Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

De Savoye

€€€€
Frans, Belgisch, Vis en zeevruchten, Hedendaags
Deze vermelding verbeteren
Kaart
Satelliet
Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Zoom resetten
Kaart bijwerken …
Je filters zijn nog steeds actief.
Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters.
Routebeschrijving
Dumortierlaan 18 | Knokke, Knokke-Heist 8300, België
+32 475 96 25 61
Website
vandaag
12:00 - 21:00
Nu gesloten
Alle tijden bekijken
Openingstijden:
vr - di 12:00 - 21:00
Dineropties: Lunch, Diner, Accepteert Mastercard, Accepteert Visa, Reserveringen
Beschrijving: Specialiteit: Vis, schaal- en schelpdieren Hygiëne, Product en ...
Specialiteit: Vis, schaal- en schelpdieren Hygiëne, Product en Eenvoud! Een waar festival van zeeproducten op goede Franse keukenwijze. Onze kaart staat bol van zowel klassieke als verrassende creaties. Menu's op de stroom van de getijden en een moderne inrichting met maritieme accenten. Kabeljauw, tarbot en paling zijn specialiteiten van het huis. Restaurant De Savoye Een waar festival van zeeproducten op goede Franse keukenwijze. Zo staat de kaart van dit heerlijke restaurant bol van zowel klassieke als verrassende creaties. Menu’s op de stroom van de getijden en een moderne inrichting met maritieme accenten, waaronder afbeeldingen van vissen. Kabeljauw, tarbot en paling zijn specialiteiten van het huis. Het interieur met ‘arcoustique’ heeft de drukte van weleer naar de achtergrond verbannen. “Er is nog nooit een kok gevonden die koken kan voor alle monden” Gastronomie is een leerproces waarin je blijft bijleren. Wanneer je beroep een passie is, blijf je steeds op zoek naar nieuwigheden, naar nieuwe smaken en naar originele presentaties. De kracht van ‘Eenvoud’. Eenvoud is onuitputtelijk. Ons basisprincipe: Hygiëne, Product en Eenvoud. In de keuken staat Ignace De Savoye, Narin (Bhutan) en Sanjeev (India). In de bediening staat vrouw Sarah en Filip als zaalverantwoordelijke. Lekker eten is altijd een beetje genieten. Genieten van de smaak, de geur, de rust en de omgeving. Ignace ging hiervoor te rade bij de Franse kunstenaar Daniel Monic. Hij kleedde het restaurant aan met arcoustique. Een combinatie van kunst en geluidsdemping. De visvangst kreeg een bijzondere plaats in de zaal. De zeevruchten op de muren openen het verlangen van de gasten voor de creaties uit de keuken. Het is wachten tot de vissersboot de haven bereikt. De menukaart bevat een uitgebreid assortiment vlees- en visgerechten. Schaal- en schelpdieren zijn de specialiteit van De Savoye. Reeds 21 jaar lang brengt hij de smakelijke gerechten voor gastronomen met een relationele eigenschap, waardoor hij dicht bij de klanten staat, hij komt ze dan ook vaak aan de tafel groeten. In uw bord belandt de visvangst van de dag die met zorg en creativiteit werd bereid. De wijnkaart laat u genieten van lekkere klassiekers en voor een redelijk bedrag kunt u ook kiezen om de wereldwijnen te ontdekken. “Nautilus” Daniel Monic bij De Savoye. Op het plafond overheerst de Nautilus. Deze logaritmische spiraal werd ontdekt door ”Descartes”, licht kunstenaar Daniel Monic toe. Hij is het symbool van onvergankelijkheid, de perfectie en de evolutie. Hij is alomtegenwoordig in de natuur. Eén van de vele voorbeelden in de natuur is het slakkenhuis. Als meesterwerk van natuurlijk design evolueert het huis van de Nautilus op een ritme van de groei van zijn organisme. Zijn binnenwanden drukken een groeidynamiek uit, de metafoor voor de fasen van ons eigen leven. De spiraal, het symbool voor de beweging van het leven en de voortdurende evolutie staat voor de zelfverwezenlijking. Het plafondschilderij drukt volgens de kunstenaar de ervaring van Ignace De Savoye uit voor zijn vak. Het schild van de Nautilus staat borg voor kennis en talent. Daarenboven straalt hij creativiteit en de genoegens uit die de gasten aan tafel mogen beleven. Daniel Monic Art-Acoustic-Creation
meer lezen

Pluspunten volgens TripAdvisor-reiziger

Lees alle 21 beoordelingen
Bezoekersbeoordelingen
  • 12
    Uitstekend
  • 7
    Heel goed
  • 1
    Gemiddeld
  • 0
    Matig
  • 1
    Vreselijk
Overzicht waarderingen
  • Eten
    4,5 van 5 sterren
    Bediening
    4,5 van 5 sterren
  • Prijs-kwaliteitverhouding
    4 van 5 sterren
    Sfeer
    4 van 5 sterren
super

Super vriendelijke ontvangst en bediening!De hapjes,de garnaalkroketjes,de geplette aardappel en dan zeker niet vergeten de hoppescheuten met als afsluiter de paling in het groen.SUPER

5 van 5 sterrenBeoordeeld op 12 april 2015
paulhas68
,
Hasselt, België
Foto toevoegen Schrijf een beoordeling

21 beoordelingen van onze TripAdvisor-community

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Elke optie
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Hasselt, België
Profbijdrager
24 beoordelingen 24 beoordelingen
18 restaurantbeoordelingen
7 nuttige stemmen 7 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 12 april 2015

Super vriendelijke ontvangst en bediening!De hapjes,de garnaalkroketjes,de geplette aardappel en dan zeker niet vergeten de hoppescheuten met als afsluiter de paling in het groen.SUPER

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Ignace D, Eigenaar van De Savoye, reageerde op deze beoordeling

Geachte, Hartelijk dank voor de heel mooie beoordeling. Groeten De Savoye Ignace Meer 

Bijdrager
6 beoordelingen 6 beoordelingen
2 nuttige stemmen 2 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 19 januari 2015

Zeer vriedelijke ontvangst en bediening door zaal personeel Gezellige sfeer De vis menu was gewoon super Goede prijs kwaliteit verhouding Voor herhaling vatbaar Kan dit restaurant zeker aan bevelen aan iedereen die uikijkt naar een betaalbaar gastronomisch restaurant

Was dit een nuttige beoordeling? Ja 1
Ignace D, Eigenaar van De Savoye, reageerde op deze beoordeling

Hartelijk dank voor de heel mooie beoordeling. Groeten De Savoye Ignace Meer 

Antwerpen, België
Junior bijdrager
5 beoordelingen 5 beoordelingen
3 restaurantbeoordelingen
3 nuttige stemmen 3 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 6 november 2014

De gegrilde Tarbot is echt een aanrader maar deze keer kozen we voor de gebakken zeetong die ook perfekt gebakken was.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja 1
Ignace D, Eigenaar van De Savoye, reageerde op deze beoordeling

Geachte Olaf, Hartelijk dank voor de heel mooie beoordeling. Groeten De Savoye Ignace Meer 

Zaventem, België
1 beoordeling
5 nuttige stemmen 5 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 21 juli 2014

Een van de vaste adresjes in Knokke sinds 20 jaar en nog nooit teleurgesteld geweest. Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit. Absolute aanraders zijn de handgepelde garnalen, de gamba's en de mosselen!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja 5
Ignace D, Eigenaar van De Savoye, reageerde op deze beoordeling

Geachte, Hartelijk dank voor de heel mooie beoordeling. Groeten De Savoye Ignace Meer 

The Woodlands
Junior bijdrager
3 beoordelingen 3 beoordelingen
3 restaurantbeoordelingen
7 nuttige stemmen 7 nuttige stemmen
1 van 5 sterren Beoordeeld op 15 juli 2014

We wonen in de USA en komen jaarlijks naar het restaurant. Tot verschillende keren kwamen we hier de Oosterschelde kreeften eten, fazant in de winter. Altijd vriendelijk bedient tot vandaag. We kwamen binnen en waren precies al niet welkom. Na orderen van ons eten wou ik een flesje wijn bestellen maar werd volledig genegeerd. Meer dan 5 keer heb ik... Meer 

Was dit een nuttige beoordeling? Ja 6
Brugge, België
Profbijdrager
26 beoordelingen 26 beoordelingen
18 restaurantbeoordelingen
23 nuttige stemmen 23 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 8 juni 2014 via mobiele applicatie

Vandaag zéér lekker gegeten en gedronken: apertief maison ( super), babykreeft en slibtongetjes gevolgd door de lekker crème brûlée. De zaalmeester, zoals altijd: super. Chef Ignace kwam zelf tweemaal in de zaal. Gaf alle nodige uitleg en liet zelfs iemand de keuken zien.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja 5
Ignace D, Eigenaar van De Savoye, reageerde op deze beoordeling

Geachte, Hartelijk dank voor de heel mooie beoordeling. Groeten De Savoye Ignace Meer 

Oostende, België
Bijdrager
8 beoordelingen 8 beoordelingen
5 restaurantbeoordelingen
14 nuttige stemmen 14 nuttige stemmen
4 van 5 sterren Beoordeeld op 9 februari 2014

De passie en ambitie ,is duidelijk aanwezig ,in dit restaurant . Prijs/kwaliteit ,kwam zeker naar voor. Lekker genoten van de eerste hopscheuten ,vlees en dagverse vis !! Onze avond kon zeker niet meer stuk ,een echte aanrader ,grandioos !! Carlito & Marina

Was dit een nuttige beoordeling? Ja 9
Ignace D, Eigenaar van De Savoye, reageerde op deze beoordeling

Geachte, Hartelijk dank voor de heel mooie beoordeling. Groeten De Savoye Ignace Meer 

Parijs, Frankrijk
Profbijdrager
38 beoordelingen 38 beoordelingen
34 restaurantbeoordelingen
35 nuttige stemmen 35 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 21 september 2013

Klassiek kader, onopvallend misschien, maar wat een kwaliteit in het bord. De no nonsense chef tovert je een net niet meer levende vis op je bord, bereidt met liefde voor het vak. Eerlijke keuken, correcte en vriendelijke bediening, juiste prijzen. Professionaliteit ten top!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja 9
Ignace D, Eigenaar van De Savoye, reageerde op deze beoordeling

Geachte, Hartelijk dank voor de heel mooie beoordeling. Groeten De Savoye Ignace Meer 

Oostende
Profbijdrager
24 beoordelingen 24 beoordelingen
13 restaurantbeoordelingen
32 nuttige stemmen 32 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 31 augustus 2013

Intens genoten van een heerlijke, goed gebakken grote zeetong. De kwaliteit was uitstekend. Daarenboven is de bediening zeer professioneel en super vriendelijkheid. Vele restaurants kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Hoed af en..... doe zo verder.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja 10
Ignace D, Eigenaar van De Savoye, reageerde op deze beoordeling

Geachte, Hartelijk dank voor de heel mooie beoordeling, dit is een mooi afsluiter van het seizoen! De Savoye Ignace Meer 

Topbijdrager
61 beoordelingen 61 beoordelingen
42 restaurantbeoordelingen
38 nuttige stemmen 38 nuttige stemmen
4 van 5 sterren Beoordeeld op 3 januari 2013 via mobiele applicatie

Een goede eerlijke keuken waar alles erg vers is. Absoluut de moeite waard met een zeer vriendelijke bediening

Was dit een nuttige beoordeling? Ja 12
Ignace D, Owner van De Savoye, reageerde op deze beoordeling

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling van ons restaurant De Savoye op tripadvisor groeten Ignace De Savoye Meer 

Reizigers die De Savoye bekeken, bekeken ook

Knokke-Heist, West-Vlaanderen
 
Zoute, Knokke-Heist
 

In De Savoye geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Registreer u nu gratis en begin met het ontvangen van automatische meldingen bij nieuwe beoordelingen, het reageren op reizigersfeedback, het toevoegen van nieuwe foto’s aan uw vermelding, en veel meer!

Je vermelding beheren
Deze vermelding verbeteren

Gegevens restaurant

Locatie en contactgegevens

  • Adres: Dumortierlaan 18 | Knokke, Knokke-Heist 8300, België
  • Locatie: Europa  >  België  >  Vlaanderen  >  West-Vlaanderen  >  Knokke-Heist
  • Telefoonnummer: +32 475 96 25 61

Prijs en keuken

  • Gemiddelde prijzen: EUR 50 - 100
  • Keuken: Frans, Belgisch, Vis en zeevruchten, Hedendaags

Beschrijving

Specialiteit: Vis, schaal- en schelpdieren Hygiëne, Product en Eenvoud! Een waar festival van zeeproducten op goede Franse keukenwijze. Onze kaart staat bol van zowel klassieke als verrassende creaties. Menu's op de stroom van de getijden en een moderne inrichting met maritieme accenten. Kabeljauw, tarbot en paling zijn specialiteiten van het huis. Restaurant De Savoye Een waar festival van zeeproducten op goede Franse keukenwijze. Zo staat de kaart van dit heerlijke restaurant bol van zowel klassieke als verrassende creaties. Menu’s op de stroom van de getijden en een moderne inrichting met maritieme accenten, waaronder afbeeldingen van vissen. Kabeljauw, tarbot en paling zijn specialiteiten van het huis. Het interieur met ‘arcoustique’ heeft de drukte van weleer naar de achtergrond verbannen. “Er is nog nooit een kok gevonden die koken kan voor alle monden” Gastronomie is een leerproces waarin je blijft bijleren. Wanneer je beroep een passie is, blijf je steeds op zoek naar nieuwigheden, naar nieuwe smaken en naar originele presentaties. De kracht van ‘Eenvoud’. Eenvoud is onuitputtelijk. Ons basisprincipe: Hygiëne, Product en Eenvoud. In de keuken staat Ignace De Savoye, Narin (Bhutan) en Sanjeev (India). In de bediening staat vrouw Sarah en Filip als zaalverantwoordelijke. Lekker eten is altijd een beetje genieten. Genieten van de smaak, de geur, de rust en de omgeving. Ignace ging hiervoor te rade bij de Franse kunstenaar Daniel Monic. Hij kleedde het restaurant aan met arcoustique. Een combinatie van kunst en geluidsdemping. De visvangst kreeg een bijzondere plaats in de zaal. De zeevruchten op de muren openen het verlangen van de gasten voor de creaties uit de keuken. Het is wachten tot de vissersboot de haven bereikt. De menukaart bevat een uitgebreid assortiment vlees- en visgerechten. Schaal- en schelpdieren zijn de specialiteit van De Savoye. Reeds 21 jaar lang brengt hij de smakelijke gerechten voor gastronomen met een relationele eigenschap, waardoor hij dicht bij de klanten staat, hij komt ze dan ook vaak aan de tafel groeten. In uw bord belandt de visvangst van de dag die met zorg en creativiteit werd bereid. De wijnkaart laat u genieten van lekkere klassiekers en voor een redelijk bedrag kunt u ook kiezen om de wereldwijnen te ontdekken. “Nautilus” Daniel Monic bij De Savoye. Op het plafond overheerst de Nautilus. Deze logaritmische spiraal werd ontdekt door ”Descartes”, licht kunstenaar Daniel Monic toe. Hij is het symbool van onvergankelijkheid, de perfectie en de evolutie. Hij is alomtegenwoordig in de natuur. Eén van de vele voorbeelden in de natuur is het slakkenhuis. Als meesterwerk van natuurlijk design evolueert het huis van de Nautilus op een ritme van de groei van zijn organisme. Zijn binnenwanden drukken een groeidynamiek uit, de metafoor voor de fasen van ons eigen leven. De spiraal, het symbool voor de beweging van het leven en de voortdurende evolutie staat voor de zelfverwezenlijking. Het plafondschilderij drukt volgens de kunstenaar de ervaring van Ignace De Savoye uit voor zijn vak. Het schild van de Nautilus staat borg voor kennis en talent. Daarenboven straalt hij creativiteit en de genoegens uit die de gasten aan tafel mogen beleven. Daniel Monic Art-Acoustic-Creation
Openingstijden
zondag
12:00 - 21:00
maandag
12:00 - 21:00
dinsdag
12:00 - 21:00
vrijdag
12:00 - 21:00
zaterdag
12:00 - 21:00

Vragen & antwoorden

Vragen? Krijg antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Savoye.
Richtlijnen voor postings
Vragen die vaak gesteld worden:
  • Heeft u glutenvrije maaltijden?
  • Is er een kledingvoorschrift?
  • Zijn honden toegestaan op de buitenpatio?