Tours en tickets

Zonder wachtrij: tickets voor galerie Uffizi in Florence aangeboden door Caf Tour & Travel

Zonder wachtrij: tickets voor galerie Uffizi in Florence

Zonder wachtrij: tickets voor galerie Uffizi in Florence
3.5
Boek van tevoren
vanaf
€ 29,00
per volwassene
Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren
Reserveer nu en betaal later: Reserveer nu gratis met flexibele boekingsopties.
Over
De Galleria degli Uffizi in Florence staat bekend om zijn meesterwerken uit de Renaissance, waaronder werken van Michelangelo, Botticelli, Raphael en Titiaan, en de lijnen buiten getuigen van de populariteit ervan. Met deze tour kunt u urenlang wachten en direct naar de voorgrond springen. Kies tussen een gegarandeerde ochtend- of middagopnamedag, afhankelijk van de tijd van het jaar, en kies ervoor om de meesterwerken van het museum te ontdekken met een audiogids (voor eigen rekening).
Bereid je goed voor
  • Duur: 2-3 uur
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Hoogtepunten
  • Gegarandeerde toegang tot een van Europa's meest gevraagde musea
  • Bespaar tijd en sla recht naar de voorkant van de regel
  • Ontdek de meesterwerken van het museum in je eigen tempo
  • Kies tussen gemakkelijke toegangstijden in de ochtend of de middag
Wat je kunt verwachten
  • Kies tussen gegarandeerde toegang in de ochtend of middag, afhankelijk van de tijd van het jaar, en begin met de rondleiding bij de ingang van het museum. Met deze tour heb je het voorrecht om de lijn over te slaan (besparing van uren die anders wachtenden sparen) en het museum zonder vertraging binnen te gaan. Eens binnen, verken de Uffizi's tientallen galerijen en talloze wereldberoemde kunstwerken op uw gemak. Koop een audiogids (op eigen kosten) voor meer informatie. De kamers zijn chronologisch gerangschikt en beslaan de 13e tot 18e eeuw; sculpturen uit de oudheid zijn ook te zien. Pauze voor een drankje in het museumcafé, dat uitkijkt over het Palazzo Vecchio (op eigen kosten), en vertrek wanneer je maar wilt.
Bereid je goed voor
  • Duur: 2-3 uur
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Hoogtepunten
  • Gegarandeerde toegang tot een van Europa's meest gevraagde musea
  • Bespaar tijd en sla recht naar de voorkant van de regel
  • Ontdek de meesterwerken van het museum in je eigen tempo
  • Kies tussen gemakkelijke toegangstijden in de ochtend of de middag
Wat je kunt verwachten
  • Kies tussen gegarandeerde toegang in de ochtend of middag, afhankelijk van de tijd van het jaar, en begin met de rondleiding bij de ingang van het museum. Met deze tour heb je het voorrecht om de lijn over te slaan (besparing van uren die anders wachtenden sparen) en het museum zonder vertraging binnen te gaan. Eens binnen, verken de Uffizi's tientallen galerijen en talloze wereldberoemde kunstwerken op uw gemak. Koop een audiogids (op eigen kosten) voor meer informatie. De kamers zijn chronologisch gerangschikt en beslaan de 13e tot 18e eeuw; sculpturen uit de oudheid zijn ook te zien. Pauze voor een drankje in het museumcafé, dat uitkijkt over het Palazzo Vecchio (op eigen kosten), en vertrek wanneer je maar wilt.
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 2428TU
Bel naar +31 858881845
Belangrijke informatie
Inbegrepen
  • Meertalige bijstand op het ontmoetingspunt
  • Uffizi Gallery-ingang sla het lijnticket over bij boeking
  • Optie Museum & Wandeltocht: 24 uur met Engelssprekende professionele gidsen
  • Optie Museum & Wandeltour: onbeperkte toegang tot de zelfgeleide mobiele stadsgids
  • Gratis toegang tot het Nationaal Archeologisch Museum van Florence en de Opificio delle Pietre Dure
  • Entree/toegang - Palazzo degli Uffiz I
  • Gegarandeerd niet in de rij staan
Uitsluitingen
  • Fooi
  • Hotel ophalen en wegbrengen
Duur
2–3 uur
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Er nemen maximaal 5 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Inbegrepen
  • Meertalige bijstand op het ontmoetingspunt
  • Uffizi Gallery-ingang sla het lijnticket over bij boeking
  • Optie Museum & Wandeltocht: 24 uur met Engelssprekende professionele gidsen
  • Optie Museum & Wandeltour: onbeperkte toegang tot de zelfgeleide mobiele stadsgids
  • Gratis toegang tot het Nationaal Archeologisch Museum van Florence en de Opificio delle Pietre Dure
  • Entree/toegang - Palazzo degli Uffiz I
  • Gegarandeerd niet in de rij staan
Uitsluitingen
  • Fooi
  • Hotel ophalen en wegbrengen
Duur
2–3 uur
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Er nemen maximaal 5 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Veilig reizen tijdens COVID-19
Laatst bijgewerkt: 2 aug. 2021
Een opmerking van Zonder wachtrij: tickets voor galerie Uffizi in Florence
Klanten kunnen aan een lichaamstemperatuurcontrole worden onderworpen. Als de temperatuur hoger is dan 37,5 ° C, hebben de klanten geen toegang tot de Activiteit.
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Transportvoertuigen regelmatig gereinigd
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Transportvoertuigen regelmatig gereinigd
  • Mondkapjes verplicht voor gidsen in openbare ruimtes
  • Beleid voor betaald thuisblijven voor personeel met symptomen
  • Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
  • Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden

3.5
84 beoordelingen
Uitstekend
36
Heel goed
13
Voldoende
11
Slecht
7
Vreselijk
17

Debby P
85 bijdragen
Fantastico
Esperienza bellissima, opere d'arte da ammirare da vicino. Possibilità di fare foto e di fermarsi a riposare nelle panchine presenti nella galleria. Assolutamente da vedere per la bellezza delle opere presenti. Forse un po' caro il biglietto, ma ne vale la pena.
Geschreven op 6 september 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Gentile 309debbyp, grazie per il feedback! :) Per noi è molto importante sapere di aver soddisfatto le aspettative dei nostri clienti e quanto alla Galleria degli Uffizi, non possiamo che essere assolutamente d'accordo con lei! Ci auguriamo di poterla incontrare di nuovo per mostrarle altre meraviglie della nostra Toscana. Cordiali saluti
Geschreven op 14 september 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Anastasia D
9 bijdragen
Spettacolare!!
Era tutto stupendo.
Mi sono venuti i brividi, infatti quando dovevo uscire ero molto triste.
Penso che tra medusa, la primavera, la Venere e tutti gli altri non so in quale mi sono emozionata di più.
Ho amato, amo e amerò sempre un sacco questo posto.
Geschreven op 3 september 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Gentile Anastasia D, grazie mille per il suo feedback! Siamo davvero felici di sapere che ha apprezzato così tanto la sua visita e non possiamo che essere d'accordo: la Galleria degli Uffizi lascia senza fiato ad ogni visita. Sperando di avere il piacere di incontrarla di nuovo in futuro, cordiali saluti
Geschreven op 6 september 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Ayanna s
1 bijdrage
Best Tour ever!!
aug. 2021 • Vrienden
Dear Alda!
Thank you so, so much for the best tour I've ever had! Your incredible knowledge combined with your passion for art and your amazing skills in how to teach and talk made this such an unexpectedly fascinating experience! I learned so much about art and history but during the whole trip I was not once bored or tired! You showed us everything we wanted to see and so much more, enogh details and also the greater picture! We absolutely loved it and have been talking about you all day long! Thank you!
Geschreven op 13 augustus 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear 31ayannas, what a wonderful feedback! Thank you so much! Your satisfaction is always our best reward for all the effort we put everyday in our job. We really hope to have the opportunity to meet you again in the future to show you other wonders of our amazing Land. Our best regards
Geschreven op 1 september 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

14Kay52
Ibiza, Spanje42 bijdragen
Funktioniert
jul. 2021 • Alleen
Die Dame war pünktlich der Service also gut. Die Hygiene Zustände jedoch im gesamten Verlauf erschütternd schlecht!
Geschreven op 30 juli 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear 14Kay52, many thanks for your feedback! We are happy that you have appreciated our skip the line tickets to the Uffizi Gallery. We are also sorry if you have not appreciated the hygienic conditions inside the museum. It is very strange as every museum pays a lot of attention to the care and hygiene of its interiors. Hoping to have the opportunity to show you other wonderful museums and attractions, our best regards
Geschreven op 1 september 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Go146864
1 bijdrage
Sehr guter Service!
sep. 2020
Kurz vor Florenz war die Straße wegen Unfall gesperrt, so dass wir einen Umweg fahren musste, mit dem Ergebniss, dass wir zu spät ankamen. Noch während der Parkplatzsuche wurden wir angerufen, bestätigt, dass gewartet wird und erklärt wo wir die Tickets bekommen. Es hat alles wunderbar und trotz unserer leichten Verspätung entspannt funktioniert !
Geschreven op 26 september 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
Vielen Dank für Ihre Rezension, wir sind wirklich froh, dass Ihnen unser Uffizien-Service gefallen hat. Wir sind stolz darauf zu wissen, dass Sie dank der Effizienz unseres Assistenten das Museum besuchen konnten, obwohl Sie zu spät kamen. Wir hoffen, Sie auf unseren Reisen wiederzusehen.
Geschreven op 28 september 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

chaotic
sep. 2020
finally there was not much people and also of course absolutely no waiting. so it was not needed! the guide was very friendly but the rest was chaotic because he told us we had a guided tour but later not and left us alone. because of that we came in very late and we didn't get the audio stuff from the gallery what we usually wanted...
Geschreven op 26 september 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
we are sorry to hear that your expectations failed and we would like to clarify you as follows: The entrance to the museum is restricted to a smaller number of visitors with limited places due to the covid emergency and without the reservation made in advance you would have run the risk of not finding the place at the wished time. You booked the entrance to the museum with reservation and the assistance at the museum as specified on your voucher, but not the guide. In front of the museum there was our assistant for the check-in at the scheduled time, but it seems that you didn’t meet her as you didn’t show up at the established time. Furthermore it’s not clear who you have spoken to outside the museum. we are sorry for the inconvenience occurred to you, but based on what you have reported it cannot be attributable to us. Thank you and best regards
Geschreven op 28 september 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

sandra m
3 bijdragen
Arte in relax
jul. 2020 • Vrienden
Il servizio di consegna dei biglietti da parte della guida è molto comodo. L'esperienza è stata coinvolgente. Andrea, la guida, si è dimostrata una persona competente e molto preparata.
Con simpatia ci ha accompagnate in tutto il percorso di scoperta di opere d'arte meravigliose in uno dei palazzi storici più belli di Firenze: la galleria degli Uffizi.
Ci ha fornito un'altra prospettiva rispetto a un luogo conosciuto, ma con uno sguardo più attento e consapevole in relazione agli artisti e alle opere esposte. Storia e cultura alla portata di tutti. Esperienza impeccabile e consigliatissima!
Geschreven op 14 juli 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
Gentile Q3361UNsandram, innanzitutto vogliamo ringraziarla per aver scelto uno dei nostri tour e per aver condiviso un vostro feedback con noi. Siamo davvero felici di sapere che avete apprezzato tanto la nostra visita guidata alla Galleria degli Uffizi, uno dei musei più rinomati del mondo, con una guida professionale. Sapere di essere riusciti a soddisfare le vostre aspettative non può che essere motivo di orgoglio per la nostra azienda e il nostro Team. Sperando di avere l'opportunità di incontrarvi di nuovo, cordiali saluti
Geschreven op 21 juli 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Vinod V
Londen, UK14 bijdragen
Very informative
aug. 2019
We were able to skip the queues and were also given a great tour of the museum along with a great presentation of David
Geschreven op 17 april 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
Dear Vinod V, many thanks for your feedabck! We are really happy to see that you have enjoyed your guided tour with one of our professional local guide. We hope to have the opportunity to welcome you again soon! Our best regards
Geschreven op 4 mei 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Balkis H
2 bijdragen
Bad experience and very expensive
feb. 2020
We paid 47€ per person for a 50 minutes tour guided. We were at the meeting point on time (4pm) but we waited for people how was late and we began the visit only 30 minutes later. The guide was correct but we didn’t have the time to visit the rest of the museum because it has closed 30 minutes after we finished the tour. In fact we should buy our tickets in the museum because there was any line and we would pay 80€ less. Very disappointed.
Geschreven op 25 februari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
Dear balkish2020, we are really sorry that our Skip the Line: Florence Uffizi Gallery Small Group Tour didn't meet your expectations but, after having read the points stressed by you it is necessary to clarify as follows: the duration of our Uffizi Gallery guided visit is always, without any exceptions, 1 hour and 30 minutes. The meeting time is, as you fairly stated, at 4:00 pm and the starting time is at 4:15pm. The guided tour in this case started around 4:25 pm, so 10 minutes late (not 30). We are sorry for this little delay, but it can happen that some of our customers are not able to find the guide or they get lost. We use to wait for 5 minutes more to let them arrive, then we get ready to start, in the respect of the participants who are in time and the others who have had a problem. As the guided tour lasted 1h30 it ended at 6:00 pm and the museum closes at 7:00pm. This means that you had around 1 hour to continue the visit on your own after the guided tour was finished. Maybe you were not well informed about the timing of the tour or you thaught that the starting time was at 4:00 pm, in any case we are sorry for your disappointment, we are always open to constructive criticism but what happened is not exactly as you wrote. Hoping that the above clarifications meet your understanding, best regards
Geschreven op 17 maart 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Dirk dh
6 bijdragen
Fabulous collection
jan. 2020
We arrived on time and exchanged the voucher for entrance tickets. My wife distinctly asked if the audio guide required a separate voucher. We were told that we would get the audio equipment insight the museum. When we arrived at the entrance we were informed that we had to pay for the audio guide. It was a very annoying and stressful start to our visit. In the end we duly paid for a second time for the guide, extremely annoyed not only paying twice but also the way we were treated by the staff. If you go here in January don't use "skip the line" just queue for a few minutes and you will save lots of money.
Geschreven op 21 januari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
Dear 84dirkd, we are sorry that you didn't appreciate our service but after having read your review it is necessary to clarify as follows: the reservation you made included Assistance at the Meeting Point, immediate ticket redemption service at the entrance from our Assistant, Museum entrance ticket with advanced booking fee (guaranteed admission and skip the general entry line). The audio guide can be booked with us or can be collected directly inside the museum, by paying the amount the museum has established. In your case, you haven't reserved the audio guide with us so if you wanted to include it in your visit it was necessary to buy it inside the museum. We are sorry that your experience disappointed your expectations but this is due to a misunderstanding. Hoping that the above clarifications would meet your understanding, best regards
Geschreven op 27 januari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 84 resultaten worden getoond
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Door: Caf Tour & Travel
Marjolijn v
Marjolijn v
00
Verkooptour i.p.v.
De tour leek meer op een verkooptour, dan op een informatieve wijntour. De gids heeft amper iets verteld over de om
Nala11Nala
Nala11Nala
00
Lokale gids kan beter
Wij boekten de tour hoogtepunten van Toscane. Onze gids op de bus was Julia en zij was super en sprak goed Engels.
Explore15396698748
Explore15396698748
00
De torens van San Gimigniano
Frank Boeijen heeft erover gezongen. Escher heeft ze geschilderd met houtsnede. En dat is niet voor niets. Een prac
LukK83
LukK83
00
Fun with kid
Een leuke workshop waar je kind(eren) betrokken wordt bij jet bereiden van typisch Italiaanse gerechten ook al spre
Veelgestelde vragen over Zonder wachtrij: tickets voor galerie Uffizi in Florence


Prijzen bij Zonder wachtrij: tickets voor galerie Uffizi in Florence beginnen vanaf € 29,53. Ontdek en boek bij Zonder wachtrij: tickets voor galerie Uffizi in Florence op Tripadvisor

Zonder wachtrij: tickets voor galerie Uffizi in Florence wordt gehost door Caf Tour & Travel. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Caf Tour & Travel op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Zonder wachtrij: tickets voor galerie Uffizi in Florence op Tripadvisor