Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel

Viale Salvatore Rebecchini, 39, 00148 Rome, Italië
Hotelvoorzieningen
Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel
Beste prijzen voor je verblijf
Voer reisdata in voor de beste prijzen
Inchecken Uitchecken
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 3 websites!
Beoordeeld als nr. 744 van 1.269 hotels in Rome
Een recente beoordeling
3 van 5 sterren Beoordeeld op 5 mei 2013
Margreetk42 Leiden, Zuid-Holland, Netherlands
Schrijf een beoordeling

1.098 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    151
    360
    321
    170
    96
Bekijk beoordelingen over
103
177
41
595
Overzicht waarderingen
  • Slaapkwaliteit
    4 van 5 sterren
  • Locatie
    3 van 5 sterren
  • Kamers
    3,5 van 5 sterren
  • Service
    3,5 van 5 sterren
  • Waarde
    3 van 5 sterren
  • Hygiëne
    4 van 5 sterren
Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips (2)
Datum | Waardering
  • Eerst Chinees (traditioneel)
  • Eerst Deens
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Fins
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Japans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Noors
  • Eerst Portugees
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Eerst Turks
  • Eerst Zweeds
  • Elke optie
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Senior bijdrager
12 beoordelingen 12 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
1 nuttige stem 1 nuttige stem
1 van 5 sterren Beoordeeld op 14 juni 2013

Dit hotel is het opknappen niet waard, de kamers zijn klein met piepkleine ramen, vloerbedekking ligt op veel plaatsen los, lekkage plekken op de muur enz.enz. Het ontbijt is slecht, bestek en glazen zijn vuil. Het restaurant heeft onvoldoende capaciteit als het hotel vol zit. Service is slecht, telefoon wordt niet opgenomen bij receptie, guest relations of roomservice. Personeel heeft... Meer 

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Direzione_Operativa, Public Relations Manager van Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel, reageerde op deze beoordeling

Thank you for taking the time to post your review. We are devastated to learn that we have missed our opportunity to impress you whilst we had the chance to do so. Regarding your comments about the rooms, the last refurbishment of more than 80% of our rooms was finished last summer and we will certainly update the remaining 20%... Meer 

Leiden, Zuid-Holland, Netherlands
Topbijdrager
89 beoordelingen 89 beoordelingen
17 hotelbeoordelingen
24 nuttige stemmen 24 nuttige stemmen
3 van 5 sterren Beoordeeld op 5 mei 2013

Wij hadden dit hotel geboekt vanwege het feit dat er een zwembad was en er stond niet op de website een bepaalde datum dat deze gesloten was. Wellicht ook mijn eigen fout, maar ik had me niet gerealiseerd dat het seizoen pas op 1 juni begint, terwijl het op 29 april al 28 graden is. Het zwembad bleek dus gesloten,... Meer 

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Direzione_Operativa, Public Relations Manager van Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel, reageerde op deze beoordeling

Thank you for taking the time to post your review. We are devastated to learn that we have missed our opportunity to impress you whilst we had the chance to do so. We are Sorry for the problems you had at check-in and the misunderstanding with the seasonal opening of our outdoors pool. Regarding your comments about our staff we... Meer 

Zwolle, Nederland
Topbijdrager
50 beoordelingen 50 beoordelingen
26 hotelbeoordelingen
50 nuttige stemmen 50 nuttige stemmen
4 van 5 sterren Beoordeeld op 1 juni 2012

Keurig luxe hotel buiten Rome, aan grote golfbaan gelegen. Hotel heeft shuttle bus met centrum (half uur) en metro (15 minuten). Aardig personeel. Prima kamers, zwembad, restaurant. Verbeterpunt: nergens free wifi

Was dit een nuttige beoordeling? Ja 1

Reizigers zijn enthousiast over deze hotels in Rome

4,5 van 5 sterren
Prijzen weergeven
4,5 van 5 sterren
Prijzen weergeven
4,5 van 5 sterren
Prijzen weergeven

258 foto's van dit hotel

Reizigersfoto's: Bekijk wat reizigers zoals jij gezien hebben

Bekeken
Alle reizigersfoto's (243)
Bekeken
Kamer/suite (49)
Bekeken
Dineren (19)
Bekeken
Badkamer (25)
Bekeken
Zwembad/strand (13)
Bekeken
Hotel & terrein (36)
Bekeken
Uitzicht vanuit kamer (9)
Bekeken
Ruimten voor het hele gezin (1)
Bekeken
Overige (91)

Managementfoto's: Beschikbaar gesteld door de gelegenheidsbeheerder

Bekeken
Alle managementfoto's (15)
Bekeken
Hotel & terrein (3)
Bekeken
Uitzicht vanuit kamer (1)
Bekeken
Overige (11)
Inchecken Uitchecken
Prijzen weergeven
Hotels die je misschien ook aanspreken ...

Voorzieningen

Voer reisdata in voor de beste prijzen
Inchecken Inchecken Uitchecken Uitchecken
Waardeer je verblijf