Tours en tickets

Palma de Majorca hop-on hop-off tour met optionele boottocht en kasteel Belver aangeboden door City Sightseeing Palma de Mallorca

Palma de Majorca hop-on hop-off tour met optionele boottocht en kasteel Belver

Palma de Majorca hop-on hop-off tour met optionele boottocht en kasteel Belver
3.5
Boek van tevoren
vanaf
€ 18,00
per volwassene
Reserveer nu en betaal later: Reserveer nu gratis met flexibele boekingsopties.
Weet u het niet zeker? U kunt deze reservering tot 24 uur van tevoren annuleren voor een volledige restitutie.
Over
Palma de Mallorca biedt veel bezienswaardigheden, maar het kan een uitdaging zijn om ze allemaal te bekijken. Vermijd de drukte van een typische tour en ontspan aan boord van een sightseeingbus die langs de stranden, markten en belangrijkste monumenten van de stad rijdt, waaronder de grote kathedraal en het kasteel Bellver. Volg uw eigen reisschema in een tempo dat u het beste uitkomt, stap uit of in als u wilt, of boek een upgrade voor een extra boottocht of toegang tot kasteel Bellver.
Bereid je goed voor
  • Duur: 1u30m
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Duits, Chinees, Russisch, Engels, Italiaans, Chinees, Frans, Spaans
Hoogtepunten
  • Verken elke bezienswaardigheid in Palma de Mallorca in uw eigen tempo en volgens uw eigen planning
  • Ontspan en bewonder het prachtige uitzicht over de stad vanaf uw uitkijkpunt
  • De meegeleverde hoofdtelefoon biedt toegang tot informatief commentaar aan boord
  • Profiteer van onbeperkt gebruik van de service met een geldigheidsperiode van 24 of 48 uur
Wat je kunt verwachten
  • Stap op bij een van de gunstig gelegen bushaltes en neem plaats op het bovendek voor het beste uitzicht over de stad. Sluit de meegeleverde hoofdtelefoon aan voor audiocommentaar en kom meer te weten over de bezienswaardigheden waar u langs rijdt, waaronder de grote kathedraal en het kasteel Bellver. Stap uit of weer in bij een van de 20 bushaltes langs de twee routes en verken de stad op uw gemak binnen de geldigheidsperiode van 24 of 48 uur van uw ticket. Naast de bustour zijn er upgradeopties beschikbaar. Met een upgrade voor een boottocht ziet u de stad vanuit een ander perspectief tijdens een boottocht rond Palma Bay. Met een andere upgrade krijgt u toegang tot het historische kasteel Bellver.
Bereid je goed voor
  • Duur: 1u30m
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Beschikbare talen
Duits, Chinees, Russisch, Engels, Italiaans, Chinees, Frans, Spaans
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Hoogtepunten
  • Verken elke bezienswaardigheid in Palma de Mallorca in uw eigen tempo en volgens uw eigen planning
  • Ontspan en bewonder het prachtige uitzicht over de stad vanaf uw uitkijkpunt
  • De meegeleverde hoofdtelefoon biedt toegang tot informatief commentaar aan boord
  • Profiteer van onbeperkt gebruik van de service met een geldigheidsperiode van 24 of 48 uur
Wat je kunt verwachten
  • Stap op bij een van de gunstig gelegen bushaltes en neem plaats op het bovendek voor het beste uitzicht over de stad. Sluit de meegeleverde hoofdtelefoon aan voor audiocommentaar en kom meer te weten over de bezienswaardigheden waar u langs rijdt, waaronder de grote kathedraal en het kasteel Bellver. Stap uit of weer in bij een van de 20 bushaltes langs de twee routes en verken de stad op uw gemak binnen de geldigheidsperiode van 24 of 48 uur van uw ticket. Naast de bustour zijn er upgradeopties beschikbaar. Met een upgrade voor een boottocht ziet u de stad vanuit een ander perspectief tijdens een boottocht rond Palma Bay. Met een andere upgrade krijgt u toegang tot het historische kasteel Bellver.
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 2916PALMA
Bel naar +31 858881845
Belangrijke informatie
Inbegrepen
  • Hop-on hop-off bustour: Busticket voor 24 of 48 uur
  • Hop-on hop-off bustour en boottocht: Busticket voor 24 uur, boottocht van 1 uur (indien geselecteerd)
  • Vouchers zijn 12 maanden geldig
Uitsluitingen
  • Fooi
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken
Duur
1 u. 30 min.
Vertrekgegevens
  • Naam locatie: Voor de volledige tour stapt u op bij Antoni Maura (halte 1). Klanten kunnen echter aansluiten bij de tour vanaf elke halte langs de route. Adres locatie: Halte 1 Antoni Maura, 07007 Palma, Illes Balears, Spanje Terugkeerlocatie: Aan het einde van de tour keert de bus terug naar het eerste vertrekpunt.
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Bustour
  • Seizoen: Het hele jaar door
  • Rode route: Rijdt van 10:30 - 18:00 uur, volledige route - ongeveer 90 minuten.
  • Paarse route (momenteel opgeschort): Rijdt van 10:00 tot 18:00 uur (dinsdag t/m zondag), elke 40 minuten. Volledige route - 20 minuten.
  • Boottocht (indien geselecteerd) -
  • Beschikbaarheid boottocht: Mei - oktober 11:00 tot 16:00 uur, duur: 60 minuten, frequentie: 60 minuten, Vertrekt vanaf: Escalera Real. Vouchers moeten ten minste 15 minuten voor de vertrektijd van de boot worden ingewisseld bij bushalte 1 - Antoni Maura. Boottocht afhankelijk van het weer en de omstandigheden aan de kust.
  • Bushaltes die gesloten zijn op maandag: Hotel Valparaíso, Fundacio Pilar i Joan Miro, Palacio Marivent, Es Baluard.
  • Kasteel Bellver: Tickets voor kinderen en ouderen zijn te koop in de bus of in het kasteel. Maandag gesloten. Gratis toegang op zondag.
  • Met uw voucher hebt u flexibele toegang tot maximaal 12 maanden vanaf de reisdatum die u bij het uitchecken hebt geselecteerd.
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
Inbegrepen
  • Hop-on hop-off bustour: Busticket voor 24 of 48 uur
  • Hop-on hop-off bustour en boottocht: Busticket voor 24 uur, boottocht van 1 uur (indien geselecteerd)
  • Vouchers zijn 12 maanden geldig
Uitsluitingen
  • Fooi
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken
Vertrekgegevens
  • Naam locatie: Voor de volledige tour stapt u op bij Antoni Maura (halte 1). Klanten kunnen echter aansluiten bij de tour vanaf elke halte langs de route. Adres locatie: Halte 1 Antoni Maura, 07007 Palma, Illes Balears, Spanje Terugkeerlocatie: Aan het einde van de tour keert de bus terug naar het eerste vertrekpunt.
Duur
1 u. 30 min.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Bustour
  • Seizoen: Het hele jaar door
  • Rode route: Rijdt van 10:30 - 18:00 uur, volledige route - ongeveer 90 minuten.
  • Paarse route (momenteel opgeschort): Rijdt van 10:00 tot 18:00 uur (dinsdag t/m zondag), elke 40 minuten. Volledige route - 20 minuten.
  • Boottocht (indien geselecteerd) -
  • Beschikbaarheid boottocht: Mei - oktober 11:00 tot 16:00 uur, duur: 60 minuten, frequentie: 60 minuten, Vertrekt vanaf: Escalera Real. Vouchers moeten ten minste 15 minuten voor de vertrektijd van de boot worden ingewisseld bij bushalte 1 - Antoni Maura. Boottocht afhankelijk van het weer en de omstandigheden aan de kust.
  • Bushaltes die gesloten zijn op maandag: Hotel Valparaíso, Fundacio Pilar i Joan Miro, Palacio Marivent, Es Baluard.
  • Kasteel Bellver: Tickets voor kinderen en ouderen zijn te koop in de bus of in het kasteel. Maandag gesloten. Gratis toegang op zondag.
  • Met uw voucher hebt u flexibele toegang tot maximaal 12 maanden vanaf de reisdatum die u bij het uitchecken hebt geselecteerd.
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
Veilig reizen tijdens COVID-19
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Transportvoertuigen regelmatig gereinigd
  • Fooien en giften contactloos betalen
  • Mondkapjes verplicht voor gidsen in openbare ruimtes
  • Uitrusting tussendoor gereinigd
  • Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
  • Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden

3.5
146 beoordelingen
Uitstekend
39
Heel goed
35
Voldoende
32
Slecht
18
Vreselijk
22

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

dklaver1979
Rijen, Nederland2 bijdragen
Niet hoogstaand
Veel te duur voor wat je ervoor krijgt, korte toer met maar een handvol echte bezienswaardigheden. Audio geeft weinig boeiende achtergrondinformatie tijdens de rit. Personeel ronduit onbeschoft, hebben duidelijk geen plezier in hun werk. Afrader dus!
Geschreven op 2 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Hello, thank you for leaving your review. We are sorry to hear you felt disappointed with our tour. Our buses follow the most complete tour possible, according to the possibilities each city offers. And each stop is designed to allow you to visit a particular monument or museum nearby. We take note of your comments regarding the audioguide and we will take them into account for future improvements. We apologize for any inconvenience that may have been caused and we hope to see you again soon at your next City Sightseeing destination. Kind regards,
Geschreven op 9 oktober 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

AvM
1 bijdrage
Redelijk
sep. 2019 • Stellen
Onderweg opgestapt. Het was druk, alleen op het benedendek in de bus nog plaats dus weinig zicht op locaties. Geen mogelijkheid om goede foto's te maken. Wel voldoende haltes om de stad verder te verkennen.
Geschreven op 6 september 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Hello, Thank you for sharing your experience in Palma with us. Your comments help us know where to invest our efforts and continue to improve. We are glad you chose us to discover the city. We are sorry if you didn't fully enjoy the views of the top deck. We appreciate your review and we hope you visit us at your next City Sightseeing destination. Kind regards,
Geschreven op 9 oktober 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Marcoanouskatygo
Rotterdam, Nederland92 bijdragen
Stad met karakter
aug. 2019 • Gezinnen
Palma de mallorca is een uitstekende citytrip. Trek je wandelschoenen aan en trek de stad in . Struinen door de vele straatjes en zijweggetjes krijg je een goede indruk van deze veelzijdige stad. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de kathedraal.
Geschreven op 30 augustus 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Hello Marco, Thank you for sharing your kind comments about your experience in Palma. The island and the city has many options of tourism and Palma is a great destination to discover. Next visit, don't hesitate to join us aboard the City Sightseeing red buses. We provide a fun sightseeing service for all who wish to explore the city and obtain the unique perspective our double-decker bus offers. In addition, you can explore more thanks to our hop-on hop-off system. We hope to welcome you onboard soon! Kind regards,
Geschreven op 2 oktober 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

311stevejb
17 bijdragen
con
nov. 2019
Goede tour. Maar vergeet het kaartje niet. Als u er geen heeft, krijgen de dirigent en chauffeur de buit en krijgt het bedrijf niets om de service te verbeteren. Bedrieg mannen om geld te verdienen
Google
Geschreven op 22 november 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Steve, Thank you for taking the time to review our tour on Tripadvisor. Your comments help us continue to improve our service. Our drivers have a ticketing system from which every day they deliver the total tickets sold and the income for the tickets. Our ticketing system is controlled to avoid any problem. Anyway, we appreciate your comment and will pass your comment to the local operator to take into account to improve the services. We hope to see you again soon at your next City Sightseeing destination. Kind Regards,
Geschreven op 17 januari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

leonetraveller
Havant, UK223 bijdragen
Iets underwhelmed
okt. 2019
Ik probeer meestal deze hop-on-hop-off-tour te maken in elke stad die ik voor het eerst bezoek, maar ik vrees dat deze van Palma niet een van de beste was. Het hielp niet dat het regende, de onderste verdieping van de bus was vol en de bovenste verdieping stond open voor de elementen, maar ik kan de bus niet de schuld geven voor het weer. De enige talen die ik met de hoofdtelefoon kon bereiken, waren echter Russisch en Chinees en ik merkte dat anderen ook de hoofdtelefoonservice niet gebruikten. Ik denk dat het grootste probleem is dat de meeste van de meest interessante bezienswaardigheden van Palm liggen binnen de oude stadsmuren op voetgangersgebieden waar bussen en auto's niet kunnen gaan, hoewel je met deze dienst de haven wel kunt zien.
Google
Geschreven op 23 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Leone, Thank you for taking the time to share your opinion on Tripadvisor. Our red double-decker buses are easily recognizable worldwide and as a company we strive to offer the best possible service to our customers. For this reason we work daily to provide a great sightseeing experience that allows them to discover and explore new cities. We appreciate and take note of your comments as they help us to continue to improve our service. We hope you will choose to trust City Sightseeing again next time and welcome you onboard soon at one of our over 100 destinations worldwide. Best Regards,
Geschreven op 16 januari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Angelica S
6 bijdragen
Slecht georganiseerd
We namen deze bustour en de ervaring was vreselijk. . . alleen al om aan boord van de bus te gaan, hielden ze ons langer dan een uur in de rij. De meisjes die de kaartjes verkochten, waren overweldigd omdat zij de enige was die de kaartjes verkocht en met minstens 400 klanten per uur werkte! Dit was zo frustrerend! ! !
Google
Geschreven op 20 mei 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Sir/ Madam, Thank you for dedicating a few minutes of your time to share this with us. Your comments help us know where to invest our efforts and continue to improve. Some days are of greater affluence and our team gives its best so that all passengers get on board. We take good note of your comments to improve the service in this regard. Anyway, we hope you enjoyed the tour of the city of Palma and the panoramic views. We take note of your comments and hope to see you again soon at your next City Sightseeing Destination. Kind regards,
Geschreven op 22 mei 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Emma Smith
Manchester, UK27 bijdragen
Niet zo goed als andere tours
apr. 2019 • Stellen
Ik ben in veel Europese steden geweest en geniet altijd van een CitySightseeing bus tour! Deze vond ik echter nogal ondermaats. De hele tour duurde ongeveer een uur maar de audiobeschrijving was niet erg informatief over de lokale geschiedenis en vertelde ons vaak meer over waar te winkelen (persoonlijk, niet geïnteresseerd). De muziekinterventies waren erg lang en het was hetzelfde liedje dat werd herhaald.

Ik had meer van dit bedrijf verwacht, maar misschien leent deze stad zich niet voor een tourbus.

Afbeelding: uitzicht op Palma de Mallorca uit de tourbus bij Castle Ballver
Google
Geschreven op 22 april 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Emma, Thank you for taking the time to review our tour so extensively. Your comments help us know where to invest our efforts and continue to improve. We are glad you have enjoyed our tours on other occasions and are sorry to hear you were disappointed with this one. Our buses follow the most complete tour possible, according to the possibilities each city offers. And each stop is designed to allow you to visit a particular monument or museum nearby. We take note of your comments regarding the audioguide for future system checks. We hope to see you again soon at another City Sightseeing destination. Kind regards,
Geschreven op 22 mei 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

judyjlee99
Highland Beach, FL26 bijdragen
Een goede manier om Mallorca te zien
okt. 2018 • Vrienden
Het is een goede manier om Mallorca te bekijken als je maar een dag hebt om het te zien. De bushalte was een beetje moeilijk te vinden op de cruisehaven. Meer informatie over audio zou ook leuk geweest zijn. Ik vind het altijd leuk om te leren over de plaatsen die ik bezoek.
Google
Geschreven op 20 april 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Sir/ Madam, Thank you for taking the time to share your opinion on Tripadvisor. We are glad your trusted in City Sightseeing to discover Palma. Due to the rules of the port, we can not access closer to the cruises. We are working on improving our service for cruise passengers. We take note of your suggestions regarding the audio and hope you will continue to trust in City Sightseeing at your next destination. Kind regards,
Geschreven op 22 mei 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

nickleby68
Ower, UK132 bijdragen
De muziek was verschrikkelijk op de audio en het had zo veel beter kunnen zijn!
mrt. 2019 • Stellen
We zijn op veel stadstours door Europa geweest, we vonden dit erg slecht. Meer informatie over Palma zou goed zijn geweest en de vreselijke muziek was erg vervelend en tunloos, op de audio. Waarom niet een beetje relaxte Spaanse muziek?
Google
Geschreven op 11 april 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Sir/ Madam, Thank you for taking the time to share your opinion with the Tripadvisor community. We appreciate your comments as they help us continue to improve our service. We are sorry to hear the audioguide of the tour did not fulfill your expectations. Our audio guide tries to be entertaining and educational for visitors. We will take your comments into account for future improvements. We hope to see you again soon at your next City Sightseeing destination and that you enjoy a great sightseeing experience. Kind regards,
Geschreven op 22 mei 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Lofty_76
Manchester, UK589 bijdragen
Geweldige manier om Palma te ontdekken
apr. 2019 • Alleen
Natuurlijk zijn CitySightseeing-rondleidingen altijd duurder dan het nemen van lokale bussen, maar je krijgt alles te zien vanaf de open top en ze brengen je rechtstreeks naar alle toeristische attracties. Deze tour is met name handig voor het bereiken van Pueblo Espanol en Castell Bellver, die anders vrij buiten de gebaande paden zijn. Het is veel beter om het 48 - uurs ticket te krijgen, want het is slechts 4 € meer dan de 24!

Mijn enige kritiek is dat de displays in het Joan Miro-museum moeten worden bijgewerkt. het lijkt erop dat deze halte niet meer wordt bediend door elke bus, die ik niet kende toen ik er bijna een uur lang op zat te wachten omdat het bord 'om de 20 minuten' zei!
Google
Geschreven op 7 april 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Sir/ Madam, Thank you for sharing your experience in Palma with us. We are glad to know you enjoyed the city thanks to our panoramic tour. Our tour is indeed a great way familiarize yourself with the main sights and monuments and discover new cities. It helps you easily get from one place to another and allows you the freedom to explore at your own rhythm, thanks to our hop-on hop-off system. In Palma tour there are some specials stops to get to more distant places, so the frequency is a little different than usual. We inform you that City Sightseeing Spain has a free mobile application where you can follow in real time schedules and locations of our buses. Do not hesitate to download next time. We hope you will choose to trust City Sightseeing again next time and welcome you onboard soon at one of our over 100 destinations worldwide. Kind regards,
Geschreven op 22 mei 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 15 resultaten worden getoond
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Door: City Sightseeing Palma de Mallorca
MhZnl
MhZnl
00
Leuk, maar niet bijzonder.
Het is best druk, dus echt schiet de bus niet altijd op. De route is aangepast, maar dat zie je pas bij de halte. N
Pirreke
Pirreke
00
City bustour NIET gedaan
Na vorige beschrijvingen hier gelezen te hebben, waarvoor dank, heb ik vele plekken van deze mooie stad op mijn een
sibylle_arix
sibylle_arix
00
Makkelijke manier om de stad te zien
Zo zie je de stad en kan je bepalen wat je wil doen of zien , er zijn genoeg stops zodat je niet veel moet lopen en
Pirreke
Pirreke
00
Deden het stadsbezoek op ons eentje
Palma is een mooie,gezellige stad.het oude centrum is gemakkelijk te bewandelen.Kathedraal,Plaza Mayor,straatjes,de
Wim V
Wim V
00
Weinig boeiend
We hebben een open busrit gedaan door de stad Mallorca. Het is zeer duur voor hetgeen wat het maar is. De bus rijdt
miekhabraken
miekhabraken
00
leuk!!!
Met de bus naar Palma voor 3 euri's, naar de kathedraal geweest , en andere kerkjes, duren winkels bekeken, en een
inevkr
inevkr
00
65+
Zeer mooie tour. Als je aangeeft dat je 65+ bent, kost de tour 8,50 (de helft!) Men vraagt nieteens naar bewijs van
Ken C
Ken C
00
Mooie stad
Palma is een mooie stad met prachtige plaatsjes, straatartiesten en leuke restaurants. Zeker de moeite om eens te
Mir1962
Mir1962
00
regen in Palma
het regende die dag, was wel een dakje boven, maar bij iedere bocht plensde de regen van het dak over je. Langs moo
familievanmarck
familievanmarck
00
Leuke stad
leuke stad voor een shopping - eindelijk verlost van de Duitse overheersing in Playa de Palma. Ideale busverbinding
Veelgestelde vragen over Palma de Majorca hop-on hop-off tour met optionele boottocht en kasteel Belver


Prijzen bij Palma de Majorca hop-on hop-off tour met optionele boottocht en kasteel Belver beginnen vanaf € 18,26. Ontdek en boek bij Palma de Majorca hop-on hop-off tour met optionele boottocht en kasteel Belver op Tripadvisor

Palma de Majorca hop-on hop-off tour met optionele boottocht en kasteel Belver wordt gehost door City Sightseeing Palma de Mallorca. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met City Sightseeing Palma de Mallorca op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Palma de Majorca hop-on hop-off tour met optionele boottocht en kasteel Belver op Tripadvisor