you enjoyed your visit to the museum and we are sorry the boat ride did not fully meet your expectations. As we always aim to deliver a great experience, and we are gutted when we don’t meet expectations. We will use your feedback to improve. In regards to being treated rudely, that is definitely an attitude we do not approve, In order to look into this matter, would you be so kind as to share some more details on our email? you can reach us at hello@toursandtickets.nl We hope you had a lovely time in Amsterdam! kind regards, Tours & Tickets
Geschreven op 17 juni 2022
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Marilyn C
1 bijdrage
jun. 2022 • Stellen
There was no information on the ticket: no address where to meet, no name of the boat. I found some information that directed us to the Hermitage Museum entrance to embark the boat and take us to the Van Gogh museum. No boat ever came. The museum info center helped me. He said the tickets were ambiguous and incomplete and that I should complain. We ended up paying for some cabs to take us to the Van Gogh Museum. They allowed us in. By late afternoon, we paid for another canal ride through another company. Additionally, we had an infirmed person with us requiring a wheel chair - he was in a lot of pain. I used to think tripadvisor was a reputable source, but I now wouldn't recommend it to anyone.
Geschreven op 8 juni 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Marilyn, Thank you for your feedback! We are so sorry to read that you could not fully enjoy our services. In order to look into this matter, would you be so kind as to share some more details on our email? you can reach us at hello@toursandtickets.nl We are doing our best to inform our guests about the departure point for the cruise, so we put the information on our website tours-tickers. com and also, when our guests buy the tickets directly with us there is a map attached to the tickets as well. We always aim to deliver a great experience, and we are gutted when we don’t meet expectations. Thanks again for taking the time to bring this to our attention. We will use your feedback to improve. We hope that regardless of this situation you had a wonderful time in Amsterdam! Kind regards, Tours&Tickets
Geschreven op 21 juni 2022
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Lola M
2 bijdragen
jun. 2022
Being that the Van Gohn Museum is a good 30 min walk (or couple of bus stops away) from the Canal cruise departure, my first priority was to go to Vah Gogh thinking my cruise ticket was secured for the day. Once I got to Van Gogh, I regretted getting this combo package as there were other cruise departure locations closer to the museum. I got back - First, it's hard to locate anything around there and the ticket station is a few mins walk from the departure. I passed by the lovers cruise first (Nowhere on the ticket does it tell you that's the name to look out for), they told me they were booked for the day and they had nothing to do with the ticket i bought. I found my way to the ticket office, they told me the same thing and dissociated themselves from the actual sale. They asked me to come back the next day, in the afternoon. That wont be possible since I have a flight to catch in the morning. I will contact TripAdvisor director to try to get a partial refund. This was not worth it. Just buy the 2 attractions separately at your own convenience
Geschreven op 4 juni 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear guest, We are sorry to read that your experience did not fully meet your expectations. We are doing our best to inform our guests about the departure point for the cruise and the availability, putting all the information on our tours-tickets. com website. We really hope that Tripadvisor will assist you, as you booked your tickets and the payment has been made with Tripadvisor, therefore, they are the ones that can inform you about the possibilities. We hope that regardless of this situation you had a lovely time in Amsterdam! kind regards, Tours&Tickets
Geschreven op 21 juni 2022
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

VT1
17 bijdragen
Very informative on Van Gophs life and time line. Interesting to see how his style of painting changed over time impacted by his life experiences.
Geschreven op 2 juni 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear guest, Thank you for sharing your feedback with us! We can not agree more with you - Van Gogh Museum is an amazing place to visit and we are happy that you enjoyed your visit and had a great time! kind regards, Tours&Tickets
Geschreven op 21 juni 2022
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Daniele B
Los Angeles, Californië39 bijdragen
mei 2022
The Van Gogh museum is great, very well organized with explanations in English in most places. We walked from our hotel to the museum, then walked to the cruise departure with a few stops for shopping and lunch. A lot of walking, but all in the old city of Amsterdam. The cruise was I formative and relaxing. We had reserved an early time for the Van Gogh museum, and the difference was striking in the crowding by the time we left.
Geschreven op 28 mei 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear guest, Thank you for your lovely 5-star review. As we want our guests to always have unforgettable moments in Amsterdam. It is nice to know that you have had a great interesting time at The Van Gogh museum and that afterward you also have a relaxing experience on our boat. We hope to welcome you back very soon. Have a great day! Kindest regards. Tours & Tickets
Geschreven op 17 juni 2022
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Clare D
2 bijdragen
Well worth the visit ,very well organised and so thrilling to see Van Gogh work up close .Definitely recommend the trip and one we won’t forget
Geschreven op 14 mei 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear guest, Thank you for your kind feedback. We are happy you enjoyed your visit to Van Gogh Museum. Hope to welcome you back really soon!
Geschreven op 15 mei 2022
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Karin G
2 bijdragen
mei 2022 • Vrienden
Ausstellung und Canaltour waren gut. Der Weg vom Museum zur Canalrundfahrt ( Start Amsterdam Central Bahnhof ) muss selbst organisiert und bewätigt werden , was Zusatzkosten erfordert und aufwendig ist .
Geschreven op 13 mei 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear karingF6505SR, Thank you for this kind review. We are happy to hear you had a good time onboard. We hope you can join us on board again in the future. Kind regards, Tours & Tickets
Geschreven op 20 mei 2022
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Keith White
Leeds, UK20 bijdragen
apr. 2022 • Stellen
Van Gogh Museum is a must, although by the end it is almost sensory overload. Seeing the paintings up close is quite revealing and astonishing. The power and passion with which he painted can be felt from looking at the brush strokes. The audio guide you can take round is helpful and informative and worth it.

We did the canal cruise the evening before. Probably a good idea to keep the two things separate. It is a very different view of Amsterdam from down in the canals.
Geschreven op 1 mei 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear keithmwhite, Thank you for your kind review! We are happy to hear that you enjoyed your time in the museum and also had an amazing cruise! How nice that enjoy our canal cruise! We are looking forward to see you again in the future. kind regards, Tours&Tickets
Geschreven op 21 mei 2022
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 78 resultaten worden getoond
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Door: Tours & Tickets
Explorer14209925336
Explorer14209925336
00
Ondanks moeite met de entreekaartjes toch een mooie dag in de Keukenhof.
De Keukenhof was mooi in bloei en het zonnetje scheen lekker. Het was alleen jammer, dat we in Amsterdam moeite ha
965erwinv
965erwinv
00
Heerlijk dagje uit, genoeg te zien!
Leuke manier om tourist te zijn in eigen land. We zijn naar Marken gegaan, daar klompen gemaakt zien worden. Vervol
MCDobbre
MCDobbre
00
Activiteit met vrienden
Icebar is heel gezellig! Vriendelijke personeel en een leuke ervaring. Grachtenrondvaart zeer interessant met leuk
348henkz
348henkz
00
Zeer teleurgesteld
Zorgen dat wat je koopt ook geleverd wordt! We hadden het red light museum geboekt en een rondvaart bij lovers Cana
schooljuffrouw
schooljuffrouw
00
Naar Madame Tussauds
Samen met een ticket met mijn kleindochter hier naar toe. Er werd goed afstand gehouden buiten Binnen was het erg
Ellen S
Ellen S
00
Topper en must
Het was een zeer leuke fietstocht langs enkele bekende punten. Toffe groep en deskundige uitleg. Absolute aanrader!
RuudC52
RuudC52
00
Leuke ervaring
Super rondleiding gekregen van David, hoewel hij nog jong is, wist hij veel te vertellen over Amsterdam. De tour ga
H L
H L
00
Leuk voor eens in de zoveel jaar
Goed verzorgd terrein evenals de binnenruimtes met fantasische bloemcomposities. De tuinen buiten zien er fantastis
Henry K
Henry K
00
dagje Amsterdam
Wel goed opletten maar overal geweest in de binnenstad van Amsterdam prima vermaakt en een stuk historie gezien va
Annahhhhh
Annahhhhh
00
Bedankt voor de super ervaring, Anthony!
Anthony heeft onze grote internationale groep goed professioneel en op vrolijke wijze begeleid op onze interessante
RenevanWielink
RenevanWielink
00
Uitstekende Beer & Burger vaart gehad. Top eten en bediening en een uitstekende gids
Erg leuke cruise gehad. Prima schipper en een uitstekende gids samen met top eten en bediening.. Al met al een zee
IlseR77
IlseR77
00
Erg interessant!
Wat mooi om ambacht te zien! Aardig personeel en prachtige kunstwerken te zien. De fabriek was op zondag niet in vo
katriencooreman
katriencooreman
00
Perfecte start van een city trip
Op korte tijd krijg je een beeld van de stad en de meest belangrijke weetjes over Amsterdam. Dit maakt het verkenne
natachaaerts
natachaaerts
00
Absolute aanrader!
We hebben via hen een kanaaltoer en een bezoek aan Body Worlds geboekt. Helemaal top! Alles was tot in de puntjes
107jeannet
107jeannet
00
Heel interessant gratis bezoek aan Gassan diamanthandel.
Jammer dat er geen haltes zijn aangegeven. Was even zoeken in t begin. Het bezoek aan Gassan diamanthandel was erg
Veelgestelde vragen over Van Gogh Museum Amsterdam en rondvaart van 1 uur


Prijzen bij Van Gogh Museum Amsterdam en rondvaart van 1 uur beginnen vanaf € 37,46. Ontdek en boek bij Van Gogh Museum Amsterdam en rondvaart van 1 uur op Tripadvisor

Van Gogh Museum Amsterdam en rondvaart van 1 uur wordt gehost door Tours & Tickets. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Tours & Tickets op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Van Gogh Museum Amsterdam en rondvaart van 1 uur op Tripadvisor