Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Relax” 5 van 5 sterren
Beoordeling van Barcelo Sevilla Renacimiento

Beste prijzen voor je verblijf
Voer reisdata in voor de beste prijzen
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Opslaan
Barcelo Sevilla Renacimiento aan Favorieten toegevoegd
Barcelo Sevilla Renacimiento
5.0 van 5 Hotel   |   Avda. Alvaro Alonso Barba, s/n | Isla de la Cartuja, 41092 Sevilla, Spanje   |  
Website van het hotel
  |  
  |  
  |  
Hotelvoorzieningen
Speciale Aanbieding
City experience
Beoordeeld als nr. 28 van 173 hotels in Sevilla
Eco-leadersNiveau Zilver
Brecht, België
Topbijdrager
67 beoordelingen 67 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
Plekken in 34 steden beoordeeld Plekken in 34 steden beoordeeld
42 nuttige stemmen 42 nuttige stemmen
“Relax”
5 van 5 sterren Beoordeeld op 27 september 2014 via mobiele applicatie

Net buiten het centrum heel rustig gelegen,zalig slapen in heel goede bedden,grote kamers ,ontbijt heel uitgebreid en kwaliteitsproducten,van cava tot chocoladefontein,alles wat je kan wensen,vriendelijk en behulpzaam personeel,je kan ook relaxen aan het zwembad dat vrij groot is en waar genoeg plaats en ruimte is om rustig te liggen,20 minuutjes te voet in het noorden van de stad,op het herculusplein heb je vele barretjes en restaurantjes waar je lekker kan eten voor een miniprijs
Hebben genoten van ons verblijf

Verbleef September, 2014, bezocht met een partner
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

820 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    307
    338
    117
    36
    22
Bekijk beoordelingen over
278
224
19
153
Overzicht waarderingen
  • Slaapkwaliteit
    4,5 van 5 sterren
  • Locatie
    3,5 van 5 sterren
  • Kamers
    4,5 van 5 sterren
  • Service
    4 van 5 sterren
  • Waarde
    4 van 5 sterren
  • Hygiëne
    4,5 van 5 sterren
Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Japans
  • Eerst Koreaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Portugees
  • Eerst Spaans
  • Elke optie
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Gent, België
Senior bijdrager
11 beoordelingen 11 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
Plekken in 5 steden beoordeeld Plekken in 5 steden beoordeeld
5 nuttige stemmen 5 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 3 augustus 2014

Op het hotel kan je niets aanmerken , kraaknet! Iedereen vriendelijk! Om naar het centrum te fietsen is het heel veilig , goedkoop en gezond. 2 euro per uur een hele dag 12 euro! Het ontbijt.., moet je zoeken wat ze niet hebben. Ze hebben werkelijk alles!

Verbleef Augustus, 2014
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kortrijk, België
1 beoordeling
4 van 5 sterren Beoordeeld op 23 juli 2014 via mobiele applicatie

groot bed een grote badkamer proper en verzorgd
vriendelijk personeel heel behulpzaam.
leuk zwembad om wat af te koelen tijdens de siesta.
eten wat duurder maar zeker goede kwaliteit.
aangenaam hotel zou er zeker terug voor kiezen.

Verbleef Juli, 2014, bezocht met een partner
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paal, België
Bijdrager
9 beoordelingen 9 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
Plekken in 8 steden beoordeeld Plekken in 8 steden beoordeeld
4 nuttige stemmen 4 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 25 juni 2014 via mobiele applicatie

Ik was hier gedurende 4 nachten op conferentie. Mooie, ruime kamer met alles netjes in orde, alles voorhanden. Het uitzicht vanuit mijn kamer was wat minder, maar daar moest ik dan ook niet veel zitten. De prijzen van eten en drinken waren zeker niet te duur, gegeven het 5 sterren hotel. Jammer was wel dat het zwembad te midden van het conferentiegedeelte lag, dus weinig privacy. Het bed was super: nog nooit zo goed geslapen in een hotelbed! Centrum is even wandelen, maar voor iemand die goed ter been is, is dit geen probleem. Taxirit kost anders ook maar 5€.

Verbleef Juni, 2014, bezocht voor zaken
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Berloz, België
Junior bijdrager
5 beoordelingen 5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Plekken in 3 steden beoordeeld Plekken in 3 steden beoordeeld
4 van 5 sterren Beoordeeld op 28 mei 2014

Zeer mooi hotel, grote kamers, ruime badkamer. Lekker en uitgebreid ontbijt. Leuk zwembad maar water was een beetje te koud. Enige minpuntje is de afstand naar het centrum, ongeveer 45min. Je neemt best een taxi voor +/- 6€ ben je in het centrum.

  • Verbleef Mei, 2014, bezocht met vrienden
    • 4 van 5 sterren Waarde
    • 2 van 5 sterren Locatie
    • 5 van 5 sterren Slaapkwaliteit
    • 5 van 5 sterren Kamers
    • 4 van 5 sterren Hygiëne
    • 3 van 5 sterren Service
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Emmerich, Duitsland
Profbijdrager
34 beoordelingen 34 beoordelingen
23 hotelbeoordelingen
Plekken in 21 steden beoordeeld Plekken in 21 steden beoordeeld
10 nuttige stemmen 10 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 13 juni 2013

Wat een topklasse hotel!

Schitterend aangelegd met een gigantische lobby en binnenplaats. De kamers zijn ruim en duidelijk voorzien van het betere materiaal. Heerlijk ruim opgezette badkamer en voorzien van alle gemakken. Een goed met gedempt geluid werkende airco, zo eentje dat je niet van jouw bed blaast.
Zeer vriendelijk personeel. Alles heeft hier niet alleen een luxueuze uitstraling maar dat is ook echt zo. Zo ook het eten, heel veel keuze en de lekkerste hapjes waaronder bijvoorbeeld een chocoladefontein.

De ligging is aan de rand van de stad maar met de bus of taxi zit je snel in het centrum.

Echt een aanrader dus!

  • Verbleef Juni, 2013, bezocht met een partner
    • 5 van 5 sterren Waarde
    • 4 van 5 sterren Locatie
    • 5 van 5 sterren Slaapkwaliteit
    • 5 van 5 sterren Kamers
    • 5 van 5 sterren Hygiëne
    • 5 van 5 sterren Service
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ermelo
Topbijdrager
66 beoordelingen 66 beoordelingen
21 hotelbeoordelingen
Plekken in 28 steden beoordeeld Plekken in 28 steden beoordeeld
5 nuttige stemmen 5 nuttige stemmen
1 van 5 sterren Beoordeeld op 27 maart 2013

Dit hotel is van de buitenkant aan een grondige opknapbeurt toe, verder gedateerd, alles zeer matig, niet schoon, duur eten, en verder erg weinig luxe. Dit hotel is beslist geen 5 sterren waard, niet eens 4 sterren , het is een gewoon erg groot hotel van 3 sterren, ver van het centrum, alles met met de taxi, verder niets te beleven. Geen aanrader.

  • Verbleef Maart, 2013, bezocht met een partner
    • 1 van 5 sterren Waarde
    • 1 van 5 sterren Locatie
    • 2 van 5 sterren Slaapkwaliteit
    • 2 van 5 sterren Kamers
    • 1 van 5 sterren Hygiëne
    • 3 van 5 sterren Service
Was dit een nuttige beoordeling? Ja 1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarceloRenacimiento, Gerente van Barcelo Sevilla Renacimiento, reageerde op deze beoordeling, 18 april 2013
Google-vertaling
Dear Mr. Pietje

We would like to thank you for your feedback as every guest impression and opinion is valuable.
I am really disappointed to learn that your stay didn´t meet your expectations and I would like to apologies for the bad experience you have had during you stay.

Our heads of departments have been advised of your comment regarding the cleaning service and restaurant prices, and we are working together in order to avoid any future occurrence.

We hope to have the opportunity to welcome you back in Barcelo Renacimiento Hotel.

Best Regards
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
dd/mm/jjjj dd/mm/jjjj
Waardeer je verblijf

In Barcelo Sevilla Renacimiento geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Barcelo Sevilla Renacimiento

Adres: Avda. Alvaro Alonso Barba, s/n | Isla de la Cartuja, 41092 Sevilla, Spanje
Telefoonnummer:
Locatie: Spanje > Andalusië > Provincie Sevilla > Sevilla
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum/sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 4 zakenhotel in Sevilla
Nr. 4 eco-hotel in Sevilla
Nr. 11 luxe hotel in Sevilla
Nr. 12 familiehotel in Sevilla
Nr. 38 romantisch hotel in Sevilla
Prijsklasse (per nacht): 59 € - 146 €
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Barcelo Sevilla Renacimiento 5*
Aantal kamers: 295
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Barcelo, Expedia, TripOnline SA, Hotels.com en Agoda, dus je kunt je reserveringen bij Barcelo Sevilla Renacimiento met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Barcelo Renacimiento Hotel Seville
Barcelo Hotel Seville
Barcelo Hotel Renacimiento

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Als u eigenaar of beheerder bent van Barcelo Sevilla Renacimiento, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw vermelding kunt verbeteren, nieuwe beoordelingen mee kunt aantrekken en waarmee u kunt reageren op beoordelingen.