Parmigiano Reggiano & Balsamico Azijn Privérondleiding en proeverij
5
Parmigiano Reggiano & Balsamico Azijn Privérondleiding en proeverij
Door ARTEMILIA Guided Tours
Aanbevolen door 100% van de reizigers
Dit aantal is gebaseerd op het percentage van alle Tripadvisor-beoordelingen voor dit product die een bollenscore van 4 of hoger hebben
vanaf per volwassene (prijs is afhankelijk van groepsgrootte)
€ 106,00
vanaf per volwassene (prijs is afhankelijk van groepsgrootte)
€ 106,00
LaagsteprijsgarantieReserveer nu, betaal laterGratis annuleren
Van 0-99 jaar
Duur: 4 u. 30 min.
Starttijd: Beschikbaarheid controleren
Mobiel ticket
Engels, Italiaans
- Professionele lokale gids
- Parmigiano Reggiano kaas zuivel toegangsprijs
- Traditioneel Balsamic Vinegar House toegangsprijs
- Proeverij van 12, 24, 30 en 36 maanden oude Parmigiano Reggiano kaas en verse ricotta kaas
- Proeverij van 12, 20 en 25 jaar oude traditionele balsamico-azijn en 3 en 10 jaar oude kruiden
- Flessenwater
- Optie 1 omvat vervoer
Niet inbegrepen- Optie 2 is exclusief vervoer
- Vertrekgegevens
- Ophalen van reizigers is mogelijk.
- Ophalen en afzetten bij het hotel is inbegrepen bij de optie "Prijs inclusief vervoer". Ophalen en afzetten is bedoeld binnen een straal van 15 kilometer van het stadscentrum (Piazza Garibaldi in Parma). Als uw locatie niet tussen de vermelde ophaalpunten staat, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat voor de extra transportservice. Wanneer reizigers de optie "Zelfrijdende prijs" selecteren, zien we ze op het vertrekpunt, ze moeten zelf voor vervoer zorgen en de gids volgen in een aparte auto.
- Emily Way Bar, Via Marco Emilio Lepido, 215, 43122 San Prospero PR, Italy Je ontmoet de gids voor Emily Way Bar in Via Marco Emilio Lepido, 215, 43122 San Prospero PR om 7.30 uur.
- Ophalen bij hotel is mogelijk. Bekijk de hotellijst op onze afrekenpagina om te bekijken of jouw hotel tussen de ophaalpunten staat.
Gegevens terugreis- Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
- Niet rolstoeltoegankelijk
- Toegankelijk voor kinderwagens
- Dichtbij openbaar vervoer
- Kinderzitjes beschikbaar
Als u vragen heeft over de bereikbaarheid van de locatie, dan zijn we u graag van dienst. U hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en uw productcode te noemen: 237138P2- U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
- Geef tijdens het reserveren eventuele specifieke dieetwensen door.
- Niet beschikbaar voor veganisten en vegetariërs.
- Uw gezondheid is onze topprioriteit en we hebben speciale maatregelen genomen om alle gasten zowel tijdens als na uw activiteit te beschermen.
- Strenge reiniging - We hebben de frequentie van het desinfecteren van oppervlakken verhoogd en gebieden met veel verkeer tussen elke rondleiding en handdesinfecterend middel zullen beschikbaar zijn voor al onze gasten.
- Sociale afstand houden - Gasten zullen te allen tijde de minimale veiligheidsafstand bewaren in overeenstemming met de instructies die op elke bezochte plaats worden gegeven. We zorgen er ook voor dat alle personeelsleden de nodige PBM dragen.
- Gidsen en leveranciers krijgen dagelijks gezondheidschecks om er zeker van te zijn dat ze gezond en symptoomvrij zijn. Als u of iemand in uw groep symptomen ervaart, zullen we rechtstreeks met u samenwerken om uw tour te annuleren of opnieuw te plannen.
- Dit is een privétour, exclusief voor jou en je familie of vrienden.
- Geschikt voor vrijwel alle reizigers
- Ophalen en afzetten bij het hotel is inbegrepen bij de optie "Prijs inclusief vervoer". Ophalen en afzetten is bedoeld binnen een straal van 15 kilometer van het stadscentrum (Piazza Garibaldi in Parma). Als uw locatie niet tussen de vermelde ophaalpunten staat, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat voor de extra transportservice. Wanneer reizigers de optie "Zelfrijdende prijs" selecteren, zien we ze op het vertrekpunt, ze moeten zelf voor vervoer zorgen en de gids volgen in een aparte auto.
- Dit is een privétour/activiteit. Alleen uw groep neemt deel
- Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
- Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
- Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
- Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
- Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
- Transportvoertuigen regelmatig gereinigd
- Uitrusting tussendoor gereinigd
- Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden
Community- Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.
- Hoeveel kost Parmigiano Reggiano & Balsamico Azijn Privérondleiding en proeverij?
- Prijzen bij Parmigiano Reggiano & Balsamico Azijn Privérondleiding en proeverij beginnen vanaf € 109,16. Ontdek en boek bij Parmigiano Reggiano & Balsamico Azijn Privérondleiding en proeverij op Tripadvisor
- Welk bedrijf maakt Parmigiano Reggiano & Balsamico Azijn Privérondleiding en proeverij mogelijk?
- Parmigiano Reggiano & Balsamico Azijn Privérondleiding en proeverij wordt gehost door ARTEMILIA Guided Tours. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met ARTEMILIA Guided Tours op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Parmigiano Reggiano & Balsamico Azijn Privérondleiding en proeverij op Tripadvisor
- Hoeveel tijd kan ik besteden bij Parmigiano Reggiano & Balsamico Azijn Privérondleiding en proeverij?
- Deze ervaring duurt gemiddeld 4 u. 30 min.. Ontdek en boek bij Parmigiano Reggiano & Balsamico Azijn Privérondleiding en proeverij op Tripadvisor
- Als u vragen heeft over deze tour of als u hulp nodig heeft om uw boeking te doen, dan zijn we u graag van dienst. U hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en uw productcode te noemen: 237138P2
Uw plek reserveren
vanaf € 106,00
Reisroute
- U start bijEmily Way BarDaarnaast kunt u opgehaald wordenVertrekgegevens bekijken
- 1Consorzio del Formaggio Parmigiano ReggianoStop: 3 uurMeer informatie
- 2Reggio EmiliaStop: 60 minutenMeer informatie
- U keert terug naar het startpunt
+
–
Over de operator
Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.
Esther v
00Fantastische culinaire ervaring met n gepassioneerde gids
Met onze drie verwende tienerdochters een heerlijke middag doorgebracht onder de enthousiaste begeleiding van Miche…
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Meer verkennen in Parma
Bijdragen
We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
5.0
22 beoordelingen
Uitstekend
22
Heel goed
0
Voldoende
0
Slecht
0
Vreselijk
0
Love2TravelSMLL
Moraga, Californië12 bijdragen
mei 2023 • Vrienden
Our group of 8 thoroughly enjoyed the EMILIA FULL DAY FOOD EXPERIENCE with Michelle. We toured three local producers, including Parmigiano Reggiano cheese dairy and farm (saw a baby calf born), Balsamic vinegar and Parma ham. Michelle has extensive knowledge of the history and traditional methods of producing these local specialties and made learning about them very fun. She was also flexible in allowing us to customize our tour. Instead of visiting a local winery (few drinkers in our group), she planned a beautiful lunch at a local agriturismo and ensured that the meal was safe for those with Celiaic's. Not only was it a beautiful setting, it was some of the best food we had during our entire trip and was served with loving care! Our driver for the day was also very good. Five stars is not enough for Michelle. Thank you for sharing your wonderful hometown with us - best day of our Italy trip!
Geschreven op 31 mei 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lea
München, Duitsland1 bijdrage
Ein absolutes Muss für jeden, der sich für Parmesan interessiert. Wir hatten zu zweit eine private Tour und es wurde alles bestens erklärt. Wir durften auch selbst Hand anlegen und in einem kleinen Schritt dabei helfen, den Parmesan herzustellen. 🤭 Die Tour ist jeden Cent wert 👌🏽
Geschreven op 8 april 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ASFg
São Paulo, SP127 bijdragen
Passamos um dia muito gostoso com a nossa guia Roberta. De manhã visitamos uma fábrica de queijo e pudemos acompanhar todas as etapas de produção e depois degustar.
Em seguida fomos a uma acetaia muito tradicional, onde aprendemos muitas coisas interessantíssimas sobre o tradicional acetto. Almoçamos nas colinas em um agriturismo, com comida e visual lindos, além de um delicioso vinho. Terminamos o dia em um salumificio onde tivemos degustação de um presunto espetacular.
A Roberta foi muito simpática, inglês de fácil compreensão, com ótimas dicas e muito conhecimento.
Passamos um dia incrível e achamos o programa imperdível. Recomendo muito! Adoramos a ideia de um tour privado, muito mais detalhado e feito sob medida. Uma experiência para ficar na memória de todos. Obrigada, Roberta e Michelle.
Em seguida fomos a uma acetaia muito tradicional, onde aprendemos muitas coisas interessantíssimas sobre o tradicional acetto. Almoçamos nas colinas em um agriturismo, com comida e visual lindos, além de um delicioso vinho. Terminamos o dia em um salumificio onde tivemos degustação de um presunto espetacular.
A Roberta foi muito simpática, inglês de fácil compreensão, com ótimas dicas e muito conhecimento.
Passamos um dia incrível e achamos o programa imperdível. Recomendo muito! Adoramos a ideia de um tour privado, muito mais detalhado e feito sob medida. Uma experiência para ficar na memória de todos. Obrigada, Roberta e Michelle.
Geschreven op 7 april 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Martamarti3
Brescia, Italië3 bijdragen
Esperienza unica per scoprire due prodotti eccellenti del territorio Emiliano. Michelle è stata un’ottima guida. Esperienza da fare!
Geschreven op 9 december 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Violet S
Gabicce Mare, Italië21 bijdragen
nov. 2022
Questo tour ci ha permesso di scoprire la tradizione, la passione e la tecnica che si celano dietro alla produzione di prodotti di eccellenza del nostro territorio. Abbiamo imparato cosa rende il Parmigiano Reggiano ed l´Aceto Balsamico davvero speciali e come riconoscerli al momento dell´acquisto. La nostra guida Michelle, oltre ad essere estremamente professionale e simpatica, trasmette la sua passione per il territorio e per i prodotti, che conosce alla perfezione e nei minimi dettagli. Abbiamo inoltre avuto l´occasione di fare due chiacchere con i produttori, altrettanto socievoli ed appassionati, e di assaggiare i prodotti, che sono veramente eccellenti! Una mezza giornata davvero piacevole per immergersi nella cultura locale e capire il motivo per cui questa zona viene chiamata Food Valley. Un tour consigliatissimo e pieno di meravigliose sorprese!
Geschreven op 14 november 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
anthony924
Buderim, Australië3 bijdragen
sep. 2022
Michelle was amazing! She was extremely knowledgeable about all aspects of the tour and the content was extremely interesting. You can tell that she is passionate about the food and culture and it rubbed off onto us. You must do this tour!
Geschreven op 14 september 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Maximilian S
2 bijdragen
aug. 2022 • Stellen
The tour was really interesting and we learned a lot. It was very well organised and our tour guide, Michelle, was very friendly. She knew a lot and also gave us some recommendations for the region.
Geschreven op 10 augustus 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
JMaj77
Manly, Australië3 bijdragen
jun. 2022 • Gezinnen
Roberta was a fantastic guide and extremely knowledgeable. The balsamic tasting was really good. I don't have anything else to say.
Geschreven op 28 juni 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antonio D
Rhodes-Stad, Griekenland11 bijdragen
mei 2022
This tour is a must for everyone visiting the Parma region. Very informative, fun and and you get to taste amazing balsamic vinegar and cheese straight from the producers. The freshly made Ricotta was the best we have every tried! Thank you once again Roberta for a great day!
Geschreven op 25 juni 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pat C
7 bijdragen
jun. 2022 • Stellen
Very informative tour guide who shares her passion with you in the P-R cheese making process. You’ll experience the process in real- time starting after the milk has arrived and entered the cauldrons… the stirring, warming, coagulation- all the while witnessing the skills, strength, and communication required by all the team members to finesse each wonderful blob of cheese up out of the tanks and into the molds… then to see the product in a massive aging room at different stages of maturation! Oh, did I forget to mention the fresh still-warm ricotta for tasting then the PRs at different ages for the same. I wouldn’t say I’m a ricotta fan but this product will win you over if you’re like me- I guarantee! Very interesting facts about the inspection process and rind brushing maintenance requirements.
You’ll have the opportunity to purchase too. A tip: go for at least a kilo since I think it will travel easier ( no need for refrigeration while it’s still vacuum-sealed).
The balsamic vinegar portion was shorter but amazing. Producer recognized with multiple awards. Great quality based on my taste buds‘ report. We purchased for self-consumption and for gifts. I was surprised how affordable the 3-12 year old bottles were.
Book this unforgettable tour and take home very pleasant memories.
You’ll have the opportunity to purchase too. A tip: go for at least a kilo since I think it will travel easier ( no need for refrigeration while it’s still vacuum-sealed).
The balsamic vinegar portion was shorter but amazing. Producer recognized with multiple awards. Great quality based on my taste buds‘ report. We purchased for self-consumption and for gifts. I was surprised how affordable the 3-12 year old bottles were.
Book this unforgettable tour and take home very pleasant memories.
Geschreven op 11 juni 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
We will already be in Reggio Emilia, so we don't need transport from Emily Way Bar to the first stop. If we got to the first stop, could we ride on the bus to the second stop?
We will already be in Reggio Emilia, so we don't need transport from Emily Way Bar to the first stop. If we got to the first stop, could we ride on the bus to the second stop?
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.